FLCASTOLIN BENELUX SA

Contactgegevens FLCASTOLIN BENELUX SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCASTOLIN BENELUX SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCASTOLIN BENELUX SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Bd. De L'Humanite 224-228 1190 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-70-13-70 32-23-70-13-70

Fax (fax): 32-23-76-28-16 32-23-76-28-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCASTOLIN BENELUX SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCASTOLIN BENELUX SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCASTOLIN BENELUX SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCASTOLIN BENELUX SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCASTOLIN BENELUX SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCASTOLIN BENELUX SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCASTOLIN BENELUX SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCASTOLIN BENELUX SA
Products information FLCASTOLIN BENELUX SA

BTW identificatienummer (tax): BE01069488525
Ondernemingsnummer: 6155883789
Hoofdstad (capital): 966,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 400,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in FLCASTOLIN BENELUX SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Steels and metals - welding and brazing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCASTOLIN BENELUX SA
(Get full report from official database of BE for FLCASTOLIN BENELUX SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCASTOLIN BENELUX SA
Addition kinds of activities for FLCASTOLIN BENELUX SA

737101. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
30869902. Bekers en platen, schuimplastic | Cups and plates, foamed plastics
32720707. Behuizing componenten, prefab beton | Housing components, prefabricated concrete
54110201. Gemakwinkels, ketting | Convenience stores, chain
76990300. Ketel- en verwarmingsreparatiediensten | Boiler and heating repair services
82229903. Technisch Instituut | Technical institute
86610113. Gemeenschaps kerk | Community church

Werken bij FLCASTOLIN BENELUX SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCASTOLIN BENELUX SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCASTOLIN BENELUX SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCASTOLIN BENELUX SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een allround metaalarbeider. Takenpakket: - Werken aan de pons- en de knipmachine - Allround meewerken in het atelier

  • Persoon om te poetsen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die instaat voor het algemeen onderhoud van de onderneming. Dat betekent dat u poetst, verantwoordelijk bent voor huishoudelijke taken, e.d. Ook kan het zijn dat u verplaatsingen zal moeten doen met een grote wagen.

  • Alleenwerkende hulpkok | Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als (hulp)kok: ? Sta je in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het eetcafé te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Soms werk je nieuwe recepten uit. Je kan eveneens verantwoordelijk zijn voor het werkingsbudget van de keuken. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. veiligheidsschoenen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Spalbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student orderpicker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een klant te Herentals  een aantal jobstudenten van 18 jaar of ouder. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen, voornamelijk  manueel werk. We zoeken vooral studenten die op regelmatige basis willen werken. Je zou  twee à drie avonden per week worden ingepland doorheen het schooljaar.

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • Nespresso Coffee Advisor te Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Student magazijnier bouwmaterialen zaterdagwerk (m/v) (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier help je de klanten verder die hun bouwmaterialen zelf komen afhalen op de vestiging. Tevens sta je ook in voor de orde en netheid op het terrein.

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • Verkoopmedewerker seizoensartikelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor seizoensartikelen: Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van de onderneming. Je promoot de producten en het bedrijf. Je bent medeverantwoordelijk dat de klanten de producten kopen. Je adviseert de klanten bij het nemen van hun beslissingen en zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de acties en gebruikswijze van de producten. Je presenteert de producten op een nette manier die overeenkomt met de achterliggende gedachte van het product. Als verkoopmedewerker sta je de klanten op een vriendelijke manier te woord. - Je vult de producten aan in de rayons in de winkel - Je stelt de producten mooi en zichtbaar te koop in de rekken - Je zorgt ervoor dat tijdig de nodige bestellingen gebeuren - Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid in jouw rayon - Je beantwoordt de vragen van klanten - Je adviseert de klant - Je helpt de klant een aankoop te maken - Je zorgt dat de klant tevreden is en blijft

