J. VERHAEGHE

Contactgegevens J. VERHAEGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J. VERHAEGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

J. VERHAEGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU FAUBOURG DE LILLE 29; 7784; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON, België

Telefoon (phone): 56556533 (+32-56556533) 56556533 (+32-56556533)

Fax (fax): +32 (71) 785-98-14 +32 (71) 785-98-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J. VERHAEGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J. VERHAEGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J. VERHAEGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J. VERHAEGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J. VERHAEGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J. VERHAEGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J. VERHAEGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J. VERHAEGHE
Products information J. VERHAEGHE

BTW identificatienummer (tax): BE08845336914
Ondernemingsnummer: 1555633544
Hoofdstad (capital): 642,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 807,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Produits: Fleurs Coupées,Plantes.. Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage. Fleurs and plantes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J. VERHAEGHE
(Get full report from official database of BE for J. VERHAEGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor J. VERHAEGHE
Addition kinds of activities for J. VERHAEGHE

737800. Computer onderhoud en reparatie | Computer maintenance and repair
864199. Civiele en sociale verenigingen, nv | Civic and social associations, nec
14990400. Minerale schuurmachines mijnbouw | Mineral abrasives mining
20410302. Pizza mengt | Pizza mixes
38250238. Transducers voor volt, amperes, watt, vars, frequentie, etc. | Transducers for volts, amperes, watts, vars, frequency, etc.
50470202. Tandartsen 'professionele benodigdheden | Dentists' professional supplies
73490101. Gebouw schoonmaakdienst | Building cleaning service
89990100. Kunstenaars en artiestenstudio's | Artists and artists' studios

Werken bij J. VERHAEGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J. VERHAEGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J. VERHAEGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J. VERHAEGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Reachtruck (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Magazijnier vaste nacht (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiebedrijf gelegen in de Prijkels in Nazareth zijn wij op zoek naar een magazijnier/lader-losser voor de vaste nacht van 17:00 - 01-00. Je staat in voor het laden en lossen van diverse goederen die toekomen in het distributiecentrum. Vervolgens moeten de goederen klaargezet worden op de juiste plaatsen in het magazijn volgens de juiste zones voor levering. Je kijkt tevens ook na als de goederen niet beschadigd of te weinig geleverd zijn. Vervolgens maak je de goederen klaar voor verzending en laadt deze in de juiste vrachtwagens. Je werkt voornamelijk met een elektrische transpalet en af en toe met de heftruck.

  • Schoonmaker tijdelijk (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Heist-op-den-Berg zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker.

  • Productiearbeider (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, een specialist en producent van industriële en technische borstels voor alle takken van industrie, zoeken we een productiemedewerker, optie vast, die instaat voor de machine bediening voor de productie van tochtstrippen. Je werkt in dagdienst en bent onmiddellijk beschikbaar. Je hebt reeds ervaring met machine bediening.

  • CHAUFFEUR CE: PART TIME (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als part time chauffeur Ce zoeken wij iemand die wenst bij te werken/verdienen dit 2 dagen per week. Je rijdt de trekkers en opleggers naar de keuring. Je helpt met kleine reparaties in de garage.

  • Huishoudhulp (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: CLEAN@HOUSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Clean@house is dringend op zoek naar een huishoudhulp. Je wordt tewerkgesteld in de regio Geel, Westerlo of Vorst-Laakdal. Wij bieden een aantrekkelijk loon en extra legale voordelen.

  • Project engineer - investeringsprojecten bij Chemours (chemie) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Chemours Belgium (www.chemours.com) is een Amerikaanse beursgenoteerde wereldleider in chemische toepassingen. Zij zoeken een Projectleider CAPEX projecten. In 2017 realiseerde Chemours een omzet van 6,2 miljard dollar. In België heeft Chemours twee locaties (hoofdzetel en logistiek centrum in Kallo en een productieplant in Mechelen) en tellen ze momenteel 110 vaste medewerkers. De firma kan terugvallen op een hecht team van betrokken medewerkers. De cultuur kenmerkt zich door een open sfeer, goede interne en externe relaties en door de drive om zich continu te willen verbeteren. De Belgische entiteit kan dan ook mooie cijfers voorleggen en behoort op mondiaal vlak zeker tot de referentieplants. Chemours België is wereldwijd de enige fabriek die zowel water-, solvent- als solvent-medisch gebaseerde coatings (merknaam Teflon™) produceert voor een uiteenlopend arsenaal aan toepassingen (bvb. consumer bak- en braadpannen, kledij, deodorants, smartphones, medische/farmaceutische toepassingen, etc.). Vander meiren & Pauwels Rekrutering zoekt voor Chemours Belgium - uitvalsbasis Mechelen - een m/v: Project Engineer - investeringsprojecten Sleutelrol op de site van Chemours Mechelen // Je neemt de leiding in uiteenlopende investeringsprojecten // Modernisering van de procesinstallaties, uitbreiding van de fabriek, gebouwentechnieken, utilities, supply chain & warehouse engineering… Functieomschrijving Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de organisatie van A tot Z en de opvolging van een diverse portfolio aan investeringsprojecten. Je maakt deel uit van een hecht en dynamisch team van collega’s dat als doelstelling heeft om de fabriek verder te moderniseren. De site in Mechelen behoort al tot de beter presterende afdelingen van Chemours op mondiaal vlak, maar innovatie en optimalisatie blijven prioriteiten. Jouw rol is dan ook van groot belang: je neemt als project engineer de lead in het beheren van alle CAPEX projecten in Mechelen. .................................................. Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • DIAMANTSLIJPER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Als diamantslijper ben je verantwoordelijk voor het slijpen van fantasie en ronde stenen.

