ESPACE JARDIN

Contactgegevens ESPACE JARDIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ESPACE JARDIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ESPACE JARDIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HAUT BOSQUET 187; 7090; `S GRAVENBRAKEL, België

Telefoon (phone): 67638292 (+32-67638292) 67638292 (+32-67638292)

Fax (fax): +32 (59) 721-60-35 +32 (59) 721-60-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ESPACE JARDIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ESPACE JARDIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ESPACE JARDIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ESPACE JARDIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ESPACE JARDIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ESPACE JARDIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ESPACE JARDIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ESPACE JARDIN
Products information ESPACE JARDIN

BTW identificatienummer (tax): BE09048583984
Ondernemingsnummer: 9427337646
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 488,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ESPACE JARDIN
(Get full report from official database of BE for ESPACE JARDIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ESPACE JARDIN
Addition kinds of activities for ESPACE JARDIN

0115. Maïs | Corn
275206. Poster- en decalprint, lithografisch | Poster and decal printing, lithographic
514300. Zuivelproducten, behalve gedroogd of ingeblikt | Dairy products, except dried or canned
24990504. Levensbeschermers, kurk | Life preservers, cork
31310402. Linnen, schoen en laars: leer | Linings, shoe and boot: leather
35599900. Speciale industriële machines, nec, nec | Special industry machinery, nec, nec
51999919. Planten voedsel | Plant food
59219900. Drankwinkels, nec | Liquor stores, nec
64119903. Inspectie- en onderzoeksdiensten, verzekering | Inspection and investigation services, insurance
79991306. Off-track weddenschappen | Off-track betting

Werken bij ESPACE JARDIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ESPACE JARDIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ESPACE JARDIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ESPACE JARDIN. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker 2 ploegen te Sint Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: FLEXPOINT INHOUSE FARM FRITES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als produktiemedewerker in de inpakafdeling ben je verantwoordelijk voor het openvouwen van de verschillende Kratten, Dit zijn grote plastieken bakken waar je vervolgens 10kg vers voorverpakte frieten in moet overladen om dan tenslotte de kratten te stapelen voor transport op de palletten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de afdeling.

 • Magazijnier (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Laden+lossen vrachtwagens met heftruck. - Intern transport met heftruck en zijlader. - Klaarleggen materialen via bonnen en PWM. - Inschrijven materialen terugkerend van werven. - In rekken plaatsen inkomende materialen. - Opruimen en reinigen van de werkplek. - Sporadisch uitvoeren van boodschappen (wagens naar garage, afhalen materialen leveranciers, kleine leveringen werven).

 • Onderhoudstechnieker weekendploeg (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrij regio Wielsbeke is AGO Jobs & HR op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het volledige machinepark, waarbij je instaat voor preventief onderhoud, het oplossen van terugkerende problemen en waar je meehelpt met opbouw en opstart van nieuwe lijnen. Daarnaast kan je ingeschakeld worden om elektrische aanpassingen aan te brengen. Je werkt heirvoor steeds in het weekend tussen 5u en 17u.

 • OPERATOR 2-PLOEGEN 7301864 / 40 C (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Groot-Bijgaarden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in Merchtem, actief in de voedingssector, zijn we op zoek naar een dynamische operator! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bewaken van één van de productielijnen. Je voert kwaliteitscontroles uit en je bewaakt ook alle veiligheids- en hygiëneregels!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voltijds/deeltijds.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, koken,strijken,poetsen,... Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-ANDRIES (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Stage HR Consultant (m/v) - Berchem (1148248) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: SECRETARY PLUS

  Type: Studentenjob

  Een stagiair(e) bij Secretary Plus zal volgende taken voor zijn/haar rekening nemen: Je bent verantwoordelijk voor de database up te daten (adresgegevens, emailgegevens, namen contactpersonen, etc.); Je houdt de agenda bij van de HR consultants en plant nieuwe afspraken in; Je bewerkt de offertes; Je vertaalt profielen van het Nederlands naar het Engels, Frans, Duits of omgekeerd; Je schrijft en plaatst vacatures uit, ook op diverse social media kanalen; Je maakt en past accountfiche aan; Je verstuurt e-mailings; Je bent het eerste contact met kandidaten en klanten; Je bent verantwoordelijk voor de cv screenings in het Frans, Engels en Duits; Je plant interview en sollicitatiegesprekken in; Je contacteert klanten om gegevens up to date te brengen. Je volgt de kantoormeetings mee; Je organiseert beurzen, gastcolleges en andere Secretary Plus Events.