  • Inside Sales Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AANGENAAM

    Type: Vaste Job

    Aangenaam is een jonge en dynamische start-up die de brug legt tussen de bedrijfsactiviteiten van onze klanten en hun potentiële klanten en/of partners door middel van een geïntegreerd Inside Sales proces. Een consultant van Aangenaam gaat dus in naam van onze klant(en) mee marktonderzoek voeren, voert telefonische prospectie uit om verkoopsopportuniteiten te ontdekken en eventuele afspraken in te boeken en rapporteert aan de klant voor een optimale opvolging. Wij zijn als het ware de rechterhand van de Salesverantwoordelijken binnen een groeiend aantal bedrijven en helpen zo onze klanten groeien. In de praktijk krijg je verantwoordelijkheid over een aantal klanten, waarvoor je deze prospectie uitvoert. Opleiding en mentoring wordt voorzien en het werk wordt uitgevoerd op ons hoofdkantoor te Antwerpen (Noorderlaan, 2030 Antwerpen) of op het kantoor van de desbetreffende klant (regio Groot-Antwerpen). Je bent gemiddeld een 4-tal dagen op kantoor en 1 dag op locatie. Belangrijk om te schetsen is dat wij zelf niks telefonisch verkopen en er ook niet verwacht wordt om agressieve Sales technieken te gebruiken. Aangenaam staat dan ook bekend ... voor zijn aangename aanpak. Focus bij ons ligt op de "Softe" voorbereiding van eventuele verkopen voor onze klanten, de activiteiten van onze klanten goed kunnen uitleggen, het begrijpen van onze gesprekspartners, correct kunnen opvolgen en een aangenaam en professioneel gevoel achterlaten. Deze aanpak heeft zijn resultaten bewezen en hiermee worden we ook groter. Vanwege de persoonlijke begeleiding leent deze job zich perfect voor iemand met Inside Sales of Call Center ervaring, die de job op een aangename manier naar een volgend niveau wil tillen, iemand zonder ervaring, met de motivatie om een positieve, nieuwe wending te geven aan zijn carrière of een schoolverlater met interesse in een eerste dynamische Saleservaring.

  • Technisch calculator (47-267) (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Denk jij analytisch en heb je een goede kennis van mechanica? Heb jij zin in een uitdagende job waarin je technische berekeningen uitvoert? Lees dan zeker verder! Onze klant, gelegen in Hamme, is een middelgrote, groeiende onderneming die internationaal actief is in het ontwikkelen, produceren, assembleren en testen van machines. Hun organisatie wordt gekenmerkt door een vlakke organisatiestructuur en een informele open bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding alsook voor het uitvoeren van de technische berekeningen en kostprijscalculaties & het verschaffen van de nodige informatie voor het nemen van beslissingen met als doel bij te dragen tot de uitvoering van machinebouwprojecten. Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt werden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maakstukken; Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maakstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculaties te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met jouw collega’s van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie, procurement en sales.

Zoek naar antwoorden van FLCASTOLIN BENELUX SA in sociale netwerken
Look for responds of FLCASTOLIN BENELUX SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCASTOLIN BENELUX SA. Laat een reactie achter voor FLCASTOLIN BENELUX SA. FLCASTOLIN BENELUX SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCASTOLIN BENELUX SA. Leave a respond for FLCASTOLIN BENELUX SA. FLCASTOLIN BENELUX SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCASTOLIN BENELUX SA op de google maps. Adres en contacten FLCASTOLIN BENELUX SA
Location of FLCASTOLIN BENELUX SA on the google maps. Address and contacts of FLCASTOLIN BENELUX SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCASTOLIN BENELUX SA FLCASTOLIN BENELUX SA: FLGLOBAL SERVICES SA | BUREAU VAN GOETHEM & CO | DENIS BOUSSEMAERE | Danneels A | SERGE DEWIT

Other related companies as FLCASTOLIN BENELUX SA: FLGLOBAL SERVICES SA | BUREAU VAN GOETHEM & CO | DENIS BOUSSEMAERE | Danneels A | SERGE DEWIT

FLCASTOLIN BENELUX SA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCASTOLIN BENELUX SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01069488525. Het bedrijf FLCASTOLIN BENELUX SA bevindt zich op het adres: Bd. De L'Humanite 224-228 1190 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 966,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 400,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Steels and metals - welding and brazing. Producten gemaakt in FLCASTOLIN BENELUX SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCASTOLIN BENELUX SA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCASTOLIN BENELUX SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCASTOLIN BENELUX SA, openstaande posities, locatie van FLCASTOLIN BENELUX SA op de kaart.

FLCASTOLIN BENELUX SA is a company, that was registered 1988 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLCASTOLIN BENELUX SA, company assigned to the tax number BE01069488525. The company FLCASTOLIN BENELUX SA is located at the address: Bd. De L'Humanite 224-228 1190 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 966,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 400,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Steels and metals - welding and brazing. Products created in FLCASTOLIN BENELUX SA were not found.
The main activity of FLCASTOLIN BENELUX SA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCASTOLIN BENELUX SA is not available. You also can look at reviews of FLCASTOLIN BENELUX SA, open positions, location of FLCASTOLIN BENELUX SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCASTOLIN BENELUX SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCASTOLIN BENELUX SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCASTOLIN BENELUX SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCASTOLIN BENELUX SA, employees, financial statistics.