DRESSE E.

Contactgegevens DRESSE E.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRESSE E.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRESSE E.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CHEROMBOU 19; 5374; HAVELANGE, België

Telefoon (phone): 86323335 (+32-86323335) 86323335 (+32-86323335)

Fax (fax): +32 (51) 507-23-59 +32 (51) 507-23-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRESSE E.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRESSE E."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRESSE E."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRESSE E., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRESSE E.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRESSE E., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRESSE E.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRESSE E.
Products information DRESSE E.

BTW identificatienummer (tax): BE03323883056
Ondernemingsnummer: 3224731445
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 506,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRESSE E.
(Get full report from official database of BE for DRESSE E.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRESSE E.
Addition kinds of activities for DRESSE E.

738299. Beveiligingssystemen diensten, nec | Security systems services, nec
30520000. Rubber- en kunststofslang en riemen | Rubber and plastics hose and beltings
35429907. Gear rolling machines | Gear rolling machines
38290110. Druk- en vacuümindicatoren, vliegtuigmotor | Pressure and vacuum indicators, aircraft engine
51439905. Ijs en ijsjes | Ice cream and ices
51910104. insecticiden | Insecticides
89990503. Weer aanpassing | Weather modification

Werken bij DRESSE E.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRESSE E.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRESSE E.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRESSE E.. Looking for open vacancies in other companies

 • Voicepickers / Orderpickers voor Volvo Logistics Oostakker (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Volvo Group Logistics Services, wereldwijd distributiecentrum in Oostakker, zoeken wij magazijnmedewerkers: - Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (= voicepicking) - Je staat in voor het correct verpakken van de gepickte goederen - Je maakt deel uit van een hecht team van orderpickers: dagelijks worden de taken verdeeld - Je bent administratief sterk: je rapporteert en labelt correct en vlot - Je bent flexibel: je wordt ingeschakeld in verschillende picking processen: - herbevoorrading van de VOLVO magazijnen - herbevoorrading van dealers - (dringende) dagorders van dealers

 • OPERATOR QUALITY - WILRIJK (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Wilrijk zijn wij op zoek naar een Operator Quality. Je werkt telkens 1 week als operator en 1 week als kwaliteitsmedewerker. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige wijze uitvoeren van kwaliteitscontroles en metingen volgens de richtlijnen van het bestaande kwaliteitssysteem en het opvolgen van voorkomende acties. - Je voert metingen en controles uit, volgt deze op en draagt zorg voor de kalibratie van de meetapparatuur. - Je signaleert kwaliteitsissues en informeert operators in het algemeen over de te volgen kwaliteitsprocedures. - Je identificeert niet-conforme producten volgens de opgegeven richtlijnen. - De resultaten die uit de door jou gevoerde ISOHIP komen registreer je in Excel. - Voor de GOM afdeling voer je metingen uit volgens de specificaties. - Je voert diverse licht administratieve werkzaamheden uit. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines en het op orde houden van de werkplek.

 • Productiemedewerker zaadproductie (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Zaaien - Verplanten - Bladstalen nemen - Afval opruimen - ...

 • KOELTECHNIEKER Regio Zeebrugge M/V (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren koeltechnieker. Als lid van een team koeltechniekers sta je naast storingsinterventies in voor zowel mechanisch als elektrisch onderhoud van industriële koelinstallaties. Je neemt actief deel aan, en neemt ook zelf initiatief voor, renovatie en verbeteringsprojecten. Hoewel jouw functie principieel wordt uitgeoefend in dagdienst ben je toch bereid, na een inwerkperiode, tot shiftwerk en weekendpermanentie met beurtrol om technische bijstand te verlenen.

 • GRONDWERKER (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je takenpakket bestaat uit: grondwerken rioleringswerken aanleggen van opritten en parkings

 • Hef- of reachtruckchauffeur | Voltijds in 2 ploegen | Regio: Houthalen (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een logistiek bedrijf te Houthalen zijn we op zoek naar hef- of reachtruckchauffeur.

 • Studenent produktie medewerker (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: AGO Jobs&HR

  Type: Studentenjob

  Ben je 1 of meerdere dagen vrij per week om een centje bij te verdienen? Neem dan razendsnel contact op met ons kantoor want dan plannen we je graag in op regelmatige basis of zekfs je vaste dag per week om mee charcuterie te verpakken.

 • Werfcoördinator/preventie-adviseur (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

  Type: Vaste Job

  Je zorgt ervoor dat de uitvoering van de projecten bij de klant goed georganiseerd worden en vlot verlopen. Je bent mee verantwoordelijk voor preventie en veiligheid, zowel in atelier als op de werven.

 • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

 • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

 • Flexijob zaalbediening (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: DE ZONNEVALLEI

  Type: Flexijob

  Op zoek naar een bijverdienste? Voor onze feestzaal in de Berlare zijn we op zoek naar zaalmedewerker/zaalmedewerkster voor in de week of in het weekend. Je staat in voor onderstaande taken: Verantwoordelijkheid bar serveren van gerechten ...

 • ZAALMEDEWERKERS FLEXIJOB (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

  Type: Flexijob

  Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van DRESSE E. in sociale netwerken
Look for responds of DRESSE E. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRESSE E.. Laat een reactie achter voor DRESSE E.. DRESSE E. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRESSE E.. Leave a respond for DRESSE E.. DRESSE E. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRESSE E. op de google maps. Adres en contacten DRESSE E.
Location of DRESSE E. on the google maps. Address and contacts of DRESSE E.

Andere gerelateerde bedrijven als come DRESSE E. DRESSE E.: ENTREPRISE DEBAY | Derue Geneviève | D'HONT JACQUES | GARAGE D'ANGELO | V. VAN DER TAELEN

Other related companies as DRESSE E.: ENTREPRISE DEBAY | Derue Geneviève | D'HONT JACQUES | GARAGE D'ANGELO | V. VAN DER TAELEN

DRESSE E. is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRESSE E., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03323883056. Het bedrijf DRESSE E. bevindt zich op het adres: RUE CHEROMBOU 19; 5374; HAVELANGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 506,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DRESSE E. is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRESSE E. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRESSE E., openstaande posities, locatie van DRESSE E. op de kaart.

DRESSE E. is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRESSE E., company assigned to the tax number BE03323883056. The company DRESSE E. is located at the address: RUE CHEROMBOU 19; 5374; HAVELANGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 506,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DRESSE E. is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DRESSE E. is not available. You also can look at reviews of DRESSE E., open positions, location of DRESSE E. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRESSE E., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRESSE E., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRESSE E., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRESSE E., employees, financial statistics.