EDWARD VANDENBROECK

Contactgegevens EDWARD VANDENBROECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDWARD VANDENBROECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDWARD VANDENBROECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DURLETSTRAAT 21; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32382473 32382473

Fax (fax): +32 (81) 383-12-44 +32 (81) 383-12-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDWARD VANDENBROECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDWARD VANDENBROECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDWARD VANDENBROECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDWARD VANDENBROECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDWARD VANDENBROECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDWARD VANDENBROECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDWARD VANDENBROECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDWARD VANDENBROECK
Products information EDWARD VANDENBROECK

BTW identificatienummer (tax): BE08093872070
Ondernemingsnummer: 5532684326
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 771,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDWARD VANDENBROECK
(Get full report from official database of BE for EDWARD VANDENBROECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDWARD VANDENBROECK
Addition kinds of activities for EDWARD VANDENBROECK

5261. Detailhandelkwekerijen en tuinwinkels | Retail nurseries and garden stores
225303. Lounge, bed en vrijetijdskleding | Lounge, bed, and leisurewear
344303. Boiler en boiler shop werk | Boiler and boiler shop work
26780202. Papierpapier en pads: gemaakt van aangekochte materialen | Newsprint tablets and pads: made from purchased materials
30530200. Inpak materiaal | Packing materials
32610204. Spoeltanks, glanzend china | Flush tanks, vitreous china
34999905. Barricades, metaal | Barricades, metal
51990210. Feestartikelen, ballonnen, hoeden, enz. | Party favors, balloons, hats, etc.

Werken bij EDWARD VANDENBROECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDWARD VANDENBROECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDWARD VANDENBROECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDWARD VANDENBROECK. Looking for open vacancies in other companies

 • DRINGEND! Gemotiveerde edutainer (m/v) - Sea Life Blankenberge (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Sea Life in Blankenberge is Randstad momenteel dringend op zoek naar een gemotiveerde edutainer die ervoor open staat om een unieke uitdaging te beleven. Bij Sea Life draait alles om dienstverlening, klantvriendelijkheid en plezier. En als medewerker van de afdeling edutainment staan deze zaken voor jou elke dag centraal. Jouw takenpakket: Je geeft educatieve en entertainende voorstellingen aan de bezoekers om hen een super ervaring te bezorgen! Je spreekt de bezoekers zelf aan en geeft hen uitleg over de verschillende dieren in Sea Life. Je neemt enquêtes af bij de bezoekers om de tevredenheid over hun bezoek te meten. Naast de taken als edutainer word je ook nog ingeschakeld voor de kassa aan de ingang, in de shop, voor de catering afdeling, enzovoort.

 • Service Delivery Support (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wat zijn uw taken : Binnen het departement “service delivery support” ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de service delivery afdeling. Dit betekent dat je onder andere facturen controleert en verwerkt, levertermijnen en vervangwagens opvolgt, nieuwe wagens inschrijft en hun nummerplaten verstuurt, mailboxen beheert en verkeersovertredingen behandelt.

 • Magazijnier (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier. Je werkt in een opslagplaats van groenten en fruit. Jouw taken bestaan uit het in ontvangst nemen van goederen, controle uitvoeren op leveringen, stockeren van de goederen en klaarzetten voor vrachtwagens.

 • Servicetechnieker | Daguren | Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Synergie Boom Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Werken in de techniek met bekende tandheelkundige merken en technische oplossingen bedenken voor een goede klantgerichte service, dat zijn de uitdagingen die wij een ambitieuze servicetechnieker aanbieden. Ben jij de persoon die wij zoeken? Je levert en plaatst de apparatuur bij de tandartsen en leidt die mensen op wat betreft de bediening en het dagelijks onderhoud. De Service aan de klant staat bij jou altijd voorop. Als servicetechnieker vul jij je werkweek met: Het installeren en onderhouden van apparaten. Het oplossen van storingen. Het adviseren van de klant over de aanschaf van nieuwe apparatuur. Het beheren van je eigen wagenvoorraad. Het bijhouden van de administratie van de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd.

 • chauffeur CE (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Accent Food Mouscron

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je belevert onze Belgische klanten Bij het laden en lossen van de goederen maak je gebruik van een elektrische transpallet of een heftruck.

 • Werken als huishoudhulp Wezemaal (WEZEMAAL)

  Regio: WEZEMAAL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Monteur centrale verwarming/sanitair en klimatisatie (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: CEVEK

  Type: Vaste Job

  - Plaatsen van nieuwe installaties sanitair, verwarming en klimatisatie in nieuwbouwwoningen en appartementsgebouwen op grote werven - Renovatie van sanitaire installaties en cv- installaties

 • Testingenieur! (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Talentus Gent

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de elektrische en mechanische eindcontrole van onze middenspanningscellen. Bij eventuele gebreken neem je de verantwoordelijkheid om de levering tegen te houden. Je staat in voor de FAT (Factory Acceptance Test) en zorgt dat alle buitengaande middenspanningsborden aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Nadien verzorg je ook de administratieve opvolging binnen ons intern ERP-softwarepakket.

