RAMOTUB

Contactgegevens RAMOTUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAMOTUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAMOTUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE AUGUSTE SCOHY 82; 6250; AISEAU-PRESLES, België

Telefoon (phone): 71397054 (+32-71397054) 71397054 (+32-71397054)

Fax (fax): +32 (53) 655-10-51 +32 (53) 655-10-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAMOTUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAMOTUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAMOTUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAMOTUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAMOTUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAMOTUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAMOTUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAMOTUB
Products information RAMOTUB

BTW identificatienummer (tax): BE04234924316
Ondernemingsnummer: 3482086181
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 352,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Activités: Construction & Réparation de Cheminées.. Activités: Entrepreneurs en Peinture.. Activités: Nettoyage de Pierres & Fa?ades,Restauration de Pierres & de Fa?ades,Sablage.. Produits & Services: Travaux d'Etanchéité.. Services de Jardinage: Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres.. Services: Ramonage de Cheminées.. Types de Machines: Echafaudages.

Product categorie (product category): Jardinage. Constructions résidentielles spécifiques. Locations de machines and équipement pour la construction. Services de Nettoyage and de Désinfection. Charpentes and couvertures. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. Peinture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAMOTUB
(Get full report from official database of BE for RAMOTUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAMOTUB
Addition kinds of activities for RAMOTUB

348999. Ordnance en accessoires, nec, nec | Ordnance and accessories, nec, nec
366101. Telefoons en telefoonapparatuur | Telephones and telephone apparatus
26310410. Pasta | Pasted board
27599914. Muziek, blad: drukwerk, nsk | Music, sheet: printing, nsk
28340801. Antibiotica, verpakt | Antibiotics, packaged
49259901. Vloeibaar aardgas, verdeling via stroomnetten | Liquefied petroleum gas, distribution through mains
59419902. Fiets- en fietsonderdelen | Bicycle and bicycle parts
79969902. Pier, amusement | Pier, amusement

Werken bij RAMOTUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAMOTUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAMOTUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAMOTUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste Management Assistant - Tijdelijke functie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Management Assistant ben jij verantwoordelijk voor volgende taken:  Het administratief ondersteunen van 1-3 directieleden binnen een HR-bedrijf  Het beheren van de agenda's van meerdere managementleden  Het opstellen van documenten, Powerpoints, etc. Het ontvangen van telefonisch- en mailverkeer Bedrijfsprofiel: Voor het bekende SD Worx - ons moederbedrijf - zijn we op zoek naar een enthousiaste Management Assistant die bereid is om voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen te werken. Het betreft een tijdelijke opdracht die tot minstens het einde van het jaar zal lopen. Daarna wordt bekeken of de opdracht nog verlengd kan worden.

  • Inpakker/ inpakster - fruit - regio Assende - dagwerk (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Assenede, zijn we op zoek naar inpakkers om fruit te sorteren en in te pakken. Het gaat om een tijdelijke opdracht, dit vanaf woensdag 03/10 voor enkele weken. De uren zijn van maandag t.e.m. vrijdag van 7.00 - 15.36.

  • Chauffeur C / arbeider (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Aalst zijn we op zoek naar een chauffeur C, die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je werkt overdag, starten om 7u. Dit van maandag tot vrijdag. Je rijdt naar werven, waar je meehelpt om partytenten op te zetten. Je bent dus niet bang om je handen uit de mouwen te steken en fysieke arbeid te verrichten.

  • Bloemist (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aalst zijn we op zoek naar een bloemist.

  • Poetshulp Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student tuinonderhoud (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in tuinonderhoud zijn we op zoek naar een student die 4u per week kan werken vanaf april tot eind september.

  • Proximus Young Professional Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676522-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Young Professionals programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om jezelf op korte tijd te ontwikkelen tot een expert in je domein. Door contacten met verschillende departementen en andere Young Professionals leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Welk expertisedomein kan je kiezen? Het Young Professionals programma 2019 biedt je de kans om te starten in een van onderstaande functies: Junior Project Manager: als projectmanager ben je verantwoordelijk voor (in het begin kleinere) technische of business projecten. Je zorgt ervoor dat ze binnen de afgesproken tijd, scope en budget opgeleverd worden volgens de methodologie en coördineert de verschillende stakeholders en teams zodat ze gealigneerd blijven. IT analyst: je designt oplossingen op basis van de noden van de business (requirements) en technische mogelijkheden in termen van development en impact op de bestaande infrastructuur. Data architect: je bewerkt en structureert grote datasets om deze bruikbaar te maken voor concrete toepassingen op vlak van statistieken/reporting of het voeden van applicaties. Security engineer: je analyseert de security en mogelijke threats op ons eigen netwerk of bij klanten. Je verdiept je in identity & access management, forensics (De oorzaak van een incident bepalen aan de hand van de log files), verdediging of PEN testing. Netwerk ingenieur: je verdiept je in de opbouw van onze netwerkinfrastructuur, met een focus op de uitrol van ons glasvezelnetwerk in de komende jaren. Het is niet nodig om al een expert te zijn in deze domeinen, maar een basiskennis van het domein en een sterke interesse om je hier verder in te verdiepen zijn essentieel. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën in het algemeen en je expertisedomein specifiek, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière als expert binnen Proximus lanceren.

