ETS. LEFEVRE C.

Contactgegevens ETS. LEFEVRE C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. LEFEVRE C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. LEFEVRE C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUFNY 32; 4987; STOUMONT, België

Telefoon (phone): 86434623 (+32-86434623) 86434623 (+32-86434623)

Fax (fax): +32 (4) 959-88-32 +32 (4) 959-88-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. LEFEVRE C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. LEFEVRE C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. LEFEVRE C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. LEFEVRE C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. LEFEVRE C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. LEFEVRE C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. LEFEVRE C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. LEFEVRE C.
Products information ETS. LEFEVRE C.

BTW identificatienummer (tax): BE05732086181
Ondernemingsnummer: 7953247070
Hoofdstad (capital): 608,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 546,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. LEFEVRE C.
(Get full report from official database of BE for ETS. LEFEVRE C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. LEFEVRE C.
Addition kinds of activities for ETS. LEFEVRE C.

4613. Geraffineerde aardoliepijpleidingen | Refined petroleum pipelines
6021. Nationale handelsbanken | National commercial banks
016101. Meloen boerderijen | Melon farms
109904. Zeldzame aardappelmijnen | Rare-earth ores mining
305203. Rubber belting | Rubber belting
23950401. Permanent plooien en persen: voor de handel | Permanent pleating and pressing: for the trade
30890403. Solderen, laarzen of schoenen solderen: kunststoffen | Soling strips, boot or shoe: plastics
35320409. Shuttleauto's, ondergronds | Shuttle cars, underground
38240207. Mechanische tellers | Mechanical counters
39990500. Sigaret- en sigaraproducten en accessoires | Cigarette and cigar products and accessories

Werken bij ETS. LEFEVRE C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. LEFEVRE C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. LEFEVRE C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. LEFEVRE C.. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopster/Verkoper Kledingzaak (m/v) (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bekende modezaak in Maasmechelen zoeken wij een Shopmanager (M/V) Als toegewijd shopmanager ben je verantwoordelijke voor het commerciële resultaat van de vestiging. Natuurlijk blink je uit in verkoop en het verlenen van service. Je bent actief bezig met het analyseren van de verkoopresultaten en je streeft continue naar verbetering. Als een van de gezichten van onze zaak bevindt jouw rol zich op de voorgrond van de winkel. Hier creëer je samen met je team een unieke winkelervaring voor de consument. Het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten is essentieel. Klanten shoppen graag bij jou en je team. Ze komen naar jullie toe met vragen wensen betreffende mode, tips en persoonlijk advies. Belangrijk is dat je als shopmanager je team kan motiveren en begeleiden in hun werkzaamheden en verkoopactiviteiten. Dit alles bereik je door je energieke, positieve en dynamische persoonlijkheid. Het bewerkstellen van een unieke winkelervaring, omgaan met klanten op persoonlijk gebied en het aansturen van een team houdt in dat je waarden als discipline respect, integriteit hoog in het vaandel hebt staan. Takenpakket " Inwerken, opleiden en motiveren van medewerkers en tijdig signalen doorgeven van eventuele problemen of obstakels. " Verantwoordelijk voor een correcte einde dag procedure, kassa afsluiting en het opsporen van eventuele kasverschillen. " Klantencontacten (informeren, adviseren, verkoop, retouren en klachtenafdeling) " Bijhouden van een accuraat en tot op de dag bijgewerkte filiaaladministratie. " Zorg dragen voor een te allen tijde up-to-date verzorgde winkel. " Wekelijks overleg met de commercieel manager om huidige en toekomstige ontwikkelingen, acties en verbetermogelijkheden te bespreken.

 • Customer Service Medewerker | Bouw | Bilzen (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: OFFICETEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven customer Service medewerker voor een opdracht van 6 maanden met een goede kennis van het Duits! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een enthousiaste customer service medewerker met bij voorkeur een sterke interesse in de bouw. Takenpakket: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten; Je beantwoordt technische vragen en brengt potentiële klanten in contact met aannemers; Je staat in voor de volledige orderverwerking; Je bent verantwoordelijk voor de administratieve en communicatieve opvolging van aannemers in verband met offertes, kwaliteit, etc., … Je staat dagelijks in contact met adviseurs en aannemers; Je rapporteert aan het management. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Chauffeur CE (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De core business van de onderneming waar je voor rijdt bestaat uit de distributie van droge en vloeibare bulkstoffen. Dit zowel voor nationale als internationale wegtransport. Onze klant kijkt dan ook uit naar werkwillige en gemotiveerde chauffeurs die zeer goed op de hoogte zijn van het wegennetwerk in België en daarbuiten. Je wordt ingezet van maandag tot en met vrijdag overdag.

