BUILDING QUALITY SERVICES

Contactgegevens BUILDING QUALITY SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUILDING QUALITY SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUILDING QUALITY SERVICES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU DOCTEUR DES?NEPART 4 A; 7862; OGY, België

Telefoon (phone): 68449620 (+32-68449620) 68449620 (+32-68449620)

Fax (fax): +32 (14) 469-14-93 +32 (14) 469-14-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUILDING QUALITY SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUILDING QUALITY SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUILDING QUALITY SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUILDING QUALITY SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUILDING QUALITY SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUILDING QUALITY SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUILDING QUALITY SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUILDING QUALITY SERVICES
Products information BUILDING QUALITY SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE04167083740
Ondernemingsnummer: 1341125488
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 193,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Activités: Restauration des Dég?ts Causés par le Feu.. Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.. Services: Nettoyage de Fenêtres,Nettoyage de Bureaux.

Product categorie (product category): Jardinage. Services de Nettoyage and de Désinfection. Travaux de finition and nettoyage de b?timents

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUILDING QUALITY SERVICES
(Get full report from official database of BE for BUILDING QUALITY SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUILDING QUALITY SERVICES
Addition kinds of activities for BUILDING QUALITY SERVICES

799302. Spelmachines | Game machines
20239903. Caseïne, droog of nat | Casein, dry or wet
20979902. Ijsblokjes | Ice cubes
23929903. Laken, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Sheets, fabric: made from purchased materials
34239919. Masons handgereedschap | Masons' hand tools
34440505. Kapjes, bereik: plaatwerk | Hoods, range: sheet metal
50740202. Ketels, kracht (industrieel) | Boilers, power (industrial)

Werken bij BUILDING QUALITY SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUILDING QUALITY SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUILDING QUALITY SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUILDING QUALITY SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • Productieoperator nacht (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gerenommeerd voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een Operator nacht. Taken bestaan uit: - De machines in de gaten houden op een goed functioneren - Je voorkomt een uitval van machines - Je draagt zorg voor de goede orde aan de machines, toebehoren en de omgeving - Je stelt het proces af om een zo hoog mogelijke kwaliteit en rendabiliteit te garanderen - Je volgt de levering van grondstoffen op

  • Operator vaste nacht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator voor de snijzaal zorg jij ervoordat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. Je takenpakket als operator finishing bestaat uit: · Inleggen van weefselrollen · Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine · Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijd onderhoud · Inscheren van de voorloper + doorhalen koord · Werken met bepaalde transacties in SAP · Invullen van kwaliteitsdocumenten · Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen · Noteren van alle productiefouten · Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... · Orde en netheid machinepark in stand houden

  • Administratief Bediende Orderverwerking (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een administratieve functie? Wil je werken in een aangenaam team en in een (ver)lichte werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Tot je afwisselende takenpakket behoren onder andere de volgende taken: Het invoeren van bestellingen (orderwerking); Opvolgen en controleren van bestellingen; Aftersales (contact met klanten); Algemene administratie; Facturatie.

  • INDUSTRIEËL ELEKTRICIEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan je de nodige ervaring voorleggen en zelfstandig werken. Ben je flexibel naar en naar uren toe. Ben je in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer. Ben je klantgericht.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Zwijnaarde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Zichem (ZICHEM)

    Regio: ZICHEM

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zichem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Student winkelbediende te Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor een klant te Vorselaar, zijn we op zoek naar student winkelbediende. Als student ga je vooral kassawerk doen, maar ook rekken vullen, winkel op orde houden,... Je werkt met afwisselende uren.

  • Onderhoudstechnieker / Procestechnieker (bouwmateriaal) - 2 ploegen (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker voer je curatief en preventief onderhoud uit aan de installaties los je PLC-storingen op en volg je geautomatiseerde processen op (her)programmeer je de oven- en drogerijprocessen ondersteun je operatoren bij storingen en omstellingen sta je in voor de meet- en regeltechnieken Bedrijfsprofiel : Bedrijf in bouwmateriaal te Beerse met een 120-tal vaste werknemers