  • Expediteur import luchtvracht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: GEODIS FF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Algemeen De Import Air Freight afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle algemene importzendingen volgens de gemaakte afspraken met de klant of voor on the spotzendingen. De expediteur voert de ontvangen vervoersopdrachten (import luchtvracht) uit vanaf het moment van aanvraag door de klant tot en met de facturatie en klassement. De vervoersopdrachten worden op een efficiënte en klantvriendelijke basis uitgevoerd met aandacht voor de prijs- en kwaliteitsverhouding. Taakomschrijving Dagelijks communiceren met klanten en leveranciers Openen/aanvaarden boekingen/dossiers Plaatsen boekingen bij leveranciers (aan de hand van door klant goedgekeurde offerte Pricing team) Afhandelen van expeditiedossiers t/m facturatie Beheren en juist gebruiken documenten en wettelijke vergunningen Opmaken douane-instructies Doorgeven van afhaling – ophaling bij interne afdeling of bij externe transporteur Opvolgen van de zending tot op de eindbestemming Coördineren problemen tijdens de uitvoering Verzekeren 100% Freight Monitor Compliance Functionele kennis en vaardigheden Inzicht of 2-tal jaren ervaring met de operationele processen van luchtvracht Kennis Incoterms Kennis IATA Inzicht luchtvrachtactiviteiten op Brucargo Flexibel in werkuren (geen 9-5 mentaliteit) Teamplayer Stressbestendig Accuraat Spreek – en schrijfvaardig, ook in Franse en Engelse taal Kennis en ervaring met MS Office (vnl. outlook en excel) Doorzetter Zelfstarter Onafhankelijk

  • Ervaren Teamlead Service Desk @ Brussels Airport Company (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: AUSY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Service Desk Teamlead heb je de eindverantwoordelijkheid over de dagelijkse operationele leiding van de Service Desk (SD). Deze interne SD geeft ondersteuning aan alle medewerkers van onze klant. De SD bestaat uit een team van een tiental engineers. Zowel onze Support Engineers als verschillende lopende IT-projecten vallen onder jouw verantwoordelijkheid. We verwachten van jou vooral dat je op zoek zal gaan naar algemene verbeteringen, lopende processen analyseert. Als SD Teamlead bestaat je takenpakket uit: Dagelijkse opvolging en rapportering van de te behalen SLA’s en KPI’s Huidige pijnpunten detecteren en processen uitwerken om deze te verbeteren Dialoog houden met team en overleg met andere afdelingen, alsook management Operationele leiding en opvolging van escalatiemanagement Planning en organisatie van de Service Desk Dagelijkse aanspreekpunt voor de engineers met coachen, motiveren, bijsturing en opvolging Opvolging van kleinere projecten van A tot Z

  • Chauffeur c + fysiek werk voor firma wegmarkering gevestigd te Merelbeke! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Vaste Job

    Zij zijn op zoek naar een chauffeur c(e) voor het besturen van de borstelwagen. Belangrijk is dat je deze functie wil combineren met fysiek werk (het meehelpen van de wegmarkeerders) Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent zorg voor je machine belangrijk vindt. We bieden je: een job met veel uren, maar met mooie verloning optie vast

  • pedicure (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BZIO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie van ‘pedicure aan huis’ • U werkt op zelfstandige basis binnen het revalidatieziekenhuis • U werkt op de kamer van de patiënt/bewoner van BZIO •

  • KEUKENPERSONEEL VOOR HET WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

    Type: Flexijob

    Helpen bij het bereiden van de gerechten in de keuken tijdens het weekend

Zoek naar antwoorden van RAMOTUB in sociale netwerken
Look for responds of RAMOTUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAMOTUB. Laat een reactie achter voor RAMOTUB. RAMOTUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAMOTUB. Leave a respond for RAMOTUB. RAMOTUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAMOTUB op de google maps. Adres en contacten RAMOTUB
Location of RAMOTUB on the google maps. Address and contacts of RAMOTUB

Andere gerelateerde bedrijven als come RAMOTUB RAMOTUB: GUY LAHAYE | Missing Children International Network | Carina | Houben L | P. VANHAMEL

Other related companies as RAMOTUB: GUY LAHAYE | Missing Children International Network | Carina | Houben L | P. VANHAMEL

RAMOTUB is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAMOTUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04234924316. Het bedrijf RAMOTUB bevindt zich op het adres: RUE AUGUSTE SCOHY 82; 6250; AISEAU-PRESLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 352,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Jardinage. Constructions résidentielles spécifiques. Locations de machines and équipement pour la construction. Services de Nettoyage and de Désinfection. Charpentes and couvertures. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. Peinture. Lijst met producten zijn Activités: Construction & Réparation de Cheminées.. Activités: Entrepreneurs en Peinture.. Activités: Nettoyage de Pierres & Fa?ades,Restauration de Pierres & de Fa?ades,Sablage.. Produits & Services: Travaux d'Etanchéité.. Services de Jardinage: Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres.. Services: Ramonage de Cheminées.. Types de Machines: Echafaudages..
De hoofdactiviteit van RAMOTUB is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAMOTUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAMOTUB, openstaande posities, locatie van RAMOTUB op de kaart.

RAMOTUB is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAMOTUB, company assigned to the tax number BE04234924316. The company RAMOTUB is located at the address: RUE AUGUSTE SCOHY 82; 6250; AISEAU-PRESLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 352,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Jardinage. Constructions résidentielles spécifiques. Locations de machines and équipement pour la construction. Services de Nettoyage and de Désinfection. Charpentes and couvertures. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. Peinture. List of products are Activités: Construction & Réparation de Cheminées.. Activités: Entrepreneurs en Peinture.. Activités: Nettoyage de Pierres & Fa?ades,Restauration de Pierres & de Fa?ades,Sablage.. Produits & Services: Travaux d'Etanchéité.. Services de Jardinage: Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres.. Services: Ramonage de Cheminées.. Types de Machines: Echafaudages..
The main activity of RAMOTUB is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RAMOTUB is not available. You also can look at reviews of RAMOTUB, open positions, location of RAMOTUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAMOTUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAMOTUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAMOTUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAMOTUB, employees, financial statistics.