DOMINIQUE DENIS

Contactgegevens DOMINIQUE DENIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOMINIQUE DENIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOMINIQUE DENIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU BROU 6; 4280; HANNUT, België

Telefoon (phone): 19588390 (+32-19588390) 19588390 (+32-19588390)

Fax (fax): +32 (81) 625-88-20 +32 (81) 625-88-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOMINIQUE DENIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOMINIQUE DENIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOMINIQUE DENIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOMINIQUE DENIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOMINIQUE DENIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOMINIQUE DENIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOMINIQUE DENIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOMINIQUE DENIS
Products information DOMINIQUE DENIS

BTW identificatienummer (tax): BE01980255126
Ondernemingsnummer: 7862060546
Hoofdstad (capital): 447,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 251,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers,Installation de Bassins De Jardins & Etangs.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOMINIQUE DENIS
(Get full report from official database of BE for DOMINIQUE DENIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOMINIQUE DENIS
Addition kinds of activities for DOMINIQUE DENIS

24991302. Logs van zaagsel en houtdeeltjes, geperst | Logs of sawdust and wood particles, pressed
25319901. Vergaderzaal meubels | Assembly hall furniture
35410300. Freesmachines | Milling machines
35680103. Spoorweglagerlijsten | Railroad car journal bearings
37160000. Stacaravans | Motor homes
49530203. Afvalverzameling en verwijdering | Rubbish collection and disposal
51360301. Jassen, mannen en jongens ' | Coats, men's and boys'

Werken bij DOMINIQUE DENIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOMINIQUE DENIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOMINIQUE DENIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOMINIQUE DENIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Productieplanner (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U bent de sleutelfiguur bij het inplannen van de orders. Dankzij u weten de medewerkers wanneer ze welke onderdelen moeten productie en worden de afgesproken levertermijnen met de klant gewaarborgd. U overlegt met de verschillende interne afdelingen (productie, aankoop, programmatie) en bespreekt de dagelijkse detailplanning. U brengt voorstellen aan om het huidige planningsproces te optimaliseren U controleert de haalbaarheid van de levertermijn van elk nieuw order/ bestaande orders U maakt de planning op voor metaalverwerking (Plooi - & Laser afdeling) U bepaalt de productievolgorde met de verantwoordelijken U volgt de mogelijke productieachterstand op en stuurt bij waar nodig U zorgt voor voldoende voorraad in samenspraak met de aankoopdienst.

 • Mechanieker Algemeen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner zijn wij op zoek naar een onderhoudsmechanieker om te werken in regio Oost- en/of West-Vlaanderen Je staat in voor het uitvoeren van preventief mechanisch onderhoud Ook analyseer je mechanische storingen en rapporteert deze aan de maintenance supervisor Je voert herstellingen en reviseert zowel roterend als statisch equipment op een zelfstandige manier uit. Het gaat hier ondermeer om pompen, compressoren, airfans, warmtewisselaars, filters, … Tevens sta je in voor de montage en demontage van piping en afsluiters, kleine constructies en eventuele herstellingen Ook het reviseren van afsluiters, condensaatpotten en filters behoort tot jouw takenpakket

 • Verkoopmedewerker bakkerij regio Melle (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verkoopsector? Heb je een grote interesse in voeding en een passie voor alles wat met brood te maken heeft? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

 • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS SINT AMANDS (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • verkoper/verkoopster m/v (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Studentenjob

  Alleen voor de woensdagen de gehele dag. Algemene werkzaamheden winkelomgeving. Vlot helpen van de klanten. Bedienen van de kassa. Beheren van de stockruimte door goederen te halen en terug te plaatsen volgens geldend systeem. Schoon en opgeruimd houden van de winkel- en stockruimte.

