JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD

Contactgegevens JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD: address, phone, fax, email, website, opening hours

JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KARBLOKSTRAAT 6B6; 3080; TERVUREN, België

Telefoon (phone): 27678897 (+32-27678897) 27678897 (+32-27678897)

Fax (fax): +32 (87) 555-12-23 +32 (87) 555-12-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD
Products information JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD

BTW identificatienummer (tax): BE05862274169
Ondernemingsnummer: 5211608886
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 179,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD
(Get full report from official database of BE for JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD)

Aanvulling soorten activiteiten voor JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD
Addition kinds of activities for JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD

5146. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
291101. Gassen en vloeibare petroleumgassen | Gases and liquefied petroleum gases
362100. Motoren en generatoren | Motors and generators
563202. Dameskleding, lingerie en lingerie | Women's dancewear, hosiery, and lingerie
10410100. Gouden ertsen mijnbouw | Gold ores mining
20649916. Noten, snoep bedekt | Nuts, candy covered
22610208. Suiwerende katoenen breedgeweven goederen | Sueding cotton broadwoven goods
34440205. Ventilatoren, plaatmetaal | Ventilators, sheet metal
75390400. Remdiensten | Brake services

Werken bij JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD. Looking for open vacancies in other companies

  • monteur cv en sanitair (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Dessel zijn we op zoek naar 2 ervaren monteurs voor cv en sanitair.

  • Aankoper - Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People rekruteert momenteel een aankoper voor Stad Gent. Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair… De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg. De aankopers zijn elk verantwoordelijk voor de aankoop van bepaalde leveringen en/of diensten en volgen hiervoor een procedure die de volgende stappen inhoudt: behoeftebepaling, markconsultatie, contracteren, bestellen, nazorg en evaluatie. Het zwaartepunt van de taken van een aankoper liggen bij de eerste drie fases. Voor de aankoop van die leveringen en diensten wordt gebruik gemaakt van de techniek van de overheidsopdrachten. Hij/Zij zal de verantwoordelijkheid voor bepaalde leveringen en/of diensten toegewezen krijgen en zal ondersteuning bieden bij de grotere opdrachten die worden geleid door collega’s. De procedures worden bijgehouden in 3P en worden aan het bestuur voorgelegd in Q besluit.

  • CNC Plooibankbediener (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Brugge zijn wij dringend op zoek naar een plooibankbediener. Instellen van een hydraulische (Trumpf) plooibank Technisch plan kunnen lezen

  • Customer Service Medewerker. (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in Bilzen zijn we opzoek naar een Customer Service Medewerker. Als Customer Service Medewerker krijg je de verantwoordelijkheid over een bepaald aantal klaten (intern of extern). Er wordt gecommuniceerd met andere verkoopskantoren wereldwijd of rechtstreeks met de eindklant, via mail en telefoon. Je boekt bestellingen op vraag van de klant. Je past bestaande bestellingen aan. Je volgt de bestellingen op en controleert de stock en de levertijden. Je verricht administratieve taken en stelt documenten op. Je zorgt voor de juiste oplossing wanneer er bij een bestelling iets mis gaat. Je overlegt met de andere afdelingen om op een correcte manier aan de vraag van de klant te kunnen voldoen.

  • Winkelbediende TRAITEUR (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote winkelketen zoeken wij een traiteur winkelbediende Je werkt in het atelier waar je instaat voor het klaar maken van bereidingen en versnijden van vlees Daarnaast werk je ook actief mee om de winkel vor het aanvullen van de rekken Wanneer nodig spring je ook in aan de kassa voor het correct afrekenen van de aankopen van de klanten

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Varsenare - Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Varsenare en Jabbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent carwash (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: SITRA

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent medewerker carwash sta je in voor een kwalitatieve externe schoonmaak van de trekkers en opleggers van de onderneming. Je werkt in team en rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Je bent flexibel ingesteld en arbeidsintensief werk schrikt jou niet af. Je wordt ingeschakeld op zaterdagvoormiddag.

  • Assistent Product Manager m/v (357/17988) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een voedingsbedrijf te Essen, wegens groei zijn zij dringend op zoek naar een Assistent Product Manager m/v. Als Assistent Product Manager ondersteun je bij het ontwerpen en mede implementeren van nieuwe product- en verpakkingsideeën, op productniveau en op assortimentsniveau, teneinde het bedrijfskarakter van innovatie en creativiteit te versterken. Verantwoordelijkheden: Je werkt vooral ondersteunend op taakniveau: Ontwerpen van nieuwe productideeën en nieuwe verpakkingsideeën. Continue verbetering/innovatie van het assortiment door het implementeren van nieuwe ontwikkelingen voor de verschillende seizoenen, het organiseren van de productie van te maken stalen voor fotografie-doeleinden, opvolgen en controleren van drukwerk/brochures., opvolgen van het valideren van de vernieuwde assortimenten in het databeheersysteem, bewaken en garanderen van de deadlines voor prestaties Ontwikkelen van Private Label projecten door beluisteren van klanten om tot een ontwikkeling te kopen, controleren van de aanvragen en de haalbaarheid ervan op klant - budgettair niveau en tijdige oplevering ervan. Zichzelf continue op de hoogte houden van ontwikkelingen en evoluties op vlak van design, trends en marketing.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Freelance lesgevers | Asse (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: G4S

