ERIK MONSY

Contactgegevens ERIK MONSY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIK MONSY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIK MONSY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IJSLANDVAARDERSSTRAAT 7; 8670; KOKSIJDE, België

Telefoon (phone): 58522850 (+32-58522850) 58522850 (+32-58522850)

Fax (fax): +32 (68) 118-80-16 +32 (68) 118-80-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIK MONSY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIK MONSY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIK MONSY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIK MONSY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIK MONSY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIK MONSY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIK MONSY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIK MONSY
Products information ERIK MONSY

BTW identificatienummer (tax): BE07568725585
Ondernemingsnummer: 3680389404
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 727,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services de Jardinage: Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIK MONSY
(Get full report from official database of BE for ERIK MONSY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIK MONSY
Addition kinds of activities for ERIK MONSY

3731. Scheepsbouw en reparatie | Shipbuilding and repairing
609999. Functies in verband met depositobanken, nv | Functions related to deposit banking, nec
22990211. Geperste wolvel | Pressed wool felts
33990200. Metalen bevestigingsmiddelen | Metal fasteners
50230200. Linnengoed en handdoeken | Linens and towels
50840514. Aanhaken bijlagen | Tapping attachments

Werken bij ERIK MONSY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIK MONSY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIK MONSY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIK MONSY. Looking for open vacancies in other companies

 • Management Assistant (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt de rechtterhadn van de CEO en het management op vlak van organisatie en administratie. Je zal de bezoekers onthalen en verzorgt het secretariaat zowel in fysieke vorm als telefonisch. Je ontfermt je over de dossiers kwaliteitszorg en algemene diensten. Ook HR kan op jou beroep dien ivm administratieve taken.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kieldrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENTEN 23/09/2018 (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Studentenjob

  Voor een evenement op 23/09/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein De Gavers Eikenstraat 131b, 8530 Harelbeke

 • Student Social Media (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Het Coachingatelier

  Type: Studentenjob

  U beantwoordt de aanvragen omtrent loopbaanbegeleiding die binnen komen via Facebook, voor Het Coachingatelier.

 • Carrier Manager (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: H.Essers

  Type: Vaste Job

  Voor onze LLP afdeling zijn we op zoek naar een Carrier Manager. In deze rol sta je in voor de opvolging van het portfolio aan transporteurs binnen de H.Essers LLP organisatie ten einde de gemaakte service levels te respecteren. Dit houdt concreet in: coördineren, opvolgen en continu verbeteren van de operationele activiteiten en processen naar de transporteursbasis met het oog op service/klantentevredenheid en kosten. Je taken: Instaan voor de opvolging van de bestaande carrier portfolio teneinde de gevraagde KPI targets te garanderen. Uitzoeken en implementeren van alternatieve oplossingen teneinde optimalisaties te realiseren (alternatieve transporteurs / alternatieve transportoplossingen en processen). Vervullen van een coördinerende rol tussen H.Essers LLP en transporteurs teneinde de belangen van H.Essers naar de carriers te verdedigen. Uitvoeren van transport- en kostanalyses teneinde de operationele processen verder te optimaliseren. Opvolgen van markttrends en - evoluties ter ondersteuning van de verdere uitbouw van de lange termijn visie op process & carrier management strategie. Je rapporteert in deze functie aan de Operations Manager.

 • NOA5 ondersteuner (Boom) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

  Type: Vaste Job

  Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom. Je kan feedback geven, omgaan met weerstanden, omgaan met andere opinies. Je benadert leerkrachten vanuit een gelijkwaardige relatie. Met leerkrachten uit het gewoon onderwijs breng je in co-creatie expertise samen. Je handelt vanuit een oplossingsgerichte visie.

 • Lasser regio Oudenaarde - Ronse - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: ACTUM SERVICES

  Type: Vaste Job

  Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge & Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Er zijn mogelijkheden in de regio van Oost- en West-Vlaanderen

 • Milieucoördinator (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  je staat in voor de uitvoering van het extern milieucoördinatorschap voor bedrijven uit diverse sectoren je stelt omgevingsvergunningsaanvragen en bijhorende milieunota's op en begeleidt de klant doorheen de vergunningsprocedures je begeleidt de overgang van de bestaande vergunningen naar de omgevingsvergunning je voert zelfstandig de nodige conformiteitsaudits uit je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van hun projecten je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de team-coördinatoren en aan de manager

 • PRAKTIJKTRAINERS ONDERHOUD TUINMACHINES (WEST- EN OOST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: PCLT

  Type: Zelfstandige activiteit

  PROVINCIE WEST- EN OOST-VLAANDEREN Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

 • Freelance Assignments Corporate | TriFinance (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1670135-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   You obtained an economical diploma You have 5 to 10 years of Finance experience (in controlling, bookkeeping, treasury, ...) You have a critical mindset and take initiatives You are a team player who can also work independently You are communicative and have a commercial mindset You are fluent in Dutch, French and/or English You have a good knowledge of the most common ERP systems and MS Excel You are an ambassador of our philosophy and are willing to act according while working at our clients. This entails an open communication, transparency and pragmatic work style. You find it important to give and receive feedback and you are willing to be involved in our mentoring process

 • ENQUETEURS Statut indépendant (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  GfK Belgium est un des plus grands bureaux d¿études de marché en Belgique. Nous sommes situés dans la région de Louvain et sommes à la recherche de*******Tâches: En tant que « enquêteur face-à-face » vous réalisez des enquêtes à Bruxelles 19 auprès de particulier. Vous conviez des répondants à participer au enquêtes concernant leur utilisation des médias. Vous avez une date limite pour laquelle votre travail devra être achevé mais c¿est vous qui déterminez votre emploi du temps dans ce délai. Horaires flexibles à déterminer. Vous travaillez comme interimaire entre 10 et 20 heures par semaine

Zoek naar antwoorden van ERIK MONSY in sociale netwerken
Look for responds of ERIK MONSY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIK MONSY. Laat een reactie achter voor ERIK MONSY. ERIK MONSY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIK MONSY. Leave a respond for ERIK MONSY. ERIK MONSY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIK MONSY op de google maps. Adres en contacten ERIK MONSY
Location of ERIK MONSY on the google maps. Address and contacts of ERIK MONSY

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIK MONSY ERIK MONSY: DOLMANS | Olympe | PETITE ENFANCE | ARROW DESIGN | R.S.C.

Other related companies as ERIK MONSY: DOLMANS | Olympe | PETITE ENFANCE | ARROW DESIGN | R.S.C.

ERIK MONSY is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIK MONSY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07568725585. Het bedrijf ERIK MONSY bevindt zich op het adres: IJSLANDVAARDERSSTRAAT 7; 8670; KOKSIJDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 727,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres..
De hoofdactiviteit van ERIK MONSY is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIK MONSY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIK MONSY, openstaande posities, locatie van ERIK MONSY op de kaart.

ERIK MONSY is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIK MONSY, company assigned to the tax number BE07568725585. The company ERIK MONSY is located at the address: IJSLANDVAARDERSSTRAAT 7; 8670; KOKSIJDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 727,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres..
The main activity of ERIK MONSY is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIK MONSY is not available. You also can look at reviews of ERIK MONSY, open positions, location of ERIK MONSY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIK MONSY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIK MONSY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIK MONSY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIK MONSY, employees, financial statistics.