VANDERSCHAEGHE H.

Contactgegevens VANDERSCHAEGHE H.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDERSCHAEGHE H.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDERSCHAEGHE H.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SIJSLOSTRAAT 88; 8020; OOSTKAMP, België

Telefoon (phone): 50277488 (+32-50277488) 50277488 (+32-50277488)

Fax (fax): +32 (61) 503-79-15 +32 (61) 503-79-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDERSCHAEGHE H.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDERSCHAEGHE H."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDERSCHAEGHE H."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDERSCHAEGHE H., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDERSCHAEGHE H.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDERSCHAEGHE H., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDERSCHAEGHE H.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDERSCHAEGHE H.
Products information VANDERSCHAEGHE H.

BTW identificatienummer (tax): BE01633087158
Ondernemingsnummer: 3173095703
Hoofdstad (capital): 129,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 426,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage. Pépiniéristes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDERSCHAEGHE H.
(Get full report from official database of BE for VANDERSCHAEGHE H.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDERSCHAEGHE H.
Addition kinds of activities for VANDERSCHAEGHE H.

3955. Koolstofpapier en inktlinten | Carbon paper and inked ribbons
17520000. Vloeren leggen en vloeren | Floor laying and floor work, nec
34989906. Pijpsystemen voor pulp-, papier- en chemische industrie | Piping systems for pulp, paper, and chemical industries
35590201. Boot maken en repareren van machines | Boot making and repairing machinery
39140207. Toiletartikelen, Nikkel Zilver | Toilet ware, nickle silver
42139901. Auto's, transport en levering | Automobiles, transport and delivery
86119903. Gemeenschapszaken en -diensten | Community affairs and services
96510402. Regeling, diverse commerciële sectoren, overheid | Regulation, miscellaneous commercial sectors, state government

Werken bij VANDERSCHAEGHE H.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDERSCHAEGHE H.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDERSCHAEGHE H.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDERSCHAEGHE H.. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Vloerder industriële vloeren (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de afdeling vloersystemen is onze klant - een jong, dynamisch bouwbedrijf actief in totaalrenovatie- op zoek naar vakmannen: Als vloerder bestaat je takenpakket uit de volgende zaken: Je verzorgt het hele proces van voorbereiding tot afwerking. Je verwijdert bestaande kleding en voert het puin af. Je legt industriële en bedrijfsvloeren Je plaatst epoxy, gietvloeren, troffelvloeren, ...

  • ELEKTRICIEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn wij op zoek naar een elektricien. (m/v) Ben jij iemand die elektrische plannen kan lezen en kennis hebt van domotica, beveiliging?  Heb jij reeds 2 jaar ervaring als elektricien en ben je op de hoogte van alle basis kennis? Kan jij kabels plaatsen en aansluiten? Dan ben jij de ideale kandidaat ! Wij zoeken zowel profielen voor de binnendienst als voor de buitendienst.

  • procesoperator 3 ploegen (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Benieuwd hoe dierenvoeding ontstaat? Dit binnen een modern productiebedrijf die actief is in binnen- en buitenland? Lees dan verder! Dit team vervaardigt basisproducten van dierlijke oorsprong met behulp van een sterk geautomatiseerd productieproces. Neen, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar een proces van begin tot einde opvolgen in een productieomgeving. Je bent gedreven en houdt van controlewerk? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf blijft groeien en zoekt daarom een nieuwe medewerker.

  • Student weekendwerk regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel (superette, tankstation en self carwash) gelegen in Menen zijn wij op zoek naar een student om tijdens het weekend te werken. Opstart vanaf september!

  • Operator/insteller CNC Plooibank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als operator/insteller ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en opvolgen van de CNC gestuurde plooimachine Je gaat diverse metalen stukken/onderdelen bewerken door deze op maat te plooien (geen seriewerk) Je interpreteert de opgestelde technische plannen Je volgt het productieproces nauwkeurig op en houdt alles bij in een rapport Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamischeKMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • Industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een multitechnische firma met internationale aanwezigheid en diverse afdelingen is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je wordt tewerkgesteld op vooral langdurige projecten waar je elektrisch werk uitvoert. Dit is vooral in ziekenhuizen, universiteiten,... maar je kan ook op een industriële site worden tewerkgesteld. Daarnaast ben je ook in staat om de werfadministratie bij te houden.

  • (INLOOP)ONDERHOUDSTECHNIEKER vaste contract (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR rekruteert en selecteert een (inloop)onderhoudstechnieker actief in de maritieme sector. Onze klant is actief op maritiem transport en maakt deel uit van een sterke internationale groep. Deze vacature is voor vaste aanwerving, zonder interimperiodes. Als onderhoudstechnieker sta je in voor verschillende zaken. Als inloop technieker wordt je begeleid naar een volwaardige job als zelfstandig onderhoudstechnieker. Je helpt bij het onderhoud van kaaikranen en rollend materieel. Je leert alle facetten van onderhouds-en herstellingswerken op de terminal kennen. Je verwerft hierdoor inzicht in prioriteiten en potentiële risico’s. Je zal voornamelijk instaan voor standaardonderhouden( smeerbeurten, inspecties op installaties, constructie bij garantie en herstellingswerken, periodieke keuringen. Je leert meewerken aan kleine en grote herstellingen (vervangen van hijskabels, remplaketten, remschijven,hydraulische componenten). Je helpt bij het uitvoeren van kleine schades. Je leert mee te helpen bij interventies bij pannes ( oplossen van storingen, planlezen, lezen van fouten in PLC, uitmeten van elektrische en hydraulische circuits, ander fout analyses). Je verleent daarnaast ad hod assistentie bij specifieke operationele handelingen. Je werkt samen met een senior technieker en de technical supervisor. Je werkt in een vol continu systeem.