 • Projectleider hout (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  Je bent de persoon die ervoor zorgt om vanuit het ontwerp een perfect eindresultaat te bekomen. Je voert meerdere werfbezoeken uit en coördineert op vlotte wijze waar nodig. Je staat in voor opmetingen en werkt het project binnen de besproken termijn af. Je verzorgt tot in de puntjes alle administratie rond uw projecten. Je communiceert en organiseert op professionele wijze met alle betrokken partijen.

 • kinesitherapeut(e) voor kinderen (m/v) (ITEGEM)

  Regio: ITEGEM

  Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega met zin om een uitdaging aan te gaan. Binnen ons multidisciplinaire team zal je als kinderkinesitherapeut(e) een nieuw aanbod opstarten en nauw samenwerken met verschillende collega's. Je zal cliënten van a tot z opvolgen, contacten onderhouden met verwijzers en ouders, overleggen en samenwerken met collega's,... Ben jij een gemotiveerde kinesitherapeut(e) en heb je zin in deze leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen!

 • Recruiter met kennis van de Automotive sector (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wie zijn we... hoe werken we... Heiwegen Consultancyis al 25 jaar het HR- adviesbureau voor de totale automotive sector in Nederland ( www.heiwegen.nl) , in België en Luxemburg sinds 2011 ( www.heiwegen.be). Onze visie is dat een persoonlijke benadering zorgt voor een persoonlijke relatie. Daarom richten wij ons, met specifieke consultants op specifieke marktsegmenten, hierdoor zijn wij vanuit inhoudelijke kennis professionele gesprekspartners voor de totale mobiliteitsmarkt. Inmiddels zijn we allang niet meer alleen bekend door onze succesvolle werving en selectie voor technische, commerciële, staf-, kader- en managementfuncties maar door een integere, persoonlijke benadering en de kwaliteit van onze dienstverlening, zijn wij voor meer en meer klanten de HR business partner voor alle vraagstukken rondom personeel en organisatie. Om onze groeiambities voor België en Luxemburg de komende jaren verder vorm te geven, zijn we op zoek naar extra recruiters. We werkenin eerste instantie via het netwerk van de consultants, het kennen van personen in deze business opent deuren om rond de tafel te gaan zitten en ons verhaal van "specialist in de automotive recrtuering" te brengen. Als consultant werk je op zelfstandige basis waarbij een interessante verdeelsleutel gehanteerd wordt

 • Meertalige call agents (M/V) (Regio Luik)

  Regio: Regio Luik

  Bedrijf: ADECCO HERSTAL

  Type: Werfreserve

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van het klantcontact en hou je van telefoneren? Spreek je bovendien perfect Nederlands en ook andere talen? Dan is een functie als call agent jou misschien wel op het lijf geschreven!

 • Zaalmedewerker (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: LA ROTONDA

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het: opdienen opmaken van de kassa beheer van de kassa bedienen van de klanten opnemen van de bestellingen enzovoort

Zoek naar antwoorden van ESPACE JARDIN in sociale netwerken
Look for responds of ESPACE JARDIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ESPACE JARDIN. Laat een reactie achter voor ESPACE JARDIN. ESPACE JARDIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ESPACE JARDIN. Leave a respond for ESPACE JARDIN. ESPACE JARDIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ESPACE JARDIN op de google maps. Adres en contacten ESPACE JARDIN
Location of ESPACE JARDIN on the google maps. Address and contacts of ESPACE JARDIN

Andere gerelateerde bedrijven als come ESPACE JARDIN ESPACE JARDIN: LIEVEN DE PRAETER | PAUL COBBAERT | Isba | Phan D. J | MARCHAL MACHINES SPRL

Other related companies as ESPACE JARDIN: LIEVEN DE PRAETER | PAUL COBBAERT | Isba | Phan D. J | MARCHAL MACHINES SPRL

ESPACE JARDIN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ESPACE JARDIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09048583984. Het bedrijf ESPACE JARDIN bevindt zich op het adres: RUE HAUT BOSQUET 187; 7090; `S GRAVENBRAKEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 488,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van ESPACE JARDIN is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ESPACE JARDIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ESPACE JARDIN, openstaande posities, locatie van ESPACE JARDIN op de kaart.

ESPACE JARDIN is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ESPACE JARDIN, company assigned to the tax number BE09048583984. The company ESPACE JARDIN is located at the address: RUE HAUT BOSQUET 187; 7090; `S GRAVENBRAKEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 488,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of ESPACE JARDIN is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ESPACE JARDIN is not available. You also can look at reviews of ESPACE JARDIN, open positions, location of ESPACE JARDIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ESPACE JARDIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ESPACE JARDIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ESPACE JARDIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ESPACE JARDIN, employees, financial statistics.