DUFRASNE M.

Contactgegevens DUFRASNE M.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUFRASNE M.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUFRASNE M.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE O. PIERARD 149; 5030; GEMBLOUX, België

Telefoon (phone): 81610612 (+32-81610612) 81610612 (+32-81610612)

Fax (fax): +32 (81) 413-39-19 +32 (81) 413-39-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUFRASNE M.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUFRASNE M."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUFRASNE M."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUFRASNE M., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUFRASNE M.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUFRASNE M., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUFRASNE M.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUFRASNE M.
Products information DUFRASNE M.

BTW identificatienummer (tax): BE09743469238
Ondernemingsnummer: 6907623291
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 125,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUFRASNE M.
(Get full report from official database of BE for DUFRASNE M.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUFRASNE M.
Addition kinds of activities for DUFRASNE M.

1629. Zware constructie, nec | Heavy construction, nec
799907. Schietfaciliteiten en boogschieten rijstroken | Shooting facilities and archery lanes
14119902. Bluestone, dimensie-quarrying | Bluestone, dimension-quarrying
27590801. Decals: drukwerk, nsk | Decals: printing, nsk
31110105. Riemleer | Strap leather
35939902. Vloeistofcilinders, hydraulisch of pneumatisch | Fluid power cylinders, hydraulic or pneumatic
38220104. Drukregelaars, type air-conditioning systeem | Pressure controllers, air-conditioning system type
38429927. Whirlpool baden, hydrotherapie apparatuur | Whirlpool baths, hydrotherapy equipment
59991206. Whirlpool baden | Whirlpool baths

Werken bij DUFRASNE M.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUFRASNE M.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUFRASNE M.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUFRASNE M.. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker gevelbezetting / buitenbezetting (GIERLE)

  Regio: GIERLE

  Bedrijf: PUBRO & CO

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je zal instaan voor het isoleren en bepleisteren van buitengevels zoals crepi of sierpleister. Verder renoveer en onderhoud je de "oude bezetting". Verder maak je de materialen klaar en zorg je voor de orde en netheid van het werkmateriaal en de werven. 's Ochtends wordt er om 6u vertrokken vanuit het atelier in Gierle. De werven zijn gelegen in de provincie Antwerpen. Bij voorkeur woon je dus in een straal van 30 km rond Gierle.

 • Administratief Medewerker regio Menen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Medewerker (m/v) in kader van een zwangerschapsvervanging. Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Menen. Tot jouw takenpakket als Administratief Medewerker regio Menen behoort: je verwerkt de orders; je volgt levertermijnen op; je staat in contact met klanten omtrent de abonnementen, prijzen, offertes en openstaande bestellingen; je maakt offertes op of past deze aan waar nodig; je verwerkt klachten, retours en eventuele verzendingsproblemen; je ondersteunt de vertegenwoordiger waar nodig; je verzorgt het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Stagiair Sales Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Stagiair Sales bij Qiwie krijg je de opportuniteit om jezelf te ontwikkelen in de wereld van de verkoop. Jij wilt graag verder ontdekken hoe je met de juiste communicatie jouw doelen kunt bereiken. Het overtuigen van anderen zie jij als een echte uitdaging. Je telefoneert graag als Stagiair Sales en hebt hierbij oog voor een verzorgd taalgebruik.

 • Dossierbeheerder (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een groeiende organisatie met een digitale mindset en een nononse aanpak. - Je bent gemotiveerd om elke dag opnieuw een goede service te garanderen. - Je hebt een goed oog voor detail en controleert de dossiers nauwlettend. - Je bent nauwkeurig en verantwoordelijk (balansen, jaarrekeningen, fiscale aangiftes, e.d.) - Je bent gek op audits. Je voert deze dan ook uit op gevoerde boekhoudingen én rapporteert ze op kantoor en bij de klant.

 • Service technieker HVAC (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant regio Rotselaar, is actief in verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Zij zoeken een service technieker HVAC voor regio Vlaams-Brabant. Als service technieker sta je in voor volgende: Je verzorgt de indienststelling en het elektrische aansluiten van nieuwe huishoudelijke installaties. Bovendien sta je in voor het onderhoud en de depannages bij de klant. Je plaatst dus nooit zelf maar bent verantwoordelijk voor de inregeling, parametrering en de verslaggeving van volgende installaties: Gaswandketels met bijhorende sturingen Warmtepompen: lucht-water en lucht-lucht Ventilatiesystemen C en D Fotovoltaïsche panelen en zonneboilers

 • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

  Regio: RUISBROEK

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Studentenjob

  Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

 • Student kassier/aanvuller M/V voor supermarkt (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt te Lummen zijn we op zoek naar een student- kassier voor in het weekend. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar ook in de winkel zelf. Als er niemand aan de kassa staat, ga je aanvullen in de winkel in de omgeving van je kassa.

 • Jobstudent (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Junior verkoper bestelwagens (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TALENTFARM

  Type: Vaste Job

  Onze klant in Antwerpen is één van de grootste Ivecodealers in de Benelux. Om hun groei in de vestiging van Antwerpen te ondersteuenen, zijn wij dringend op zoek naar ervaren en dynamisch technisch en commerciele: Junior verkoper bestelwagens!

 • Meetings and Events Consultant (Regio Luik)

  Regio: Regio Luik

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Bewakingsagenten Evenementen (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: CLOSE PROTECTION SECURITY

  Type: Werfreserve

  Gezocht: Bewakingsagenten voor evenementen in de regio Vlaanderen.

 • Verkoper/verkoopster (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: RYCKEBOER

  Type: Flexijob

  Wij zijn een familiebedrijf met een aantal werknemers, een bakkerij met brood, gebak, boterkoeken, pralines, belegde broodjes, kaas en charcuterie. Ben jij geïnteresseerd in gevarieerd werk zoal klanten bedienen, groenten voorzien voor de belegde broodjes, opkuis van de winkel 's avonds, was ophangen, rekjes aanvullen en afwassen, ... Stuur dan je CV naar ons e-mailadres. Hopelijk tot snel!

Zoek naar antwoorden van DUFRASNE M. in sociale netwerken
Look for responds of DUFRASNE M. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUFRASNE M.. Laat een reactie achter voor DUFRASNE M.. DUFRASNE M. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUFRASNE M.. Leave a respond for DUFRASNE M.. DUFRASNE M. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUFRASNE M. op de google maps. Adres en contacten DUFRASNE M.
Location of DUFRASNE M. on the google maps. Address and contacts of DUFRASNE M.

Andere gerelateerde bedrijven als come DUFRASNE M. DUFRASNE M.: HUIS BLOEMENDAELE | Penders F | COIFFURE MABO | Frippiat Y | Loyson NV

Other related companies as DUFRASNE M.: HUIS BLOEMENDAELE | Penders F | COIFFURE MABO | Frippiat Y | Loyson NV

DUFRASNE M. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUFRASNE M., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09743469238. Het bedrijf DUFRASNE M. bevindt zich op het adres: RUE O. PIERARD 149; 5030; GEMBLOUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 125,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DUFRASNE M. is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUFRASNE M. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUFRASNE M., openstaande posities, locatie van DUFRASNE M. op de kaart.

DUFRASNE M. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUFRASNE M., company assigned to the tax number BE09743469238. The company DUFRASNE M. is located at the address: RUE O. PIERARD 149; 5030; GEMBLOUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 125,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DUFRASNE M. is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DUFRASNE M. is not available. You also can look at reviews of DUFRASNE M., open positions, location of DUFRASNE M. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUFRASNE M., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUFRASNE M., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUFRASNE M., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUFRASNE M., employees, financial statistics.