DIRK VANDROMME

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • DIRK VANDROMME
Private companiesFood Stores • DIRK VANDROMME

Contactgegevens DIRK VANDROMME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIRK VANDROMME: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIRK VANDROMME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPPAERTSTRAAT 1E; 8550; ZWEVEGEM, België

Telefoon (phone): 56778944 (+32-56778944) 56778944 (+32-56778944)

Fax (fax): +32 (67) 501-89-65 +32 (67) 501-89-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIRK VANDROMME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIRK VANDROMME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIRK VANDROMME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIRK VANDROMME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIRK VANDROMME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIRK VANDROMME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIRK VANDROMME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIRK VANDROMME
Products information DIRK VANDROMME

BTW identificatienummer (tax): BE02514739990
Ondernemingsnummer: 5454406738
Hoofdstad (capital): 670,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 897,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIRK VANDROMME
(Get full report from official database of BE for DIRK VANDROMME)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIRK VANDROMME
Addition kinds of activities for DIRK VANDROMME

23390000. Vrouwen en mouwen 'outerwear, nec | Women's and misses' outerwear, nec
26310504. tagboard | Tagboard
34830104. Fin gemeenschappen: mortel, bom, torpedo, enz. | Fin assemblies: mortar, bomb, torpedo, etc.
37289908. Panel assemblage (hydromatische propeller test stands), vliegtuigen | Panel assembly (hydromatic propeller test stands), aircraft
57199907. handdoeken | Towels
58120312. Hotdog stand | Hot dog stand
64119906. Medische verzekering claim verwerking, contract of tarief basis | Medical insurance claim processing, contract or fee basis
65149901. Woongebouw, vier of minder eenheden: werking | Residential building, four or fewer units: operation

Werken bij DIRK VANDROMME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIRK VANDROMME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIRK VANDROMME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIRK VANDROMME. Looking for open vacancies in other companies

 • Gedreven automecanicien (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Innoveren en verbeteren, respect voor iedereen, samen slagen, de eerste keus zijn voor elke klant. Deze 4 waarden stelt onze klant elke dag opnieuw centraal. Wil jij ook deel uitmaken van deze topwerkgever, lees dan zeker verder. Voor verschillende filialen zijn zij op zoek naar gedreven automecaniciens. Afhankelijk van je ervaring sta je in voor volgend takenpakket: - Uitvoeren van klein en groot onderhoud; - Herstellen van defecten of vervangen van auto-onderdelen; - Opsporen van fouten door middel van diagnosevoering; - Orde en netheid garanderen in de garage.

 • Operator m/v (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het sturen, opvolgen en controleren van het volledige productieproces van mozzarella met als doel een kaas te produceren die beantwoordt aan de eisen inzake rendement, kwaliteit en hygiëne.

 • Arbeider metaal - afvoer reachtruck Nacht (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt samen met een collega aan de verpakkingslijn. Om beurt bedien je de verpakkingsmachine of verplaats je de goederen in het buitenmagazijn. Taken verpakkingsmachine: Piepschuim opleggen Machine voorzien van folie Folie op – nieuwe rol voorzien Eenvoudig machine bedienen Zelf horen/zien of de folie gescheurd is of als er iets misloopt Taken reachtruck: Moet de pak buiten zetten Moet zelf redeneren waar hij de pak zal zetten en geeft de locatie dan ook in in het computer (SAP systeem in de reachtruck) Er zijn plaatsen van  6 rijen na elkaar, andere plaatsen waar er maar 2 rijen achter elkaar zijn Is het een bestelling van maar 1 pak, best plaatsen waar er maar 2 rijen zijn, anders moet er bijvoorbeeld eerst 5 rijen verzet worden voor de juiste pak genomen kan worden Er wordt onderling beslist wie wanneer wat doet.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • JOBSTUDENT VERKOOP 31/12 tot 20/01 (M/V/X) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een jobstudent om te werken tussen 31 december en 20 januari. Je wordt ook tewerkgesteld op zondag. op maandag en zaterdag ben je thuis. De winkel is ook open op 1 januari. Werkrooster: maandag: 13u30-20u30 Dinsdag: 13u30-20u30 Woensdag: 13u30-20u30 Vrijdag: 14u30-20u30 Zondag: 13u30-20u30 Dinsdag 01/01/2019: 12u30-16u30