  • LOGOPEDIE (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: KRISTI BIJLOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde logopedist(e) voor de begeleiding van kinderen en jongeren met leer- taal of articulatiestoornissen. Ons team bestaat uit 2 ervaren logopedisten en 1 kinesiste/ergotherapeute. We zijn op zoek naar iemand die in bijberoep wil starten voor 10 uurtjes per week. Uitbreiding is zeker mogelijk. De werkuren zijn flexibel en samen overeen te komen.

  • Regionale Account Manager (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1655152-inline.html?cid=Partner_VDAB Menssana levert fruitmanden op het werk en is verdeler van Zummo® citruspersen, Pine-OMatic, ® ananas slicers, en Soup-Server® soepautomaten in België en Frankrijk. Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een Account Manager op zelfstandige basis (freelance) voor de regio’s Antwerpen/Limburg en Oost-Vlaanderen/Vlaams-Brabant. Je prospecteert actief in jouw regio en weet je potentiële klanten te overtuigen om tekiezen voor onze merken. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille. Je bent de gesprekspartner voor je klanten en helpt ze o.a. wanneer zij vragen hebben met betrekking tot de werking van de toestellen. Je commerciële gedrevenheid zorgt ervoor dat de vastgestelde verkoop – en omzetdoelstellingen worden gerealiseerd. Je werkt nauw samen met de directie en de collega’s van de technische dienst. Je bent verantwoordelijk voor het updaten van de CRM met alle nodige correcte informatie, o.a. m.b.t. de wekelijkse fruitleveringen.

  • Kinderanimator (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ANIMAGIE

    Type: Werfreserve

    Voor onze evenementen in kinderanimatie voor bedrijven en bij mensen thuis,leggen wij momenteel een wervingsreserve aan. Als animator zal je instaan voor volgende taken: Knutselactiviteiten Grime, ballonplooien, ... Je werkt op basis van een door ons voorbereid draaiboek.

  • FRITUURHULP (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FRIETROOM POTTELBERG

    Type: Flexijob

    In onze frituur zal je instaan voor volgende taken: opnemen van de bestellingen en bedienen van de klanten bakken van frietjes en snacks aanvullen van de toonbank bij met etenswaren en de frigo's met gekoelde dranken helpen bij het schoonmaken van de werkplaats en het onderhoud van de zaak.

Zoek naar antwoorden van J. VERHAEGHE in sociale netwerken
Look for responds of J. VERHAEGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor J. VERHAEGHE. Laat een reactie achter voor J. VERHAEGHE. J. VERHAEGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J. VERHAEGHE. Leave a respond for J. VERHAEGHE. J. VERHAEGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J. VERHAEGHE op de google maps. Adres en contacten J. VERHAEGHE
Location of J. VERHAEGHE on the google maps. Address and contacts of J. VERHAEGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come J. VERHAEGHE J. VERHAEGHE: INTERNAAT STELLA MATUTINA MICHELBEKE | HOOP IN DE TOEKOMST | Groupe M茅dical Cinquantenaire ASBL | Hollaert NV | A.V.B. VERWARMING

Other related companies as J. VERHAEGHE: INTERNAAT STELLA MATUTINA MICHELBEKE | HOOP IN DE TOEKOMST | Groupe M茅dical Cinquantenaire ASBL | Hollaert NV | A.V.B. VERWARMING

J. VERHAEGHE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J. VERHAEGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08845336914. Het bedrijf J. VERHAEGHE bevindt zich op het adres: RUE DU FAUBOURG DE LILLE 29; 7784; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 642,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 807,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Fleurs and plantes. Lijst met producten zijn Produits: Fleurs Coupées,Plantes.. Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van J. VERHAEGHE is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J. VERHAEGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J. VERHAEGHE, openstaande posities, locatie van J. VERHAEGHE op de kaart.

J. VERHAEGHE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is J. VERHAEGHE, company assigned to the tax number BE08845336914. The company J. VERHAEGHE is located at the address: RUE DU FAUBOURG DE LILLE 29; 7784; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 642,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 807,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. Fleurs and plantes. List of products are Produits: Fleurs Coupées,Plantes.. Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of J. VERHAEGHE is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of J. VERHAEGHE is not available. You also can look at reviews of J. VERHAEGHE, open positions, location of J. VERHAEGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J. VERHAEGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J. VERHAEGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J. VERHAEGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J. VERHAEGHE, employees, financial statistics.