ERIC POLFLIET

Contactgegevens ERIC POLFLIET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIC POLFLIET: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIC POLFLIET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KREKELSTRAAT 35; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37751966 (+32-37751966) 37751966 (+32-37751966)

Fax (fax): +32 (53) 226-76-33 +32 (53) 226-76-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIC POLFLIET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIC POLFLIET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIC POLFLIET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIC POLFLIET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIC POLFLIET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIC POLFLIET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIC POLFLIET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIC POLFLIET
Products information ERIC POLFLIET

BTW identificatienummer (tax): BE02591094970
Ondernemingsnummer: 7681884765
Hoofdstad (capital): 573,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 875,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIC POLFLIET
(Get full report from official database of BE for ERIC POLFLIET)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIC POLFLIET
Addition kinds of activities for ERIC POLFLIET

208502. Cordials en voorgemengde alcoholische cocktails | Cordials and premixed alcoholic cocktails
306902. Rubber vloerbedekking / matten en wandbekleding | Rubber floorcoverings/mats and wallcoverings
721302. Linnengoed, kleding | Linen supply, clothing
22610204. Merceriserende katoenen breedgeweven stoffen | Mercerizing cotton broadwoven fabrics
24990810. Spaken, hout | Spokes, wood
36999904. Grids, electric | Grids, electric
39310102. Autofonen (organen met geperforeerde muziekrollen) | Autophones (organs with perforated music rolls)
50219903. Bureaus, nec | Desks, nec
63119900. Levensverzekering, nv | Life insurance, nec
76220300. Huishoudelijke reparatie diensten | Home entertainment repair services

Werken bij ERIC POLFLIET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIC POLFLIET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIC POLFLIET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIC POLFLIET. Looking for open vacancies in other companies

 • Destelbergen: Chauffeur CE voor levering aan centrale depots & groothandels (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start je dag gemiddeld op rond tussen 2 en 4 uur in Destelbergen. Per week doe je ongeveer een 38 uren, in een 4-dagen stelsel. Dit betekend ongeveer een 9u30 per dag werken en 1 dag extra vrij in de week. Gemiddeld heb je een 4-tal stops per dag.

 • Afleveraar chauffeur C met vakbekwaamheid (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een chauffeur C met attest vakbekwaamheid, voor distributie van watercoolers. Per dag zal je ongeveer een 20 tal stops moeten afwerken in verschillende regio's. Uiteraard sta je mee in voor het laden en lossen van je producten.

 • Containerhaakwagen Chauffeur regio Oost- en West-Vlaanderen (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Specifieke profielen: afzetcontainer chauffeur

 • Medewerker Platenafdeling (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Wommelgem zoeken wij een medewerker service center. Onze klant is gespecialiseerd in non-ferro metalen en bevestigingssystemen u komt terecht op de afdeling (zagen van schijven uit platen), innox, aluminium, koper Via een computersysteem dient u de correcte platen, buizen te snijden

 • Postbode Tienen (m/v) (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

 • Huishoudhulp regio Lovendegem- voltijds / deeltijds (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Lovendegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Gijzegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GIJZEGEM)

  Regio: GIJZEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 20 uur per week. (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Global Management Program (Commercial Track) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1671470-inline.html?cid=Partner_VDAB We’re looking for the next generation of high-performing, multi-lingual, post-graduate talents to take our company forward. Hilti Outperformer is a global management development program like no other, with real responsibility from day one. Who is Hilti?If you’re new to the industry, you might not have heard of us. We provide leading-edge tools, technologies, software and services for the global construction sector. We have a proud heritage, built over 75 years, and a worldwide reputation for pioneering products and exceptional service. With some 28,000 people in more than 120 countries, we’re a great place for you to show us your worth as you learn, grow and carve-out your career. Hilti Outperformer is a two-year program, where you’ll quickly be involved in a range of international projects, with lots of exposure to senior management. It’s fast paced and challenging, but we’ll closely coach and mentor you. The program is split into four main stages of work: 12 months as an account manager or field engineer in the country where you apply. 3 months on an operational project at national headquarters. It could be logistics, HR, finance, marketing or engineering. 6 months on a strategic project at regional headquarters. 3 months on an international project outside the region. If you’ve come from a mature market, you’ll work in an emerging market, and vice versa. We’re proud to rank in Great Places to Work 2015 as one of the world’s best multinational workplaces.

 • BINNEN SCHRIJNWERKER (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

  Type: Vaste Job

  - Dragers op maat brengen en in elkaar zetten (kasten, montageraam, rails, goten, ...) - Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf - Parket plaatsen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Binnenschrijnwerk (parket, trappen, inbouwkasten, …) - Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, … - tewerkstelling regio Roeselare

 • KOKS voor hoogstaande horeca evenementen (Brussel) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: KITCHENSTAFFLEUVEN

  Type: Werfreserve

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, met veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken.

Zoek naar antwoorden van ERIC POLFLIET in sociale netwerken
Look for responds of ERIC POLFLIET in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIC POLFLIET. Laat een reactie achter voor ERIC POLFLIET. ERIC POLFLIET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIC POLFLIET. Leave a respond for ERIC POLFLIET. ERIC POLFLIET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIC POLFLIET op de google maps. Adres en contacten ERIC POLFLIET
Location of ERIC POLFLIET on the google maps. Address and contacts of ERIC POLFLIET

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIC POLFLIET ERIC POLFLIET: LES ARTISANS DE L?ATTERT | Hellinx Ingeborg | GARAGE WEST CAR | EMR | BAYAR, ALI

Other related companies as ERIC POLFLIET: LES ARTISANS DE L?ATTERT | Hellinx Ingeborg | GARAGE WEST CAR | EMR | BAYAR, ALI

ERIC POLFLIET is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIC POLFLIET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02591094970. Het bedrijf ERIC POLFLIET bevindt zich op het adres: KREKELSTRAAT 35; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 573,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 875,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
De hoofdactiviteit van ERIC POLFLIET is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIC POLFLIET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIC POLFLIET, openstaande posities, locatie van ERIC POLFLIET op de kaart.

ERIC POLFLIET is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIC POLFLIET, company assigned to the tax number BE02591094970. The company ERIC POLFLIET is located at the address: KREKELSTRAAT 35; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 573,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 875,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
The main activity of ERIC POLFLIET is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIC POLFLIET is not available. You also can look at reviews of ERIC POLFLIET, open positions, location of ERIC POLFLIET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIC POLFLIET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIC POLFLIET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIC POLFLIET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIC POLFLIET, employees, financial statistics.