GERARDO DELMONTE

Contactgegevens GERARDO DELMONTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GERARDO DELMONTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GERARDO DELMONTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTEENWEG 37; 1933; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27315126 (+32-27315126) 27315126 (+32-27315126)

Fax (fax): +32 (4) 575-60-54 +32 (4) 575-60-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GERARDO DELMONTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GERARDO DELMONTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GERARDO DELMONTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GERARDO DELMONTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GERARDO DELMONTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GERARDO DELMONTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GERARDO DELMONTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GERARDO DELMONTE
Products information GERARDO DELMONTE

BTW identificatienummer (tax): BE03877868652
Ondernemingsnummer: 5950714111
Hoofdstad (capital): 603,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 738,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Produits: Bois de Chauffage.. Services de Jardinage: Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres.

Product categorie (product category): Jardinage. Combustibles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GERARDO DELMONTE
(Get full report from official database of BE for GERARDO DELMONTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GERARDO DELMONTE
Addition kinds of activities for GERARDO DELMONTE

731300. Radio, televisie, uitgeververteenwoordigers | Radio, television, publisher representatives
02140102. Geitenmelkproductie | Goats' milk production
20230203. Geconcentreerde afgeroomde melk | Concentrated skim milk
20870201. Drankbasis | Beverage bases
20910202. Clams: verpakt in blikjes, potten, enz. | Clams: packaged in cans, jars, etc.
34440305. Dakplaten, plaatmetalen | Skylights, sheet metal
51310203. Toetsen | Buttons
73239902. Consumentenkrediet rapportage bureau | Consumer credit reporting bureau

Werken bij GERARDO DELMONTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GERARDO DELMONTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GERARDO DELMONTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GERARDO DELMONTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende voor supermarkt in Puurs - deeltijds - vanaf december (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    deeltijds optie vast 6 op 7 kunnen werken - zondag gesloten kassawerk rekken vullen

  • Service Technieker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een specialist in betaaloplossingen, zijn we op zoek naar een Field Service Engineer (m/v) voor de regio Leuven/Brussel: Je staat in voor de installatie en het onderhoud van elektronische betaaloplossingen bij de klanten Je doet interventies voor acute storingen Je adviseert de klant over het gebruik van de toepassingen en over het voorkomen van storingen  Je treedt op als ambassadeur: je ziet opportuniteiten en je informeert de klanten over welke toepassingen nog meer comfort kunnen bieden

  • Wordt "king of the road" zonder hard labeur - Chauffeur CE - Regio: Lot (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van te rijden door heel het land? Spreek je Nederlands OF Frans en beschik je over een rijbewijs CE met enige ervaring? Pak dan nu je telefoon en bel ons op! Je begint rond 6u 's morgens. In de transport heb je geen 9 to 5 job, maar dat zorgt dan weer voor een zeer mooie verdienste! En als je al in een file terecht komt, worden je uren gewoon verder betaald. Je werkt NOOIT tijdens de weekends, dus voldoende tijd voor Quality-time. Je vervoert palletgoederen met dagelijks nieuwe goederen. En dan moet het beste er nog aankomen.. Je moet zelf nooit laden of lossen. Fysiek heb je dus weinig last. De magazijniers laden en lossen alles in je camion en je bent zo terug op de baan. Als dat geen luxe is in de transportsector?

  • Operator (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Agilitas Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machines in en bedient deze.   Je werk de eerste weken in de inpak van het bedrijf om alle producten te leren kennen.  Nadien leer je de verschillende machines in te stellen en te bedienen. Je werkt in 2 ploegen. Bedrijfsprofiel: De organisatie is een voedingsbedrijf dat instaat voor de productie van chocolade voor industrieel gebruik. Denk hierbij aan chocolade schilfers, staafjes, ... voor o.a. bakkers en ijssalons.

  • Administratief bediende offertedienst (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn wij momenteel op zoek naar een medewerkster/medewerker voor de offertedienst. Door je interesse in de producten vind je het een leuke uitdaging om offertes te analyseren en aan de hand van hun softwareprogramma op te stellen. Je denkt mee met de klant en stelt eventuele varianten voor. Je bent handig met cijfers en werkt snel en nauwkeurig. Door je gedrevenheid, communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht heb je mogelijkheden om op termijn verder in deze job te groeien en meer verantwoordelijkheden te nemen.

