DIRK VAN SCHOOTE

Contactgegevens DIRK VAN SCHOOTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIRK VAN SCHOOTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIRK VAN SCHOOTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BUNDERSTRAAT 11; 9170; SINT-GILLIS-WAAS, België

Telefoon (phone): 37707912 (+32-37707912) 37707912 (+32-37707912)

Fax (fax): +32 (65) 904-46-60 +32 (65) 904-46-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIRK VAN SCHOOTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIRK VAN SCHOOTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIRK VAN SCHOOTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIRK VAN SCHOOTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIRK VAN SCHOOTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIRK VAN SCHOOTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIRK VAN SCHOOTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIRK VAN SCHOOTE
Products information DIRK VAN SCHOOTE

BTW identificatienummer (tax): BE03342285156
Ondernemingsnummer: 5153656005
Hoofdstad (capital): 149,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 115,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers,Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIRK VAN SCHOOTE
(Get full report from official database of BE for DIRK VAN SCHOOTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIRK VAN SCHOOTE
Addition kinds of activities for DIRK VAN SCHOOTE

348399. Ammunitie, met uitzondering van handvuurwapens, nec, nec | Ammunition, except for small arms, nec, nec
353399. Olie- en gasveldmachines, nec | Oil and gas field machinery, nec
20860301. Koolzuurhoudende dranken, nonalcoholic: pkged. | Carbonated beverages, nonalcoholic: pkged. in cans, bottles
22119909. Katoen Breed Geweven | Cotton broad woven goods
26210406. Printpapier | Printing paper
33399904. Bismut raffineren (primaire) | Bismuth refining (primary)
37280502. Doel drones | Target drones
67269902. Afgifte van het gezichtbedrag van de afgiftebewijs | Face amount installment certificate issuing
96419901. Landbouw verlengingsdienst | Agriculture extension service

Werken bij DIRK VAN SCHOOTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIRK VAN SCHOOTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIRK VAN SCHOOTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIRK VAN SCHOOTE. Looking for open vacancies in other companies

 • Plaatser van veranda's (BEVERLO)

  Regio: BEVERLO

  Bedrijf: MINI FLAT

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je staat in voor de volledige montage, opbouw en afwerking van onze veranda's. De veranda's worden op maat gemaakt in onze fabriek en vervolgens geplaatst bij onze klanten. Elke constructie is uniek en deze afwisseling geeft een boost in je job. Je werkt in een aangename sfeer voor een familiebedrijf dat al meer als 40 jaar zijn vruchten afwerpt.

 • CHAUFFEUR C / UITBEENDER (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een vleesgroothandel in de regio zijn we dringend op zoek naar een uitbeender / chauffeur c

 • Productieoperator weger (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Technisch Operator sta je in voor : Het volledig zelfstandig draaien van de lijn, uitvoeren van lotwissels, productwissels,... Het oplossen van technische problemen bij stilstand en uitvoeren van klein onderhoud. Het vontinu bewaken van de goede werking van de instalaties.

 • Poetshulp Bever (BEVER)

  Regio: BEVER

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Everberg, 22 uur per week (EVERBERG)

  Regio: EVERBERG

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week, te presteren in 5 dagen (liefst elke voormiddag), voor een gastgezin wonende te Everberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...  

 • Technisch assistent groen (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: GEMEENTE LONDERZEEL

  Type: Vaste Job

  De groendienst staat in voor het beheer van de groenvoorzieningen op het openbaar domein en het gemeentelijk privaat domein. Zij is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud en de openbare netheid van het gemeentelijk openbaar domein. Instaan voor het onderhoud van het groen in de gemeente De materialen en gereedschappen op een duurzame en oordeelkundige manier gebruiken zodat allerlei onderhoudsopdrachten en functionele andere werken kunnen worden uitgevoerd Verzekeren van een correcte informatie aan de burgers, teneinde het imago van de gemeente Londerzeel op een klantvriendelijke manier maximaal te ondersteunen. Instaan voor een open interne communicatie naar de medewerkers, de hiërarchische oversten, de andere diensten en het beleid, zodat iedereen toegang heeft tot de informatie die belangrijk is om zijn taak optimaal te kunnen realiseren.