  • Product Engineering Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    De Product Engineering Manager is verantwoordelijk voor de industrialisatie en het continue verbeteringsproces van de sensoren productfamilie voor HEN wereldwijd. De Product Engineering Manager rapporteert aan de General Manager HEN en maakt deel uit van het managementteam van de Plant. Taken en verantwoordelijkheden De Product Engineering Manager leidt de 3 Product Engineering teams van de product familie sensoren in de realisatie van de industrialisatie van nieuwe producten die in de markt geïntroduceerd worden, product/proces verbeteringen en behandeling van klantenklachten. Verantwoordelijk voor het volledig beheer van de industrialisatie van nieuwe producten en dit van concept/studie fase tot uitvoering en product lancering en dit in nauwe samenwerking met de R&D afdeling. Zorgen voor het continue verbeteringsproces door afvalvermindering, productie-efficiëntie en optimalisatie, verbetering van materialen en materiaalstromen. Verhoging van de productiviteit door middel van ‘zero defect’ denken, processen en technologie verbeteringen. Zorgt voor een pro-actieve borging van de kwaliteit van de producten door toepassen en optimaliseren van het FMEA-proces. Gedreven door feiten & cijfers en solide beslissingen kunnen nemen. Geeft sturing aan de lopende product & procesverbeteringen om alzo kwaliteit vereisten, productie doelen en kosten efficiëntie te bereiken. Geeft sturing en ondersteuning waar vereist om product & proces problemen op te lossen en klantenklachten op een efficiënte en doeltreffende manier op te lossen. Hij heeft een overzicht over de verschillende productgroepen, evalueert resultaten en gaat voor resultaatsgerichte oplossingen om de producten continu te verbeteren. Verantwoordelijk voor het gelijktijdig beheren van meerdere verbeteringsprojecten. Coördinatie van bovenstaande verantwoordelijkheden voor HEN wereldwijd.

  • Hoofdverpleegkundige voor onze residentie Rubens (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: ORPEA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van onze WZC Rubens te Mortsel zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Hoofdverpleegkundige De Hoofdverpleegkundige waarborgt en is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg met respect van de ethische en deontologische regels. Je waakt over de zorgprocedures. Je informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Je beheert de apotheek en de producten. Ook de voorbereiding van de geneesmiddelen behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat mee in voor het onthaal van nieuwe verpleegkundigen en volgt nauwkeurig hun evolutie op. Alsook ben jij het aanspreekpunt omtrent vorming. De planning volg jij mee op de voet en je bent de steun en toeverlaat voor jouw multidisciplinair team.

  • halfautomaat lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van technische schema's ben je verantwoordelijk voor het halfautomaat lassen van verschillende constructies.

  • Coördinator Boekhouding - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Coördinator Boekhouding voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Een greep uit je takenpakket: Je coördineert de activiteiten van jouw team en speelt een trekkersrol in de veranderingstrajecten; Als geboren coach werk je mee aan de groei van de experten binnen jouw team; Je toont jouw professionele expertise door het opmaken en opvolgen van rapporten; Je gaat die extra mile en formuleert actief verbetervoorstellen en adviezen voor de goede werking van de afdeling; Je analyseert processen waarna je deze continu optimaliseert. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van BUILDING QUALITY SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of BUILDING QUALITY SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUILDING QUALITY SERVICES. Laat een reactie achter voor BUILDING QUALITY SERVICES. BUILDING QUALITY SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUILDING QUALITY SERVICES. Leave a respond for BUILDING QUALITY SERVICES. BUILDING QUALITY SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUILDING QUALITY SERVICES op de google maps. Adres en contacten BUILDING QUALITY SERVICES
Location of BUILDING QUALITY SERVICES on the google maps. Address and contacts of BUILDING QUALITY SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come BUILDING QUALITY SERVICES BUILDING QUALITY SERVICES: KBC | MANIL V | MAISON L'ORIENT | PIERRE BURGHGRAEVE | Kiekske ('t)

Other related companies as BUILDING QUALITY SERVICES: KBC | MANIL V | MAISON L'ORIENT | PIERRE BURGHGRAEVE | Kiekske ('t)

BUILDING QUALITY SERVICES is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUILDING QUALITY SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04167083740. Het bedrijf BUILDING QUALITY SERVICES bevindt zich op het adres: RUE DU DOCTEUR DES?NEPART 4 A; 7862; OGY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 193,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Jardinage. Services de Nettoyage and de Désinfection. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. Lijst met producten zijn Activités: Restauration des Dég?ts Causés par le Feu.. Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.. Services: Nettoyage de Fenêtres,Nettoyage de Bureaux..
De hoofdactiviteit van BUILDING QUALITY SERVICES is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUILDING QUALITY SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUILDING QUALITY SERVICES, openstaande posities, locatie van BUILDING QUALITY SERVICES op de kaart.

BUILDING QUALITY SERVICES is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUILDING QUALITY SERVICES, company assigned to the tax number BE04167083740. The company BUILDING QUALITY SERVICES is located at the address: RUE DU DOCTEUR DES?NEPART 4 A; 7862; OGY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 193,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Jardinage. Services de Nettoyage and de Désinfection. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. List of products are Activités: Restauration des Dég?ts Causés par le Feu.. Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.. Services: Nettoyage de Fenêtres,Nettoyage de Bureaux..
The main activity of BUILDING QUALITY SERVICES is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUILDING QUALITY SERVICES is not available. You also can look at reviews of BUILDING QUALITY SERVICES, open positions, location of BUILDING QUALITY SERVICES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUILDING QUALITY SERVICES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUILDING QUALITY SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUILDING QUALITY SERVICES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUILDING QUALITY SERVICES, employees, financial statistics.