 • Operator/insteller CNC Plooibank (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Talentus Roeselare

  Type: Vaste Job

  Als operator/insteller ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en opvolgen van de CNC gestuurde plooimachine Je gaat diverse metalen stukken/onderdelen bewerken door deze op maat te plooien (geen seriewerk) Je interpreteert de opgestelde technische plannen Je volgt het productieproces nauwkeurig op en houdt alles bij in een rapport Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamischeKMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

 • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

  Regio: MEEUWEN

  Bedrijf: Soetewei

  Type: Vaste Job

  Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

 • Sales Support Maritieme Sector (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Square City

  Type: Vaste Job

  De Missie: Je bereidt offertes voor en maakt nieuwe offertes op met behulp van ons interne besturingssysteem Naast de commerciële ondersteuning zal je worden betrokken bij de rapportage en bij de follow-up van verschillende dossiers. Je beoordeelt de actuele versus de geplande resultaten. Je belt potentiële leads en volgt deze goed op. Je onderhoudt het contact met overzeese kantoren over verschillende offertes en trends. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Freelance trainer 'social media' (locatie: Brugge) (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

 • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: WSA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

 • Hulpkok / Kok (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Voor een Brasserie regio Hove / Lint zijn wij opzoek naar een Hulpkok. De keuken is een klassieke keuken met hedendaagse invloeden er wordt gewerkt met verse producten en wisselende suggesties afhankelijk van het seizoen. Je komt terecht in een vast keukenteam waar je kan groeien en mee inspraak krijgt in het bedenken van nieuwe gerechten. Taken Je zorgt voor warme en koude voorbereidingen aan de hand van recepturen Vlot meedraaien tijdens de dienst in warme en koude kant Begeleiden en opleiden van nieuwe medewerkers In samenspraak met de chef bedenken van nieuwe gerechten Chef vervangen bij afwezigheid (keukenwerkzaamheden, personeelsplanning,…) Controle op geleverde goederen Onderhouden van u werkplek

Zoek naar antwoorden van DOMINIQUE DENIS in sociale netwerken
Look for responds of DOMINIQUE DENIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOMINIQUE DENIS. Laat een reactie achter voor DOMINIQUE DENIS. DOMINIQUE DENIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOMINIQUE DENIS. Leave a respond for DOMINIQUE DENIS. DOMINIQUE DENIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOMINIQUE DENIS op de google maps. Adres en contacten DOMINIQUE DENIS
Location of DOMINIQUE DENIS on the google maps. Address and contacts of DOMINIQUE DENIS

Andere gerelateerde bedrijven als come DOMINIQUE DENIS DOMINIQUE DENIS: FRUCON | YVAN ZWERTVAEGHER | TIFFANY'S | FRANK VANDERHOYDONK | LUYSSEN

Other related companies as DOMINIQUE DENIS: FRUCON | YVAN ZWERTVAEGHER | TIFFANY'S | FRANK VANDERHOYDONK | LUYSSEN

DOMINIQUE DENIS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOMINIQUE DENIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01980255126. Het bedrijf DOMINIQUE DENIS bevindt zich op het adres: RUE DU BROU 6; 4280; HANNUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 447,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 251,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers,Installation de Bassins De Jardins & Etangs..
De hoofdactiviteit van DOMINIQUE DENIS is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOMINIQUE DENIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOMINIQUE DENIS, openstaande posities, locatie van DOMINIQUE DENIS op de kaart.

DOMINIQUE DENIS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOMINIQUE DENIS, company assigned to the tax number BE01980255126. The company DOMINIQUE DENIS is located at the address: RUE DU BROU 6; 4280; HANNUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 447,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 251,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers,Installation de Bassins De Jardins & Etangs..
The main activity of DOMINIQUE DENIS is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DOMINIQUE DENIS is not available. You also can look at reviews of DOMINIQUE DENIS, open positions, location of DOMINIQUE DENIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOMINIQUE DENIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOMINIQUE DENIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOMINIQUE DENIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOMINIQUE DENIS, employees, financial statistics.