KOEN HUBO

Contactgegevens KOEN HUBO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KOEN HUBO: address, phone, fax, email, website, opening hours

KOEN HUBO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ASTRIDSTRAAT 16; 9630; ZWALM, België

Telefoon (phone): 55499114 (+32-55499114) 55499114 (+32-55499114)

Fax (fax): +32 (53) 354-44-62 +32 (53) 354-44-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KOEN HUBO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KOEN HUBO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KOEN HUBO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KOEN HUBO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KOEN HUBO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KOEN HUBO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KOEN HUBO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KOEN HUBO
Products information KOEN HUBO

BTW identificatienummer (tax): BE04276397705
Ondernemingsnummer: 9709960937
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 271,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KOEN HUBO
(Get full report from official database of BE for KOEN HUBO)

Aanvulling soorten activiteiten voor KOEN HUBO
Addition kinds of activities for KOEN HUBO

204802. Voedingen uit vlees en vlees- en groentetijden | Feeds from meat and from meat and vegetable meals
391100. Sieraden, edelmetaal | Jewelry, precious metal
25420210. Showcases (niet gekoeld): behalve hout | Showcases (not refrigerated): except wood
51590404. Wol, rauw | Wool, raw
51990803. Oliën, dieren of groenten | Oils, animal or vegetable
76991806. Grasmaaier reparatie winkel | Lawn mower repair shop

Werken bij KOEN HUBO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KOEN HUBO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KOEN HUBO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KOEN HUBO. Looking for open vacancies in other companies

  • Call Center dienst na verkoop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier maken wij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van onze klanten. Wij zijn op zoek naar verschillende kandidaten voor onze Call Center dienst na verkoop. Ons dienst na verkoop zorgt voor zowel de Belgische klanten als de Nederlandse klanten. Wij zijn momenteel op zoek voor beide diensten (BE en NL). De kandidaten gaan de klanten moeten verder helpen zowel telefonisch als per e-mail. Een basisch opleiding van onze producten en tools is voorzien.

  • Ontbramer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ontbramer. Taken: ontbramen, balanceren en montage van metaalonderdelen.

  • Carrossier (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je voert carrosserieherstellingen uit aan de voertuigen Je zorgt voor orde, netheid en kwaliteit op de werkvloer Je werkt samen met een team van bekwame en enthousiaste carrossiers Je stelt alles in staat om een maximale klantentevredenheid te bekomen Je werkt volgens de voorgeschreven procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiend, innoverend bedrijf waarvoor service en kwaliteit centraal staan.

  • Chauffeur CE (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Nieuwpoort zijn wij op zoek naar een chauffeur ce (m/v)

  • Huishoudhulp Torhout! Deeltijds tot Voltijds! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Student Tuinarbeider (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Heb je groene vingers? Zin om als tuinarbeider te werken in Hoeilaart? Wij zoeken nog één of meerdere studenten die enthousiast zijn om te werken als tuinarbeider (gras maaien, onkruid uitdoen, snoeiafval opruimen, ...). Werkuren: 6u30 - 15u.

  • studentenjob Kassa/keuken-medewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je staat in voor het bereiden van de burgers Je staat in voor het aanvullen je staat in voor het proper houden van de werkplek en de zaal

  • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: KREFEL

    Type: Vaste Job

    Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

  • Kinderverzorgster/verzorger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Jannekemaan

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Zelfstandig Relatie en gezinstherapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. We zijn op zoek naar een relatietherapeut(e). Een bijkomende opleiding tot relatie en gezinstherapeut is een must. Naast het begeleiden van cliëntsystemen, ook de mogelijkheid tot het begeleiden van individuele cliënten. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij koppels en individuen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • Kandidaten voor oppas ziek kind Brussel en Vlaams Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken kandidaten voor de dienst "oppas zieke kinderen". Dit voor de regio Brussel en Vlaams Brabant. Je gaat oppassen bij het gezin thuis en je zorgt ervoor dat het kind tijdig medicatie en de nodige zorgen krijgt. Je kiest zelf op welke dagen je wil werken. Minimum 2 dagen per week vrij zijn.

Zoek naar antwoorden van KOEN HUBO in sociale netwerken
Look for responds of KOEN HUBO in social networks

Lees alle opmerkingen voor KOEN HUBO. Laat een reactie achter voor KOEN HUBO. KOEN HUBO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KOEN HUBO. Leave a respond for KOEN HUBO. KOEN HUBO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KOEN HUBO op de google maps. Adres en contacten KOEN HUBO
Location of KOEN HUBO on the google maps. Address and contacts of KOEN HUBO

Andere gerelateerde bedrijven als come KOEN HUBO KOEN HUBO: Nellis E | Aubade | Brouwers D | BROUWERS ZINK | Rits (The)

Other related companies as KOEN HUBO: Nellis E | Aubade | Brouwers D | BROUWERS ZINK | Rits (The)

KOEN HUBO is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KOEN HUBO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04276397705. Het bedrijf KOEN HUBO bevindt zich op het adres: ASTRIDSTRAAT 16; 9630; ZWALM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 271,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
De hoofdactiviteit van KOEN HUBO is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KOEN HUBO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KOEN HUBO, openstaande posities, locatie van KOEN HUBO op de kaart.

KOEN HUBO is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is KOEN HUBO, company assigned to the tax number BE04276397705. The company KOEN HUBO is located at the address: ASTRIDSTRAAT 16; 9630; ZWALM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 271,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
The main activity of KOEN HUBO is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KOEN HUBO is not available. You also can look at reviews of KOEN HUBO, open positions, location of KOEN HUBO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KOEN HUBO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KOEN HUBO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KOEN HUBO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KOEN HUBO, employees, financial statistics.