  • Afleveraar wagens (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als afleveraar in wagens sta je in om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, en de nodige voorbereidingen uit te voeren voor het afleveren van de wagens.

  • CNC frezer voor stukwerk (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ALPHATECH machinebouw

    Type: Vaste Job

    Als vaste technieker van Alpha-tech sta je in voor het CNC freeswerk van machine onderdelen: Je hebt enkele jaren ervaring als CNC frezer. Je bent een gemotiveerd en gedreven persoon met oog voor detail. Je kan frees stukken zelfstandig afwerken. Je kan op basis van een technische tekening de programmatie van de machine uitvoeren en het stuk opzetten. Hou je van variatie in je werk? Dan zit je bij ons goed, want wij bieden enkel stukwerk en geen seriewerk! Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Neem contact op!

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: - Voer je verpleegtechnische handelingen uit (bloednames, wondzorg...) - Werk je in het team nauw samen - Je streeft een kwalitatieve verzorging na  ... Bedrijfsprofiel: Samen met een goed gestructureerde en zeer gemotiveerde personeelsploeg willen wij de bewoners die ons hun vertrouwen gegeven hebben een "optimale levenskwaliteit" bezorgen, waardoor zij hier vooral gelukkig zijn in hun laatste levensjaren en genieten van een degelijke en gepersonaliseerde verzorging.Wij geven hen in een huiselijke sfeer met veel sociaal contact en aangepaste activiteiten datgene waar zij steeds naar uitgekeken hebben: echte rust, een afwisselende leuke bezigheid, lekker eten en een fijne verzorging, een fleurige kamer met een goed bed, zodat zij hopelijk lang mogen genieten van de prachtige tuin en van de bosrijke, gezonde omgeving.Hierin moet ook de familie betrokken worden en haar gading vinden.Huize Lieve Moenssens wil een positieve bijdrage leveren aan een optimale serviceverlening in het seniorenbeleid, zowel van Dilsen-Stokkem als van de hele omgeving.

  • kinesitherapeut - Orthopedische revalidatie (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

  • ClearSource - Business Process Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Business Process Analyst for a long term contract in Brussels' center. Role Analyze and identify process improvements for the AS IS Define optimization solutions and priorities, plan the implementation of those solutions Support operational services to formalize and write existing process Support conception, development, set up and follow-up of process monitoring systems Manage some improvements projects Formalize some business requirements for changes linked to application solutions Provide changes information to functional analysts Participate in a project modelling process TO BE and evaluate the impacts Profile At least 2 years of experience in process analysis Good communicator, able to discuss with a wide range of stakeholders Experience with BPMN Fluent in French OR Dutch and good knowledge of the other national language Result oriented, autonomous Duration until end of June 2019 but scope until 2020. Interesting? Don't hesitate to send us your most recent CV.

Zoek naar antwoorden van VANDERSCHAEGHE H. in sociale netwerken
Look for responds of VANDERSCHAEGHE H. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDERSCHAEGHE H.. Laat een reactie achter voor VANDERSCHAEGHE H.. VANDERSCHAEGHE H. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDERSCHAEGHE H.. Leave a respond for VANDERSCHAEGHE H.. VANDERSCHAEGHE H. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDERSCHAEGHE H. op de google maps. Adres en contacten VANDERSCHAEGHE H.
Location of VANDERSCHAEGHE H. on the google maps. Address and contacts of VANDERSCHAEGHE H.

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDERSCHAEGHE H. VANDERSCHAEGHE H.: MAHIEU NV | JEANS D D | SAHAVANA DUONG SUNG | LAURIENNE LIEFFERINCKX | ASS. INT. PRESSE FILM?E

Other related companies as VANDERSCHAEGHE H.: MAHIEU NV | JEANS D D | SAHAVANA DUONG SUNG | LAURIENNE LIEFFERINCKX | ASS. INT. PRESSE FILM?E

VANDERSCHAEGHE H. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDERSCHAEGHE H., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01633087158. Het bedrijf VANDERSCHAEGHE H. bevindt zich op het adres: SIJSLOSTRAAT 88; 8020; OOSTKAMP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 129,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 426,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Pépiniéristes. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van VANDERSCHAEGHE H. is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDERSCHAEGHE H. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDERSCHAEGHE H., openstaande posities, locatie van VANDERSCHAEGHE H. op de kaart.

VANDERSCHAEGHE H. is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDERSCHAEGHE H., company assigned to the tax number BE01633087158. The company VANDERSCHAEGHE H. is located at the address: SIJSLOSTRAAT 88; 8020; OOSTKAMP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 129,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 426,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. Pépiniéristes. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of VANDERSCHAEGHE H. is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDERSCHAEGHE H. is not available. You also can look at reviews of VANDERSCHAEGHE H., open positions, location of VANDERSCHAEGHE H. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDERSCHAEGHE H., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDERSCHAEGHE H., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDERSCHAEGHE H., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDERSCHAEGHE H., employees, financial statistics.