 • Administratieve assistent - Student (m/v) Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je zal assisteren bij de voorbereidingen van de herfst seminaries in november 2018 en zal ook ondersteuning kan bieden bij de dagelijkse administratieve taken van het team van Project Assistants. ondersteuning bij de dagelijkse administratieve taken; cursusmateriaal verzamelen, printen/fotokopiëren en inbinden; verwerken van evaluatieformulieren; wanneer nodig, helpen bij andere taken gerelateerd aan de dienst.

 • automechanieker - Mooi merk van luxewagens - VAST CONTRACT (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Voor een héél mooie autogarage in Roeselare zelf gelegen gaan wij op zoek naar een automechanieker. Als technieker in de garage wordt je ingezet voor het uitvoeren van algemeen onderhoud en opsporen + herstellen van defecten. Indien we een automechanieker vinden met ervaring van diagnosetechnieken is dit zeker een pluspunt, maar deze kennis kan ook ter plaatse aangeleerd worden.

 • Verkopers met passie voor pure sales! (team antwerp) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: ZaZoe Solar and Energy

  Type: Vaste Job

  Zazoe Solar and Energy is op zoek naar (young) potentials met een hart voor groene energie en een passie voor sales. Wij werken samen met dé groenste energieleverancier van België en met dé topproducent van zonnepanelen wereldwijd. Zou je graag je eerste stappen willen zetten in de wondere wereld van sales en ben je op zoek naar het juiste bedrijf? Wij coachen jou, voorzien je van toffe collega's en helpen je op de weg naar succes. Solliciteer nu!

 • Relatietherapeut / Seksuoloog (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Bachelor Klinische Psychologie met extra ervaring en opleiding binnen relatietherapie en seksuologie (met voorkeur Masteropleiding) Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Therapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Beschikbaarheid van de ruimte is te bepreken met een collega waar je de ruimte mee zal delen.

 • Kinesitherapeut (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

 • RESERVE schoonmaak regio Brugge 2018 (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Brugge zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

 • Flexijob Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Flexijob

  Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

Zoek naar antwoorden van DIRK VANDROMME in sociale netwerken
Look for responds of DIRK VANDROMME in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIRK VANDROMME. Laat een reactie achter voor DIRK VANDROMME. DIRK VANDROMME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIRK VANDROMME. Leave a respond for DIRK VANDROMME. DIRK VANDROMME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIRK VANDROMME op de google maps. Adres en contacten DIRK VANDROMME
Location of DIRK VANDROMME on the google maps. Address and contacts of DIRK VANDROMME

Andere gerelateerde bedrijven als come DIRK VANDROMME DIRK VANDROMME: BERNARD HUART | T.C. DE BERGEN | MARLEEN GESQUIERE | L'ALTERNATIVE | Electro SAB SPRL

Other related companies as DIRK VANDROMME: BERNARD HUART | T.C. DE BERGEN | MARLEEN GESQUIERE | L'ALTERNATIVE | Electro SAB SPRL

DIRK VANDROMME is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIRK VANDROMME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02514739990. Het bedrijf DIRK VANDROMME bevindt zich op het adres: KAPPAERTSTRAAT 1E; 8550; ZWEVEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 670,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 897,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
De hoofdactiviteit van DIRK VANDROMME is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIRK VANDROMME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIRK VANDROMME, openstaande posities, locatie van DIRK VANDROMME op de kaart.

DIRK VANDROMME is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIRK VANDROMME, company assigned to the tax number BE02514739990. The company DIRK VANDROMME is located at the address: KAPPAERTSTRAAT 1E; 8550; ZWEVEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 670,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 897,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
The main activity of DIRK VANDROMME is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DIRK VANDROMME is not available. You also can look at reviews of DIRK VANDROMME, open positions, location of DIRK VANDROMME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIRK VANDROMME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIRK VANDROMME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIRK VANDROMME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIRK VANDROMME, employees, financial statistics.