PONCIN

Contactgegevens PONCIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PONCIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PONCIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SUR LE BOIS 35; 4601; VISE, België

Telefoon (phone): 43791252 (+32-43791252) 43791252 (+32-43791252)

Fax (fax): +32 (83) 804-22-82 +32 (83) 804-22-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PONCIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PONCIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PONCIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PONCIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PONCIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PONCIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PONCIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PONCIN
Products information PONCIN

BTW identificatienummer (tax): BE09557800292
Ondernemingsnummer: 5311309814
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 871,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PONCIN
(Get full report from official database of BE for PONCIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PONCIN
Addition kinds of activities for PONCIN

24290303. Gordelroos, hout: gesaagd of met de hand gesplitst | Shingles, wood: sawed or hand split
24991004. Marktmanden, hout | Market baskets, wood
32210100. Voedsel containers, glas | Food containers, glass
38450102. Geautomatiseerde bloed- en lichaamsvloeistofanalysatoren, behalve laboratorium | Automated blood and body fluid analyzers, except lab
73590500. Verhuur van zakelijke machines en elektronische apparatuur | Business machine and electronic equipment rental services
73810204. Prive detective | Private investigator
76991101. Sleutel duplicerende winkel | Key duplicating shop

Werken bij PONCIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PONCIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PONCIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PONCIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren schrijnwerker voor het plaatsen van veranda's . Je komt terecht in een nationaal en groeiend bouwbedrijf . Onze klant is marktleider in de verandabouw . Als schrijnwerker plaats je aluminium veranda's bij particulieren . Je werkt steeds in een team van 3 plaatsers . Tewerkstelling regio Limburg . Het bedrijf hecht belang aan kwaliteit en nauwkeurigheid . Interne opleidingen . Afwisselende job met veel verantwoordelijkheid . Verloning volgens ervaring in de bouwsector .

  • Elektricien - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een elektricien voor een elektriciteitsbedrijf regio Oostkamp. Je doet aansluitingen op werven regio Brugge. Je hebt sterke interesse in elektriciteitswerken.

  • CNC kunstof (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan zelfstandig programa's schrijven en afwerken. Je werk met een sin numeriek besturingsdienst. Tevens sta je in voor het draaiwerk, het zagen van platen en ben je verantwoordelijk voor het materiaalbeheer van de semi-producten(kunststof platen, staven etc..)

  • Pistoolschilder - Herentals - Dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de houtsector, zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Bij voorkeur heb je reeds enige ervaring in de hout- of metaalsector opgedaan. Je zal grond- en afwerklagen aanbrengen op houten onderdelen. Daarnaast stel je de machine in, meng je de benodigdheden(verven, lakken, vernissen) en sta je in voor het bedienen van het verfpistool.

  • Pistoolschilder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zoeken wij een Pistoolschilder industriële voertuigen (m/v)   Je brengt grond- en laklagen aan op geproduceerde voertuigen door middel van lakverfspuiting. Je bereidt de gepaste hoeveelheid lak voor en brengt de lak vervolgens aan volgens de regels van de kunst. Je controleert of de onderdelen vet- en stofvrij zijn en of ze goed voorbereid zijn. Je plakt de niet te schilderen delen af. Je zorgt voor orde en netheid in de spuitcabine en de werkplaats. Je onderhoudt het gereedschap in goede staat. Je werkt in teamverband in de spuitafdeling.

  • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Samen met de directie sta je in voor de klantenontvangst- en begeleiding. - Je verzorgt de administratieve opvolging. - Je ontvangt klanten en geeft ze informatie over de woningen. - Je begeleidt hen bij een bezoek aan een modelwoning.

  • TECHNISCH VERKOPER - DOE HET ZELF ZAAK - REGIO GENT 7225528 / 6 C (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bedrijf dat actief is op gebied van sanitair, verwarming en elektriciteit zijn we op zoek naar een VERKOPER voor de Gentse vestiging. Je zal verantwoordelijk zijn voor het ontvangen en begeleiden van de klanten. Daarnaast adviseer je de klanten bij het bepalen van de juiste materiaalkeuze voor hun elektriciteits-, verwarmings of sanitaire installaties. Verder maak je ook offertes en volg je bestellingen op. Je zal van dinsdag tot zaterdag werken en dit van 9-18h (op zaterdag tot 16h).

