ERIC GIELEN

Contactgegevens ERIC GIELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIC GIELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIC GIELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SMEETSSTRAAT 13; 3620; LANAKEN, België

Telefoon (phone): 89722015 (+32-89722015) 89722015 (+32-89722015)

Fax (fax): +32 (63) 505-86-63 +32 (63) 505-86-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIC GIELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIC GIELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIC GIELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIC GIELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIC GIELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIC GIELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIC GIELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIC GIELEN
Products information ERIC GIELEN

BTW identificatienummer (tax): BE03776794433
Ondernemingsnummer: 8117218017
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 485,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIC GIELEN
(Get full report from official database of BE for ERIC GIELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIC GIELEN
Addition kinds of activities for ERIC GIELEN

458101. Hangars en andere vliegtuigopslagfaciliteiten | Hangars and other aircraft storage facilities
07210402. Corn detasseling diensten | Corn detasseling services
28510211. Vernissen, Nec | Varnishes, nec
30699902. Ballen, rubber | Balls, rubber
34430402. Auto's, voor warm metaal | Cars, for hot metal
39110402. Handtassen, edelmetaal | Handbags, precious metal
50820307. Stellingen | Scaffolding
50850300. Kleppen, zuigers en toebehoren | Valves, pistons, and fittings
51479904. Vlees, vers | Meats, fresh

Werken bij ERIC GIELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIC GIELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIC GIELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIC GIELEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Patissier (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Actief Tielt is dringend op zoek naar een patissier die wil werken in de nacht voor een industriële bakkerij voor de regio Tielt. Je komt terecht in een zeer stabiel bedrijf met een familliale werksfeer. Je start op om 19u en op zaterdag om 17u. Je werkt 1 op 2 zaterdagen en af en toe spring je in op zondag. Indien je elke zaterdag wil werken, dan werk je nooit op zondag.

 • Chauffeur CE - sproeiwagen (SINT-KRUIS-WINKEL)

  Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als CE-chauffeur ben je verantwoordelijk voor het sproeien van stof op de verschillende sites in de haven van Gent. Je krijgt een ruime opleiding, dus ervaring is geen vereiste. Afhankelijk van het weer worden er meer of minder uren gewerkt. Je start gemiddeld tussen 6u en 8u 's ochtends.

 • HUISHOUDHULPEN (M/V) - REGIO GENT! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP VOLTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Poetshulp Melle voltijds (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Jobstudent automechanieker (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Door je passie voor vrachtwagens en oog voor kwaliteit zal je voortdurend bijleren. Je spreekt en begrijpt goed Nederlands. De klant verwacht dat je de juiste diagnose kan stellen. In het begin wordt je begeleid bij herstellingen van vrachtwagens of camionetten. Na verloop van tijd zou je dit alleen kunnen. Daarnaast sta je ook in voor zowel klein als groot onderhoud van de wagens als het onderhoud van de werkplaats.

 • Toffe supermarkt in Beringen zoekt studenten (m/v) (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een toffe supermarkt in Beringen zoeken we naar studenten (m/v) die beschikbaar zijn om door de week na schooltijd te werken. Je word afhankelijk van jouw schooluren ingepland, dit kan bijvoorbeeld van 17u tot 20u zijn. Tevens kan je ook in het weekend ingeschakeld worden. Wij houden rekening met dagen van beschikbaarheid die jij doorgeeft. In de winkel word je voornamelijk ingeschakeld om aan te vullen, bakkerij of traiteur te ondersteunen. Interesse? Mail jouw cv naar [email protected]

 • Deskundige facturatie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AZ JAN PALFIJN GENT AV

  Type: Vaste Job

  De Deskundige facturatie werkt mee aan het uitwerken van procedures en best practices. Hij/zij ondersteunt de collega's van de facturatiedienst, artsen, zorgverleners en patiënten en volgt, analyseert en stuurt de verschillende stappen in het facturatieproces bij. De deskundige facturatie draagt de waarden STERK! actief uit: Samenwerken: we halen kracht uit teamwork Toegankelijkheid: we verlenen dienstverlening vanuit een pluralistische houding Efficiëntie: we kiezen voor een doelgerichte aanpak Respect: we stellen ons respectvol en professioneel op in al onze contacten Kwaliteit: we leren uit onze werking en verbeteren deze continu Innovatie: we zijn een lerende organisatie die investeert in mensen

 • Treinmechaniekers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

  Type: Vaste Job

  Ben je een teamspeler en wil jij als treinmechanieker meewerken aan de opstart van de nieuwe onderhoudslijn van de motorrijtuigen MR80 en MR96? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een dynamische medewerker die wil meewerken aan het onderhoud van reizigerstreinen in een nieuwe montage- en demontagelijn. Je monteert en controleert de mechanische installaties van het reizigersmaterieel. Je bouwt je kennis van het treinmaterieel op. Je werkt oplossingen uit bij technische problemen. Je bent bereid om in 2 ploegen te werken. Je werkt in de productiehal van het reizigersmaterieel. Je werkt in een technische omgeving waar veiligheid een prioriteit is.

 • Business Controller - op zoek naar een nieuwe stap na audit? (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Wil je proeven van een job als controller in een productieonderneming? Wees er snel bij en solliciteer nu! Een productiebedrijf in regio Melle is dankzij hun zeer sterke groei op zoek naar een business controller die de rechterhand van de CFO wordt. Deze bruisende onderneming is een pionier in hun vak en wenst hun marktpositie verder te versterken. Functieomschrijving: Instaan voor; opmaken van managementrapportering kostprijsberekening van de productie marge- en product analyse, KPI's, Cost controlling budgettering, forecasting,… Financiële rapportage Optimaliseren van productieprocessen

 • Zelfstandig logopedist / logopediste (BEERSEL)

  Regio: BEERSEL

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BEERSEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk Beersel zoekt een leuke en dynamische collega om ons team te versterken. Onze doelgroep bestaat vooral uit kinderen met leer-, taal-, articulatie- en myofunctionele problemen. Uiteraard staan we ook open voor andere problematieken en eigen specialisaties.

Zoek naar antwoorden van ERIC GIELEN in sociale netwerken
Look for responds of ERIC GIELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIC GIELEN. Laat een reactie achter voor ERIC GIELEN. ERIC GIELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIC GIELEN. Leave a respond for ERIC GIELEN. ERIC GIELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIC GIELEN op de google maps. Adres en contacten ERIC GIELEN
Location of ERIC GIELEN on the google maps. Address and contacts of ERIC GIELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIC GIELEN ERIC GIELEN: V.C. KOVOK | NILS BRYS | E.D.& A. NV | KRIVE | Traxon music NV

Other related companies as ERIC GIELEN: V.C. KOVOK | NILS BRYS | E.D.& A. NV | KRIVE | Traxon music NV

ERIC GIELEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIC GIELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03776794433. Het bedrijf ERIC GIELEN bevindt zich op het adres: SMEETSSTRAAT 13; 3620; LANAKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 485,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres..
De hoofdactiviteit van ERIC GIELEN is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIC GIELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIC GIELEN, openstaande posities, locatie van ERIC GIELEN op de kaart.

ERIC GIELEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIC GIELEN, company assigned to the tax number BE03776794433. The company ERIC GIELEN is located at the address: SMEETSSTRAAT 13; 3620; LANAKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 485,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres..
The main activity of ERIC GIELEN is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIC GIELEN is not available. You also can look at reviews of ERIC GIELEN, open positions, location of ERIC GIELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIC GIELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIC GIELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIC GIELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIC GIELEN, employees, financial statistics.