 • Financieel medewerker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Vaste Job

  Voor een gerenommeerd bedrijf vlak aan het station van Leuven zijn we op zoek naar een financieel medeweker om het back office team te versterken. Ben je vlot in beide landstalen, ben je analytisch aangelegd en op zoek naar een job met je neus in de cijfers? Dan lijkt dit een erg interessante opportuniteit voor jou. Jouw takenpakket als financieel medewerker: Je functioneert in het sociaal secretariaat als tussenpersoon tussen de klanten en de overheid aangaande sociale aangiftes en de daarbij horende facturen en betalingen Je staat in voor een goede service inzake facturatie en betalingen naar zowel klanten als de overheid toe Je spoort eventuele fouten op in dit proces, zoekt naar de oorzaak van de problemen en helpt mee oplossingen te zoeken voor de klant Je staat klanten met vragen of problemen inzake aangiftes, betalingen en facturen te woord Je analyseert dagelijks of de rekeningen van alle betrokken stakeholders in evenwicht zijn Je volgt steeds de gestandaardiseerde processen en methoden, maar je neemt ook initiatief inzake verbetering of optimalisatie en je schat potentiële risico's in Je ondersteunt je team waar nodig met financieel-administratieve taken

 • LANDBOUW SALES (noord West-Vlaanderen) (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: INAGRAS

  Type: Vaste Job

  Heb je een grote passie en interesse voor landbouw ? Sta je graag tussen de gewassen? Je overlegt graag met de klant en ontziet zich hiervoor geen kilometers met de wagen ? Primeert kwaliteit boven kwantiteit, en geeft het jou voldoening om de klant of prospect hier ook van te overtuigen ? Ben je een goede luisteraar, maar durf je een gesprek te closen om een bestelling te noteren ? Ben je een oprecht persoon ?Ben je sterk in analyse én oplossingsgericht ? Wil je op de hoogte blijven van de laatste evoluties in de land- en tuinbouw?Deel je deze kennis graag met jouw collega’s en klanten om zo mee te werken aan de verdere omzetgroei van ons bedrijf ,

 • Schoonma(a)k(st)er mobiele toer - regio Eeklo/Maldegem (36u) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: CLEANDIENST

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakster/schoonmaker voor een tewerkstelling in de regio Eeklo en omstreken voor een tewerkstelling op een mobiele toer. Samen met een collega voer je de schoonmaak uit bij verschillende klanten in de regio. Jullie krijgen hiervoor een firmawagen ter beschikking. Voorziene uurrooster : nog niet beschikbaar Totaal uren : ca 36 uren per week Voor deze functie moet u in het bezit zijn van een rijbewijs.

 • Psycholoog (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Tine Bolle

  Type: Zelfstandige activiteit

  Begeleiding en therapie bieden aan ouders en volwassenen met verscheidenheid aan problematieken (depressie, burn-out, angsten, dwanghandelingen/-gedachten, relationele problemen…). Individuele, gezins- of relatietherapie volgens individuele noden van de cliënt en het cliëntsysteem.

 • Kassier / Kassierster Delhaize (STERREBEEK)

  Regio: STERREBEEK

  Bedrijf: LAEREMANS EN CIE

  Type: Flexijob

  Flexijobber of student voor kassawerk. Iedere maandag van 13u tot 19u en eventueel enkele uren extra op andere dagen in de week.

Zoek naar antwoorden van DIRK VAN SCHOOTE in sociale netwerken
Look for responds of DIRK VAN SCHOOTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIRK VAN SCHOOTE. Laat een reactie achter voor DIRK VAN SCHOOTE. DIRK VAN SCHOOTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIRK VAN SCHOOTE. Leave a respond for DIRK VAN SCHOOTE. DIRK VAN SCHOOTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIRK VAN SCHOOTE op de google maps. Adres en contacten DIRK VAN SCHOOTE
Location of DIRK VAN SCHOOTE on the google maps. Address and contacts of DIRK VAN SCHOOTE

Andere gerelateerde bedrijven als come DIRK VAN SCHOOTE DIRK VAN SCHOOTE: GILLIS VANCAUWENBERGHE | Boen P | Dickstein Marianne | GERMAIN NACHTEGAELE | ITabc.com

Other related companies as DIRK VAN SCHOOTE: GILLIS VANCAUWENBERGHE | Boen P | Dickstein Marianne | GERMAIN NACHTEGAELE | ITabc.com

DIRK VAN SCHOOTE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIRK VAN SCHOOTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03342285156. Het bedrijf DIRK VAN SCHOOTE bevindt zich op het adres: BUNDERSTRAAT 11; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 149,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 115,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers,Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DIRK VAN SCHOOTE is Kleding en accessoires, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIRK VAN SCHOOTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIRK VAN SCHOOTE, openstaande posities, locatie van DIRK VAN SCHOOTE op de kaart.

DIRK VAN SCHOOTE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIRK VAN SCHOOTE, company assigned to the tax number BE03342285156. The company DIRK VAN SCHOOTE is located at the address: BUNDERSTRAAT 11; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 149,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 115,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers,Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DIRK VAN SCHOOTE is Apparel and Accessory Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DIRK VAN SCHOOTE is not available. You also can look at reviews of DIRK VAN SCHOOTE, open positions, location of DIRK VAN SCHOOTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIRK VAN SCHOOTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIRK VAN SCHOOTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIRK VAN SCHOOTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIRK VAN SCHOOTE, employees, financial statistics.