F. BUTAYE

Contactgegevens F. BUTAYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F. BUTAYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

F. BUTAYE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BIERBEEKSTRAAT 43; 3052; OUD-HEVERLEE, België

Telefoon (phone): 16389246 (+32-16389246) 16389246 (+32-16389246)

Fax (fax): +32 (10) 212-50-21 +32 (10) 212-50-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F. BUTAYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F. BUTAYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F. BUTAYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F. BUTAYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F. BUTAYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F. BUTAYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F. BUTAYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F. BUTAYE
Products information F. BUTAYE

BTW identificatienummer (tax): BE01754211425
Ondernemingsnummer: 3242584228
Hoofdstad (capital): 924,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 253,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F. BUTAYE
(Get full report from official database of BE for F. BUTAYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor F. BUTAYE
Addition kinds of activities for F. BUTAYE

225304. Jurken en rokken | Dresses and skirts
731199. Reclamebureaus, nec | Advertising agencies, nec
921104. Courts, niveau van overheid | Courts, level of government
20240100. Ijs en ijsmelk | Ice cream and ice milk
28330109. Vitamines, natuurlijk of synthetisch: bulk, ongecompliceerd | Vitamins, natural or synthetic: bulk, uncompounded
34430201. Luchtkoelers, metalen plaat | Air coolers, metal plate
34890104. Mortars, meer dan 30 mm. | Mortars, over 30 mm.
36340512. Tandenborstels, elektrisch | Toothbrushes, electric
39140109. Zilverwerk, sterling zilver | Silverware, sterling silver
57319906. Radios, ontvanger type | Radios, receiver type

Werken bij F. BUTAYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F. BUTAYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F. BUTAYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F. BUTAYE. Looking for open vacancies in other companies

 • Mecanicien hydraulica (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een mecanicien hydraulica.

 • Allround receptionist (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een bedrijvig en fris persoon die de functie van all-round receptioniste wilt combineren met tal van andere taken; facturatie, bestellingen, hotelboekingen van eventuele bezoekers, logistieke opvolging,.. Kennis van Engels en Frans is zeker gewenst, daar u in contact komt met internationale klanten. Altijd al het gezicht willen zijn van een bedrijf? Klanten willen ontvangen en hen meteen een warm gevoel geven? takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers (klanten, sollicitanten, koeriers, leveranciers etc) : correcte registratie in het bezoekersregister, activatie van de badgecontrole, … - Je staat in voor de organisatie en netheid van de vergaderzalen, controle en beheer van de planningsagenda, corrigeert in overleg dubbele boekingen, klaarzetten en opruimen van de zalen, controle op de uitgevoerde schoonmaak. - Je beheert de telefooncentrale, stelt indien nodig het antwoordapparaat in bij vakanties - Het verwerken van orders, het opmaken van facturen en organisatie van de leveringen aan klanten behoort tot je dagelijkse taken, aanleveren van de nodige transportdocumenten, … - Telefonische contacten met klanten met betrekking tot uitlevering van bestelde goederen - Beheren van algemene mailboxen - Verzorgen van de postbedeling en briefwisseling intern en extern. - Een stipte verwerking van de lunchbestellingen en afrekening naar de vaste leverancier, verdeling van de fruitdozen. - Je zorgt dat de receptie er piekfijn uitziet, dit is immers het visitekaartje van de onderneming - Je zorgt samen met de collega's voor orde en netheid in de kantoren en bedrijfskeuken. - Correct en ordelijk klassement van alle documenten

 • Uitzendconsulent Construct (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Verder beschik je over volgende competenties en talenten: je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving; jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingskracht; je bent een plantrekker en een echte doener; je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen; je houdt van een gezonde druk & van werken met targets; professionalisme positivisme en prestatiegerichtheid kenmerken jou; je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt. Enige ervaring in sales of rekrutering is een troef.

 • Huishoudheld regio Izegem (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • Huishoudhulp regio Vilvoorde en Grimbergen (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Vilvoorde en Grimbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Genk, 12 uur per week (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week voor 1 gastgezin wonende te Genk. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Overmere (OVERMERE)

  Regio: OVERMERE

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • (Betaalde)* Stage Sales & Marketing (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: LIDITO

  Type: Studentenjob

  Ben je gebeten door Sales en Marketing en op zoek naar een boeiende stageplaats? Schrikt administratie en klantendienst jou niet af? Ben je mondig en kan je goed overweg met klanten? Lees dan snel verder! Wij van Lidito zijn op zoek naar een gedreven stagiair voor onze Sales en Marketing afdeling. Je draait actief mee in ons team en leert al doende het reilen en zeilen van ons bedrijf! Jouw taken: Schrijven van wervende teksten Kwalificeren van leads Opzoekingswerk verrichten om vervolgens nieuwe websites te kunnen bouwen Contacten met klanten en users onderhouden Uitvoeren van online enquêtes en vervolgens conclusies samenvatten voor de klant Prospecteren * Wij geven jou de mogelijkheid om een betaalde stage te lopen in ons bedrijf. Dit kan in het kader van een BIO (Beroepsinlevingsovereenkomst). Voor meer informatie hierover kan je terecht bij de VDAB.

 • DIAMANTSLIJPER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

  Type: Vaste Job

  Als diamantslijper ben je verantwoordelijk voor het slijpen van fantasie en ronde stenen.

 • Project manager (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Vaste Job

  Konvert Interim Lokeren is op zoek naar een project manager om verschillende projecten te leiden. Deze projecten variëren van glasvezelwerken, installatie van kopernetwerken tot elektrotechnische werken. -Je staat in voor zowel de technische als de commerciële opvolging vanaf de start van een project tot definitieve oplevering -Tijdens de uitvoering van het project vorm je het centrale contactpunt voor de klant, studiebureau en de medewerkers op de werf -Je bent in staat ieders noden om te zetten in concrete acties

Zoek naar antwoorden van F. BUTAYE in sociale netwerken
Look for responds of F. BUTAYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor F. BUTAYE. Laat een reactie achter voor F. BUTAYE. F. BUTAYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F. BUTAYE. Leave a respond for F. BUTAYE. F. BUTAYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F. BUTAYE op de google maps. Adres en contacten F. BUTAYE
Location of F. BUTAYE on the google maps. Address and contacts of F. BUTAYE

Andere gerelateerde bedrijven als come F. BUTAYE F. BUTAYE: Hoflack E | C.E.P.H. | STEPHANE THIELEMANS | DEMUYNCK - MARTENS | KERRY PAINT CONCEPT SA

Other related companies as F. BUTAYE: Hoflack E | C.E.P.H. | STEPHANE THIELEMANS | DEMUYNCK - MARTENS | KERRY PAINT CONCEPT SA

F. BUTAYE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F. BUTAYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01754211425. Het bedrijf F. BUTAYE bevindt zich op het adres: BIERBEEKSTRAAT 43; 3052; OUD-HEVERLEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 924,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 253,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
De hoofdactiviteit van F. BUTAYE is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F. BUTAYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F. BUTAYE, openstaande posities, locatie van F. BUTAYE op de kaart.

F. BUTAYE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is F. BUTAYE, company assigned to the tax number BE01754211425. The company F. BUTAYE is located at the address: BIERBEEKSTRAAT 43; 3052; OUD-HEVERLEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 924,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 253,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
The main activity of F. BUTAYE is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of F. BUTAYE is not available. You also can look at reviews of F. BUTAYE, open positions, location of F. BUTAYE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F. BUTAYE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F. BUTAYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F. BUTAYE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F. BUTAYE, employees, financial statistics.