 • CALCULATOR IN DE INDUSTRIEBOUW (M/V) (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een CALCULATOR INDUSTRIEBOUW. Deze heeft als takenpakket: Opmaken van een offerte volgens de noden en wensen van de klant Intern is er een samenwerking met de salesafdeling en je kan steeds terugvallen op je leidinggevende en het studiebureau Extern is er een samenwerking met de klant, architect, onderaannemers en het studiebureau van het project Je coördineert en realiseert het project in offerte- en ontwerpfase tot aan zijn overdracht aan de werfleider voor de uitvoering

 • Zelfstandig kinesitherapeut voor de dienst fysische geneeskunde en revalidatie (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: UZ Antwerpen

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wat ga je doen?  Je verricht diagnostische en therapeutische kinesitherapeutische activiteiten; Je hebt een bijzondere interesse in respiratoire kinesitherapie binnen pneumologie en intensieve zorgen; Je voert algemene en administratieve taken uit volgens de UZA-normen; Je voert behandelingen uit volgens evidence-based therapeutische principes; Je begeleidt en motiveert patiënten bij de behandeling; Je evalueert regelmatig de effecten van de therapie en koppelt terug naar de artsen; Je rapporteert onderzoeken, behandelingen en evoluties van patiënten aan alle betrokkenen; Je participeert in multidisciplinaire teamvergaderingen; Je werkt mee aan een correcte elektronische patiëntendossiervoering; Je engageert je voor het begeleiden van stagiairs kinesitherapie; In functie van de noden ben je bereid tot weekendwerk en permanenties. Wat verwachten we van jou?  Je bezit een bachelor of masterdiploma in de kinesitherapie; Je beschikt over een visum en erkenning als kinesitherapeut; Je kan vlot overweg met ICT-toepassingen Je bent een enthousiaste teamspeler; Je gaat op een professionele manier met je patiënten en collega’s om; Je hebt psychologisch inzicht en empathisch vermogen; Je handelt volgens de wetgeving, de RIZIV-voorschriften en beroepsdeontologie; Je hebt een leergierige, dynamische, ondernemende en wetenschappelijke instelling; Je volgt opleidingen en bijscholingen in functie van je werkterrein; Je bent ordelijk, punctueel en komt afspraken correct na; Je handelt pragmatisch, zelfstandig en hebt een probleemoplossende attitude. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  Je werkt op zelfstandige basis; Contract van een jaar van 100% (40 uur per week); Uurrooster is onderling met de collega's bespreekbaar; Toegang tot online corporate benefitsplatform. Interesse? Bij interesse kan je je gegevens doorsturen via www.uzatrektaan.be, voor meer HR-gerelateerde info kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30. Voor meer informatie over de functie-inhoud kan je terecht bij Rik Van Herpen, coördinator kinesitherapeut op het nummer 03 821 34 99.

 • Logopedist/ Logopediste (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: Vandecasteele, Heidi

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van 4 logopedisten te versterken. Binnen onze praktijk kunnen zowel kinderen en jongeren terecht met spraak -, taal - en leeproblemen alsook volwassenen met neurologische stoornissen.Je behandelt dan ook deze drie groepen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het opstellen en uitvoeren van een behandelplan.

Zoek naar antwoorden van EDWARD VANDENBROECK in sociale netwerken
Look for responds of EDWARD VANDENBROECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDWARD VANDENBROECK. Laat een reactie achter voor EDWARD VANDENBROECK. EDWARD VANDENBROECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDWARD VANDENBROECK. Leave a respond for EDWARD VANDENBROECK. EDWARD VANDENBROECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDWARD VANDENBROECK op de google maps. Adres en contacten EDWARD VANDENBROECK
Location of EDWARD VANDENBROECK on the google maps. Address and contacts of EDWARD VANDENBROECK

Andere gerelateerde bedrijven als come EDWARD VANDENBROECK EDWARD VANDENBROECK: CLIMATS | POLICE F?D?RALE | Adminiservice-Sylvain Demuydt | METRABEL | Brehain E

Other related companies as EDWARD VANDENBROECK: CLIMATS | POLICE F?D?RALE | Adminiservice-Sylvain Demuydt | METRABEL | Brehain E

EDWARD VANDENBROECK is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDWARD VANDENBROECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08093872070. Het bedrijf EDWARD VANDENBROECK bevindt zich op het adres: DURLETSTRAAT 21; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 771,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
De hoofdactiviteit van EDWARD VANDENBROECK is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDWARD VANDENBROECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDWARD VANDENBROECK, openstaande posities, locatie van EDWARD VANDENBROECK op de kaart.

EDWARD VANDENBROECK is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDWARD VANDENBROECK, company assigned to the tax number BE08093872070. The company EDWARD VANDENBROECK is located at the address: DURLETSTRAAT 21; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 771,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
The main activity of EDWARD VANDENBROECK is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EDWARD VANDENBROECK is not available. You also can look at reviews of EDWARD VANDENBROECK, open positions, location of EDWARD VANDENBROECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDWARD VANDENBROECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDWARD VANDENBROECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDWARD VANDENBROECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDWARD VANDENBROECK, employees, financial statistics.