    Type: Zelfstandige activiteit

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. G4S Training & Consultancy heeft gebruik gemaakt van haar jarenlange ervaring om zich verder te specialiseren in bepaalde materies en hierover opleidingen aan te bieden. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar opleidingen zijn we op zoek naar diverse freelance lesgevers. Als freelance lesgever kan je ingeschakeld worden om één van onze talrijke opleidingen te geven. Heb je ervaring in of kennis van één van de onderstaande domeinen en wil je graag jouw kennis delen, aarzel dan zeker niet om te solliciteren: Bewakingsagenten met een beroepservaring van minimum 3 jaar Leidinggevende personeelsleden (type A of B) met een beroepservaring in de bewakingssector van minimum 3 jaar Een grondige technische kennis m.b.t. beveiligingsproducten (toegangscontrole, inbraakdetectie, branddetectie en camerabewaking) met een beroepservaring van minimum 3 jaar Vergunde veiligheidsadviseurs met een beroepservaring van minimum 3 jaar Preventieadvisieurs (niveau 1 of 2) met een beroepservaring van minimum 3 jaar

  • BEHEERDER VAN RESIDENTIELE MEDE-EIGENDOMMEN - LAMY (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674724-inline.html?cid=Partner_VDAB Het bedrijf Lamy is het Belgisch filiaal van een grote Franse groep met een brede waaier aan vastgoed diensten (vastgoed syndicus, beheer van onroerend goed en transacties & verhuur). Het team is 65 medewerkers sterk, verdeeld over de Brusselse en Antwerpse agentschappen. Om het team verder te versterken, zijn wij op zoek naar een (m/v):   BEHEERDER VAN RESIDENTIËLE MEDE-EIGENDOMMEN (Sint-Lambrechts-Woluwe) Het bedrijf Lamy is het Belgisch filiaal van een grote Franse groep met een brede waaier aan vastgoed diensten (vastgoed syndicus, beheer van onroerend goed en transacties & verhuur). Het team is 65 medewerkers sterk, verdeeld over de Brusselse en Antwerpse agentschappen. Om het team verder te versterken, zijn wij op zoek naar een (m/v):   BEHEERDER VAN RESIDENTIËLE MEDE-EIGENDOMMEN (Sint-Lambrechts-Woluwe) Uitvoering van en/of toezicht op het geheel van gebruikelijke en legale verantwoordelijkheden die inherent zijn aan het beroep van een erkend vastgoedmakelaar/syndicus zoals contractueel is vastgelegd, waaronder hoofdzakelijk de volgende taken: De voorbereiding, de convocatie, de deelname en de opstelling van proces-verbalen van de algemene overlegvergaderingen en het beheer van adviezen; Het beheer van technische dossiers; Het beheer van administratieve dossiers; Het beheer van schadedossiers; Het beheer van betwistingen; Het toezicht op de werven en/of het vertegenwoordigen van de werkleider; En toezicht op algemene wijze van alle nuttige en noodzakelijke taken verbonden aan het vastgoedbeheer, zoals het een goede huisvader betaamt. Voor deze taken, beschikt de beheerder over de hulp van een assistente en een boekhouder Ervaring is gelijkaardige functie is vereist; Zeer goede kennis Frans en Nederlands, alle andere talen zijn een plus; Kennis van de software Word, Excel & Microsoft Office Outlook; Uitstekende zelfbeheersing, flexibel, autonoom, dynamisch, verzorgd voorkomen, sociaal en vooral zeer georganiseerd; Erkenning bij BIV is een plus

  • Stage Werving & Selectie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HUMANUS SOLUTIONS

    Type: Leercontract

    Het werk als recruiter. Op ons kantoor te Antwerpen mogen wij een leuke en dynamische werkplek aanbieden. Je bent tijdens je stageperiode betrokken bij het werving- en selectietraject welke wij voeren voor het kantoor. Je werkt met de zelfstandig om de groei van het bestaande salesteam te optimaliseren. Dagelijks houd jij je bezig met het maken van een voorselectie van potentiële kandidaten en het telefonisch interviewen van kandidaten. De Manager ontvangt dagelijks de kandidaten en voert de persoonlijke gesprekken. Je zult de kans krijgen deze bij te wonen, om hieruit te leren op welke manier gesprekken worden gevoerd.

Zoek naar antwoorden van JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD in sociale netwerken
Look for responds of JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD in social networks

Lees alle opmerkingen voor JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD. Laat een reactie achter voor JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD. JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD. Leave a respond for JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD. JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD op de google maps. Adres en contacten JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD
Location of JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD on the google maps. Address and contacts of JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD

Andere gerelateerde bedrijven als come JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD: OSWALD SLABBYNCK | GEMEENTEBESTUUR | ADVIESKANT.HAND.FIN.VERZ. | Modes Lison | Leonardo-Toys BVBA

Other related companies as JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD: OSWALD SLABBYNCK | GEMEENTEBESTUUR | ADVIESKANT.HAND.FIN.VERZ. | Modes Lison | Leonardo-Toys BVBA

JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05862274169. Het bedrijf JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD bevindt zich op het adres: KARBLOKSTRAAT 6B6; 3080; TERVUREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 179,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD, openstaande posities, locatie van JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD op de kaart.

JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD, company assigned to the tax number BE05862274169. The company JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD is located at the address: KARBLOKSTRAAT 6B6; 3080; TERVUREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 179,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD is not available. You also can look at reviews of JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD, open positions, location of JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JV. ALG TUINAANLEG EN ONDERHOUD, employees, financial statistics.