DIRK PENNINGS

Contactgegevens DIRK PENNINGS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIRK PENNINGS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIRK PENNINGS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DJEF SWENNENSTRAAT 41; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11273903 (+32-11273903) 11273903 (+32-11273903)

Fax (fax): +32 (64) 289-20-27 +32 (64) 289-20-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIRK PENNINGS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIRK PENNINGS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIRK PENNINGS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIRK PENNINGS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIRK PENNINGS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIRK PENNINGS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIRK PENNINGS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIRK PENNINGS
Products information DIRK PENNINGS

BTW identificatienummer (tax): BE03874572753
Ondernemingsnummer: 5336578369
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 808,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIRK PENNINGS
(Get full report from official database of BE for DIRK PENNINGS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIRK PENNINGS
Addition kinds of activities for DIRK PENNINGS

869901. Atletische organisaties | Athletic organizations
20239909. Lactose, eetbaar (melksuiker) | Lactose, edible (milk sugar)
30691102. Kombinaties, hard rubber | Combs, hard rubber
37280102. Vliegtuigen body assemblies en onderdelen | Aircraft body assemblies and parts
38210116. microtomen | Microtomes
58120402. Cafetaria | Cafeteria
59630202. Zuivelproducten, huis-naar-huis | Dairy products, house-to-house
59990503. Postzegels (filatelist) | Stamps (philatelist)

Werken bij DIRK PENNINGS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIRK PENNINGS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIRK PENNINGS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIRK PENNINGS. Looking for open vacancies in other companies

 • Werkvoorbereider/Calculator M/V (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SPIE BELGIUM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Werkvoorbereider/Calculator ben je verantwoordelijk voor de technisch-administratieve voorbereiding, opvolging en afrekening van de werkzaamheden in het kader van onderhoudswerken en kleinere projecten in de sector piping en mechanical, op de werf bij één van onze klanten in de Antwerpse Haven. Daarbij sta je o.a. in voor: -Prospectie nieuwe werken met de klant -Opmeten / schetsen en materiaallijsten opstellen -Technisch dossier beheren -Opvolging van werken -Budgetprijzen en calculaties maken en opvolgen -Eindafrekeningen maken en bespreken met de klant -Ondersteuning bieden aan leidinggevenden op de werf

 • Bouwtechnisch bediende (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een bouwtechnisch bediende. Heb je een kennis van werfvoorbereidingen? Heb je ervaring in het maken van bestekken? Dan zoeken wij jou! Het ondersteunen van de calculators en werfleiders bij de aanbestedingen en werfvoorbereiding. Algemene administratie

 • Customer Service Support in Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Support (M/V) voor een internationaal bedrijf actief in de medische sector. Onze klant is een multinational actief in de farmaceutische industrie en gelegen in Zaventem. Na de uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Customer Service Support heb je de volgende verantwoordelijkheden: Inkomende telefonische oproepen van klanten (apothekers) beantwoorden en hen professioneel te woord staan; De vraag van de klant overleggen met het Customer Service departement; Een antwoord formuleren en terugkoppelen naar de klant. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Textielarbeider: operator spacelijn Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van de grootste producenten van textiel vloerbekleding in Europa zijn we op zoek naar een operator spacelijn. Als operator spacelijn sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van de space (=brei) machine. Je regelt daarbij de knoppen af en stelt de machine in.

 • JUNIOR SALES SPECIALIST (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Hays Response Zaventem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Vilvoorde * Engels * Automotive Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een Sales Support. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team te versterken. Als Sales Support maak je deel uit van de Sales afdeling. Je zal de vertegenwoordigers administratief ondersteunen door o.a. bestellingen te verwerken, offertes en rapporten op te maken en andere uiteenlopende taken te verrichten. Daarnaast zal je het aanspreekpunt zijn van de belangrijkste klant en zal je hem bijstaan bij vragen.