  • Poetshulp Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Werken als huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Assistant Project Engineer HVAC-SAN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TECHNICAL & ENVIRONMENTAL

    Type: Vaste Job

    Voor de Divisie Arch&Teco Engineering (Gent) zijn wij op zoek naar een Assistant Project Engineer HVAC/SAN. Jouw functie * Je bent mede verantwoordelijk voor de uitwerking en integratie van de technische installaties in bouwkundige projecten van diverse aard, zoals kantoren, zorgcentra, ziekenhuizen, hotels, residentiële gebouwen, openbare gebouwen, scholen, … * Binnen deze context vervul je een ondersteunende rol in het technisch ontwerp, als lid van het ontwerpteam. * Je specifieke takenpakket omvat o.a. : o Conceptuitwerking van de installaties HVAC/SAN, in overleg met de collega-ingenieur(s). o Ontwerp en berekening van de installaties HVAC (verwarming, koeling, ventilatie, …)/SAN (toe- en afvoersystemen, waterbehandeling, pompgroepen, …). o Adviseren en/of assisteren van de CAD-tekenaars voor de uitwerking van de plannen en schema’s. o Bijstand bij de opmaak van de aanbestedingsdocumenten, zoals bestekken, meetstaten, … o Deelnemen aan interne/externe meetings voor overleg met de verschillende disciplines met het oog op een gecoördineerd eindresultaat. o Bijstand bij de werfopvolging en rapportering i.v.m. de vordering van de werken tijdens uitvoeringsfase. * In nauw overleg met de Project Engineer of Managing Engineer, sta je in voor de naleving van de vooropgestelde planning en budgetten van jouw projecten. * Je staat open voor blijvende individuele ontwikkeling en draagt via kennisdeling bij tot de verhoging van de expertise, het innovatievermogen en het kwaliteitsimago van Arch&Teco Engineering.

  • Productieverantwoordelijke (m/v) - dagwerk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een hands-on productiemedewerker. De firma is actief in het bedrukken van promomateriaal, geschenken,... Na een inloopperiode waarbij je de machines en de werking leert kennen, neem je de leiding over op de werkvloer. Doel is om de rechtstreekse schakel te worden tussen productie en de zaakvoerder. Het is dus de bedoeling om: - collega's te helpen en aan te sturen - kwaliteitscontrole van de geproduceerde producten - werk verdelen - dagelijks overdracht te doen aan de zaakvoerder, rapporteren via Excel - leiding te geven - personeel en productie planning op te maken - ...

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • KELNER FLEXIJOB (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Flexijob

    In brasserie La Plaza kan je genieten van een overheerlijk ontbijt, een snelle lunch of een uitgebreid diner.Wij zorgen voor een hartelijke ontvangst in combinatie met een rustiek en landelijk interieur. Ben jij degene die nog iets wil bijverdienen op donderdag en zaterdag. Kom eens langs om dit te bespreken. Je taak is zorgen voor een vlotte bediening in de zaal (opstellen tafels, klanten bedienen, drankjes klaarmaken achter de bar, afruimen,..). Tot gauw!!!

  • Kamermeisje (jongen) - EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Wij zijn altijd op zoek naar extra's voor op zaterdag, zondag en feestdagen. Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel .

Zoek naar antwoorden van GERARDO DELMONTE in sociale netwerken
Look for responds of GERARDO DELMONTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GERARDO DELMONTE. Laat een reactie achter voor GERARDO DELMONTE. GERARDO DELMONTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GERARDO DELMONTE. Leave a respond for GERARDO DELMONTE. GERARDO DELMONTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GERARDO DELMONTE op de google maps. Adres en contacten GERARDO DELMONTE
Location of GERARDO DELMONTE on the google maps. Address and contacts of GERARDO DELMONTE

Andere gerelateerde bedrijven als come GERARDO DELMONTE GERARDO DELMONTE: MARMANN | GUILLAUME | Demival VZW | E.S. BONNERUE | VAN RECK

Other related companies as GERARDO DELMONTE: MARMANN | GUILLAUME | Demival VZW | E.S. BONNERUE | VAN RECK

GERARDO DELMONTE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GERARDO DELMONTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03877868652. Het bedrijf GERARDO DELMONTE bevindt zich op het adres: MECHELSESTEENWEG 37; 1933; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 603,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 738,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Combustibles. Lijst met producten zijn Produits: Bois de Chauffage.. Services de Jardinage: Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres..
De hoofdactiviteit van GERARDO DELMONTE is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GERARDO DELMONTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GERARDO DELMONTE, openstaande posities, locatie van GERARDO DELMONTE op de kaart.

GERARDO DELMONTE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is GERARDO DELMONTE, company assigned to the tax number BE03877868652. The company GERARDO DELMONTE is located at the address: MECHELSESTEENWEG 37; 1933; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 603,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 738,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. Combustibles. List of products are Produits: Bois de Chauffage.. Services de Jardinage: Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres..
The main activity of GERARDO DELMONTE is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GERARDO DELMONTE is not available. You also can look at reviews of GERARDO DELMONTE, open positions, location of GERARDO DELMONTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GERARDO DELMONTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GERARDO DELMONTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GERARDO DELMONTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GERARDO DELMONTE, employees, financial statistics.