EVERGREEN GARDENS

Contactgegevens EVERGREEN GARDENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EVERGREEN GARDENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EVERGREEN GARDENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WINKELSTRAAT 30; 9032; WONDELGEM, België

Telefoon (phone): 92581011 (+32-92581011) 92581011 (+32-92581011)

Fax (fax): +32 (3) 507-85-45 +32 (3) 507-85-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EVERGREEN GARDENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EVERGREEN GARDENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EVERGREEN GARDENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EVERGREEN GARDENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EVERGREEN GARDENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EVERGREEN GARDENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EVERGREEN GARDENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EVERGREEN GARDENS
Products information EVERGREEN GARDENS

BTW identificatienummer (tax): BE04281616210
Ondernemingsnummer: 9182342529
Hoofdstad (capital): 254,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 160,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers,Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EVERGREEN GARDENS
(Get full report from official database of BE for EVERGREEN GARDENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EVERGREEN GARDENS
Addition kinds of activities for EVERGREEN GARDENS

0919. Diverse mariene producten | Miscellaneous marine products
286100. Gom- en houtchemicaliën | Gum and wood chemicals
581204. Lunchrooms en cafetaria's | Lunchrooms and cafeterias
28510204. Intaglio inkt voertuig | Intaglio ink vehicle
33660100. Bussen en lagers | Bushings and bearings
38270201. Lensbekledingsapparatuur | Lens coating equipment
50740203. Ketels, stoom | Boilers, steam
50880102. Machines en uitrusting voor mariene aandrijving | Marine propulsion machinery and equipment

Werken bij EVERGREEN GARDENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EVERGREEN GARDENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EVERGREEN GARDENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EVERGREEN GARDENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker schrijnwerkerij | optie vast | dagdienst | Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Herentals zijn wij op zoek naar een arbeider met ervaring in de houtsector. Jouw takenpakket omvat: Verlijmen van keukendeuren Afschuren van houten onderdelen met de hand of met een schuurmachine Je kan ook ingezet worden op een andere afdeling in de schrijnwerkerij Je krijgt de kans om in daguren te werken (6u-14u30, 7u-15u30 of 8u-16u30)

 • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Denderleeuw (DENDERLEEUW)

  Regio: DENDERLEEUW

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

 • Handlanger voor grondwerken (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Synergie Aalst Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant met afdeling bouw in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar wegenwerkers. Op de werkplaats zal je mee ingeschakeld als voor het uitvoeren van grondwerken, graven van sleuven, bestratingswerken, ..

 • HUISHOUDHULP VOLTIJDS BORNEM (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vucht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VUCHT)

  Regio: VUCHT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Herk-de-stad, 16 uur per week in 2 gastgezinnen (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Herk-de-stad. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak,strijken, koken of voorbereiden van de maaltijden en boodschappen doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Zedelgem (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Deurne (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • Technisch commercieel medewerker bouwsector (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: HOSA

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een technisch persoon met de nodige commerciële flair! Jouw jobomschrijving is de volgende: Verkoop en offertes opmaken Technisch adviseren van klanten en collega's Voorbereiden van orders Aankopen van materiaal Contact met verschillende leveranciers Je gaat ook zelf op bezoek bij klanten

 • Assistent Projectleider Veiligheidssystemen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TALENT ANGELS

  Type: Vaste Job

  Je installeert en configureert veiligheidssystemen (in samenspraak met onderaannemers) Je geeft advies aan klanten mbt. de werking van hun veiligheidssystemen Je configureert de hardware en programmeert de software obv de klantenspecificaties Je geeft on site training aan de klant en maakt technische dossiers op Je rapporteert aan de projectleider en assisteert hem bij de opstart van de projecten

 • Heftruckchauffeur (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Heftrucker die ook andere taken wilt uitvoeren.

Zoek naar antwoorden van EVERGREEN GARDENS in sociale netwerken
Look for responds of EVERGREEN GARDENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EVERGREEN GARDENS. Laat een reactie achter voor EVERGREEN GARDENS. EVERGREEN GARDENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EVERGREEN GARDENS. Leave a respond for EVERGREEN GARDENS. EVERGREEN GARDENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EVERGREEN GARDENS op de google maps. Adres en contacten EVERGREEN GARDENS
Location of EVERGREEN GARDENS on the google maps. Address and contacts of EVERGREEN GARDENS

Andere gerelateerde bedrijven als come EVERGREEN GARDENS EVERGREEN GARDENS: MARC PEETERS | MATHIJS LUCIEN | U. VAN WALLEGHEM | M. BUEKENS | Flora Bloemen

Other related companies as EVERGREEN GARDENS: MARC PEETERS | MATHIJS LUCIEN | U. VAN WALLEGHEM | M. BUEKENS | Flora Bloemen

EVERGREEN GARDENS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EVERGREEN GARDENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04281616210. Het bedrijf EVERGREEN GARDENS bevindt zich op het adres: WINKELSTRAAT 30; 9032; WONDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 254,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 160,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers,Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van EVERGREEN GARDENS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EVERGREEN GARDENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EVERGREEN GARDENS, openstaande posities, locatie van EVERGREEN GARDENS op de kaart.

EVERGREEN GARDENS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is EVERGREEN GARDENS, company assigned to the tax number BE04281616210. The company EVERGREEN GARDENS is located at the address: WINKELSTRAAT 30; 9032; WONDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 254,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 160,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers,Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
The main activity of EVERGREEN GARDENS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EVERGREEN GARDENS is not available. You also can look at reviews of EVERGREEN GARDENS, open positions, location of EVERGREEN GARDENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EVERGREEN GARDENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EVERGREEN GARDENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EVERGREEN GARDENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EVERGREEN GARDENS, employees, financial statistics.