 • Operator bouwsector - 3 ploegen (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in de bouwsector in Kallo, ben ik op zoek naar een productie operator die in 3 ploegen kan werken. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Bedienen van computergestuurde productiemachines Manuele bijsturingen en controles Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen, manueel en met heftruck Uitvoeren van kwaliteitscontroles ... 

 • Dispatcher (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je ondersteunt de planner in zijn dagelijkse activiteiten en je zorgt voor de administratieve opvolging en afhandeling van alle transportdossiers. Je hebt dagelijks veelvuldig contact met onze klanten inzake hun transportopdrachten, terugmeldingen, extra kosten, …). Je volgt de chauffeurs continue op en ziet toe op het naleven van de rij- en rusttijden. Je maakt het kostendossier aan en zorgt voor de dagelijkse aanmeldingen. Je houdt verschillende lijsten up-to-date.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Moorslede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Herzele (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Laborant farma GMP (groei naar validatie) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: LAB SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Onze klant in Turnhout is een is een middelgroot hoogtechnologisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en conditioneren van geneesmiddelen. De onderneming beschikt over moderne installaties en is onderworpen aan de strengste internationale normen. Voor het labo kwaliteitscontrole zoeken we een laborant voor het analytisch labo. Je doet kwaliteitscontrole; je werkt vooral met chromatografische technieken en daarbuiten nog een aantal fysicochemische analyses. Je werkt onder strikte GMP normen. Na verloop van tijd zijn er groeimogelijkheden naar een validatiefunctie binnen het labo. Je werkt dan eveneens mee aan de validatie en indienststelling van labotoestellen. Verder doe je ook kalibraties en onderhoud van labotoestellen. Vaste functie met groeimogelijkheden!.

 • (ingenieur) Architect(e) (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: KAREN MICHIELSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  KA-architectuur is op zoek naar een (ir.) architect(e) om ons team te versterken. KA-architectuur is een jong, klein bureau, actief in een ruim gamma van projecten: private woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, horeca, industrie. Het kantoor is gelegen te Kasterlee. Kennis van vectorworks 3D is een pluspunt.

 • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

  Regio: STENE

  Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

  Type: Zelfstandige activiteit

  U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke commissievergoeding.

Zoek naar antwoorden van DIRK PENNINGS in sociale netwerken
Look for responds of DIRK PENNINGS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIRK PENNINGS. Laat een reactie achter voor DIRK PENNINGS. DIRK PENNINGS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIRK PENNINGS. Leave a respond for DIRK PENNINGS. DIRK PENNINGS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIRK PENNINGS op de google maps. Adres en contacten DIRK PENNINGS
Location of DIRK PENNINGS on the google maps. Address and contacts of DIRK PENNINGS

Andere gerelateerde bedrijven als come DIRK PENNINGS DIRK PENNINGS: Houbart | Cuanza | BAMBINO | FIDO INTERNATIONAL | RANDSTAD BELGIUM

Other related companies as DIRK PENNINGS: Houbart | Cuanza | BAMBINO | FIDO INTERNATIONAL | RANDSTAD BELGIUM

DIRK PENNINGS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIRK PENNINGS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03874572753. Het bedrijf DIRK PENNINGS bevindt zich op het adres: DJEF SWENNENSTRAAT 41; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 808,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
De hoofdactiviteit van DIRK PENNINGS is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIRK PENNINGS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIRK PENNINGS, openstaande posities, locatie van DIRK PENNINGS op de kaart.

DIRK PENNINGS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIRK PENNINGS, company assigned to the tax number BE03874572753. The company DIRK PENNINGS is located at the address: DJEF SWENNENSTRAAT 41; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 808,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
The main activity of DIRK PENNINGS is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DIRK PENNINGS is not available. You also can look at reviews of DIRK PENNINGS, open positions, location of DIRK PENNINGS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIRK PENNINGS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIRK PENNINGS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIRK PENNINGS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIRK PENNINGS, employees, financial statistics.