 • TIG lasser dagwerk (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Jobfixers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in balustrades zijn wij op zoek naar een TIG lasser. Je staat in voor de constructie van metalen en aluminium onderdelen aan de hand van plannen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Berendrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERENDRECHT)

  Regio: BERENDRECHT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio GENK - onmiddellijke opstart! (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Itzu

  Type: Dienstenchequebaan

  Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

 • Winkelbediende (jobstudent) (RAMSKAPELLE)

  Regio: RAMSKAPELLE

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Studentenjob

  Voor een uniek een hip concept te Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een aantal jobstudenten. Het concept is een shop in shop in Delhaize van Knokke-Heist. Ze bieden hoofdzakelijk ambachtelijke producten aan zoals, charcuterie, tapasschotels, kaasschotels, verse pizza's, belegde broodjes,... Takenpakket: klanten adviseren bedienen van cliënteel netjes houden van de toonbank

 • Bijlesgever economie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Mecaniciens met rijbewijs C (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: PETIT FORESTIER

  Type: Vaste Job

  Wij, Petit Forestier, marktleider in het verhuren van koelwagens in Europa zijn op zoek naar een gedreven, flexibele mecanicien die van aanpakken weet. Als verhuurbedrijf werken wij met verschillende automerken en beheren zowel kleine bestelwagens als vrachtwagens. Wij zijn een leasemaatschappij die een grote vloot beheren van verschillende klanten. Je staat in voor het onderhoud en reparaties van de vloot. Je communiceert rechtstreeks met de verantwoordelijke van onze interne atelier. Je biedt je zelfstandig aan bij de technische keuring met de koelwagens. Maandelijks sta je één week in voor de depannagedienst.

 • Bordenbouwer (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

  Type: Vaste Job

  Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af

 • ZELFSTANDIG LOGOPEDIST(E) (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: DEGRYSE VALERIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  In de praktijk wordt vooral gewerkt met kinderen: behandeling van taal-, spraak-, leer- en stemproblemen. In mindere mate worden ook volwassenen behandeld: afasie, dysarthrie en stemproblemen. - deeltijdse opdracht - geen ervaring vereist, mogelijkheid tot begeleiding in de praktijk.

 • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

  Regio: Regio Mouscron

  Bedrijf: CALLINWEST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wens je Engels te onderwijzen? Genoot je een bachelor- of masteropleiding? Dan kan jij misschien onze ploeg taaltrainers vervoegen: we zoeken trainers die zich kunnen verplaatsen met de auto. We zoeken kandidaten voor de regio Moeskroen en de regio Doornik.

Zoek naar antwoorden van ETS. LEFEVRE C. in sociale netwerken
Look for responds of ETS. LEFEVRE C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. LEFEVRE C.. Laat een reactie achter voor ETS. LEFEVRE C.. ETS. LEFEVRE C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. LEFEVRE C.. Leave a respond for ETS. LEFEVRE C.. ETS. LEFEVRE C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. LEFEVRE C. op de google maps. Adres en contacten ETS. LEFEVRE C.
Location of ETS. LEFEVRE C. on the google maps. Address and contacts of ETS. LEFEVRE C.

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. LEFEVRE C. ETS. LEFEVRE C.: MAEYAERT NV | AUX.SERV.& PREST.MULTIPL. | CTT CHASTRE | Epi Centre (L') | CR?CHE B?B?S A.B.C.

Other related companies as ETS. LEFEVRE C.: MAEYAERT NV | AUX.SERV.& PREST.MULTIPL. | CTT CHASTRE | Epi Centre (L') | CR?CHE B?B?S A.B.C.

ETS. LEFEVRE C. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. LEFEVRE C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05732086181. Het bedrijf ETS. LEFEVRE C. bevindt zich op het adres: OUFNY 32; 4987; STOUMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 608,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 546,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres..
De hoofdactiviteit van ETS. LEFEVRE C. is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. LEFEVRE C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. LEFEVRE C., openstaande posities, locatie van ETS. LEFEVRE C. op de kaart.

ETS. LEFEVRE C. is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS. LEFEVRE C., company assigned to the tax number BE05732086181. The company ETS. LEFEVRE C. is located at the address: OUFNY 32; 4987; STOUMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 608,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 546,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres..
The main activity of ETS. LEFEVRE C. is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. LEFEVRE C. is not available. You also can look at reviews of ETS. LEFEVRE C., open positions, location of ETS. LEFEVRE C. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. LEFEVRE C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. LEFEVRE C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. LEFEVRE C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. LEFEVRE C., employees, financial statistics.