  • Huishoudhulp/poetshulp Voeren (dienstencheques) (VOEREN)

    Regio: VOEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp Beveren-Waas (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Beveren-Waas/Melsele/Kruibeke. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Technisch jobstudent voor zomervakantie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Teamleider schoonmaak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AZ Delta

    Type: Vaste Job

    De functie U bent verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van een team medewerkers. Samen met uw team zorgt u ervoor dat de patiënten, familie, bezoekers en medewerkers in een hygiënisch en goed onderhouden ziekenhuis terecht kunnen. U organiseert en coördineert hiervoor de dagelijkse werkzaamheden van uw team en zorgt voor de kwalitatieve uitvoering van de operationele taken van de dienst. Hiervoor zorgt u voor de nodige informatie doorstroming naar medewerkers, collega’s en het diensthoofd. Daarnaast staat u in voor kwaliteitsmetingen op de verschillende campussen. Uw profiel U beschikt over een bachelor diploma, eventueel in een facilitaire richting (of gelijkgesteld door ervaring). U hebt ervaring in het opstellen en coördineren van werkplanningen. U kan zich flexibel opstellen. Werken op verscheidene locaties, een flexibel uurrooster en occasioneel weekendwerk schrikken u niet af. Door uw proactieve opstelling probeert u problemen te voorkomen en stelt u verbeteringen voor. Bij de uitvoering van uw taken houdt u rekening met de belangen van uw klanten, de patiënten, bezoekers en medewerkers. U hecht uitgesproken belang aan kwaliteit en kan die focus ook houden op drukke momenten. Hierbij zorgt u tevens voor de kwaliteitscontrole van uw medewerkers. U bent een ondersteunende leidinggevende die duidelijkheid verschaft aan zijn medewerkers en aandacht heeft voor hun ontwikkeling. U ziet de meerwaarde van een goede samenwerking met al uw collega’s in het ziekenhuis. Verder bent u stressbestendig, klantgericht en hebt u zin voor initiatief. Kennis van de ziekenhuissector, ziekenhuishygiëne, coördinatie van onderhoud en schoonmaak zijn een pluspunt. U bent computervaardig en kan terugvallen op een degelijke basiskennis van courante software toepassingen ( Word, Outlook, Excel, … ). U bezit sterke administratieve vaardigheden. U bent op korte termijn beschikbaar. Aanbod Wij bieden een voltijdse uitdagende job voor onbepaalde duur in een ziekenhuis in volle expansie. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd. We bieden u een competitief salaris, afgestemd op de verantwoordelijkheden binnen de functie en uw ervaring. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, en een tussenkomst voor woon-werkverkeer. Meer informatie? Voor meer informatie over de functie-inhoud kunt u terecht bij de manager hoteldiensten Suzy Gruyaert op het nummer 051 23 78 31. Met alle andere vragen kunt u terecht bij  Philip Boussauw op het nummer 050 23 26 20. Geïnteresseerd? Solliciteer online! Vergeet uw CV en motivatiebrief niet toe te voegen. De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectie-interview. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap

  • Ingenieur HVAC en/of Electriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het ontwerpen van HVAC & Electrische installaties. U ontwerpt, controleert en beheert uw projecten die zich afspelen in HVAC en/of laagspanning, voornamelijk in (grote) kantoorgebouwen en technische lokalen. Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, studiebureau, aannemers, ... Dit is een functie op een studiebureau.

Zoek naar antwoorden van PONCIN in sociale netwerken
Look for responds of PONCIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PONCIN. Laat een reactie achter voor PONCIN. PONCIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PONCIN. Leave a respond for PONCIN. PONCIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PONCIN op de google maps. Adres en contacten PONCIN
Location of PONCIN on the google maps. Address and contacts of PONCIN

Andere gerelateerde bedrijven als come PONCIN PONCIN: ALAIN GOMBEER | Masset | MICHEL HERBAU | Van Geyseghem Barbara | JEAN-PIERRE PENNEC

Other related companies as PONCIN: ALAIN GOMBEER | Masset | MICHEL HERBAU | Van Geyseghem Barbara | JEAN-PIERRE PENNEC

PONCIN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PONCIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09557800292. Het bedrijf PONCIN bevindt zich op het adres: RUE SUR LE BOIS 35; 4601; VISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 871,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van PONCIN is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PONCIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PONCIN, openstaande posities, locatie van PONCIN op de kaart.

PONCIN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is PONCIN, company assigned to the tax number BE09557800292. The company PONCIN is located at the address: RUE SUR LE BOIS 35; 4601; VISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 871,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of PONCIN is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PONCIN is not available. You also can look at reviews of PONCIN, open positions, location of PONCIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PONCIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PONCIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PONCIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PONCIN, employees, financial statistics.