DIMITRI DE VRIESE

Contactgegevens DIMITRI DE VRIESE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIMITRI DE VRIESE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIMITRI DE VRIESE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RENTMEESTERLAAN 10; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50356827 (+32-50356827) 50356827 (+32-50356827)

Fax (fax): +32 (4) 273-86-88 +32 (4) 273-86-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIMITRI DE VRIESE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIMITRI DE VRIESE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIMITRI DE VRIESE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIMITRI DE VRIESE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIMITRI DE VRIESE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIMITRI DE VRIESE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIMITRI DE VRIESE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIMITRI DE VRIESE
Products information DIMITRI DE VRIESE

BTW identificatienummer (tax): BE02280456542
Ondernemingsnummer: 8299591064
Hoofdstad (capital): 309,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 273,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services de Jardinage: Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIMITRI DE VRIESE
(Get full report from official database of BE for DIMITRI DE VRIESE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIMITRI DE VRIESE
Addition kinds of activities for DIMITRI DE VRIESE

504500. Computers, randapparatuur en software | Computers, peripherals, and software
14230000. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
23370000. Vrouwen en missen 'jurken en jassen | Women's and misses' suits and coats
37929908. Reiswagenchassis | Travel trailer chassis
38220600. Apparaatcontroles, behalve airconditioning en koeling | Appliance controls,except air-conditioning and refrigeration
39490701. Schermen apparatuur (sportartikelen) | Fencing equipment (sporting goods)
50459900. Computers, randapparatuur en software, nec | Computers, peripherals, and software, nec
51490703. krakers | Crackers
76290300. Elektrische huishoudelijke apparaten reparatie | Electrical household appliance repair
96319906. Openbare dienst commissie, met uitzondering van vervoer: govt. | Public service commission, except transportation: govt.

Werken bij DIMITRI DE VRIESE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIMITRI DE VRIESE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIMITRI DE VRIESE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIMITRI DE VRIESE. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch Medewerker Binnendienst (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar medewerkers om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in banden & rubber. Onze klant voorziet de nodige opleiding om in technische kennis voorzien te worden van specifieke productgerelateerde groepen. Geleidelijk aan krijg je bepaalde klanten en productgroepen toegewezen. Op termijn groei je hopelijk uit tot een product specialist en dan ben je medeverantwoordelijke voor het commercieel en aankoop beleid. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Hét aanspreekpunt voor klanten inzake technische vragen en adviezen. - Je bepaalt samen met de klant het product, maakt offertes op en je verwerkt de orders voor optimale productie - en montageplanning. - Klanten & leveranciers opvolgen, oplossingen voorstellingen in geval van problemen. - Je registreert bestellingen en controleert voorwaarden zoals leveringstermijnen. Kortom, een technisch - commercieel bediende functie met de nodige uitdaging!

 • Servicemonteur (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een servicemonteur (m/v) : Installeren van slagbomen, poorten ,draaitrommels, hekwerk, automatiseringen enz Onderhoud en herstellingen van de producten bij de klant

 • monteur valbeveiliging (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je monteert en plaatst permanente valbeveiliging op daken rekening houdend met de eisen van de klant. Je zorgt voor een waterdichte aansluiting hiervan om lekken in de toekomst tegen te gaan. Je plaatst vloeibare waterdichtingen.

 • Quality Engineer | Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf dat marktleider is in de toelevering van automotive producten zoeken we en kwaliteitsingenieur. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten en streef je mee naar verbetering en optimalisatie. Verder neem je onderstaande taken op: * Je stelt alle werkinstructies, procedures, PPAP (production part approval process) en APQP (advanced product quality planning) op. * Je implementeert de kwaliteitsstandaarden en ziet erop toe dat deze door iedereen worden nageleefd. Je houdt de kwaliteitsstandaarden actueel. * Je analyseert en verdeelt klantenevaluaties en ondersteunt acties ter verbetering van de klantentevredenheid. * Je analyseert interne en externe kwaliteitsproblemen en werkt maatregelen uit ter voorkoming van gelijkaardige problemen. * Je vertegenwoordigt de klant binnen de organisatie m.b.t. kwaliteitsgerelateerde zaken. * Je initieert Supplier Non Conformity Reports naar de leveranciers toe in geval van kwaliteitsproblemen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw,poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Jobstudent winkel benzinestation (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: DEN DOORN

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de bediening in het benzinestation. Je helpt voor de verkoop in de winkel. Je staat in voor het klein onderhoud van de winkel (proper houden van de winkel, rekken ...)

 • Automekanieker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Je wordt als Automekanieker Onze onderhoudstechnieker die het periodiek onderhoud uitvoert naar de richtlijnen van de constructeur; De hersteller die de slijtage van onderdelen vervangt; De onderzoeker die diagnoses stelt met behulp van de gebruikelijke testapparatuur en gereedschappen; De voorbereider die wagens klaarmaakt voor keuring of voor levering; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen; De bewaker van onze technische kwaliteitszorg, die altijd kwaliteitsvol werk wil afleveren en optimaal oog heeft voor de wensen van de klant.

 • Customs Officer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Square City

  Type: Vaste Job

  Voor een gerenommeerd bedrijf met een sterke naamsbekendheid binnen de sector, zoeken we een Customs Officer. Heb jij een grote interesse voor douane en weet je in elke situatie je kalmte te bewaren? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze vacature. De missie: Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van alle douanegerelateerde documenten. Je controleert de aangiftes en stuurt ze door naar de douane. Hiervoor verzamel je de nodige documenten en maak je een volledig dossier. Je behandelt dossiers van A tot Z, wat inhoudt dat je ook instaat voor de facturatie. Je bent een centraal aanspreekpunt voor klanten en weet hun vragen te beantwoorden.

 • Franchisenemer ActionCOACH (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: WijzeRaven

  Type: Zelfstandige activiteit

  ActionCOACH, een eenvoudige naam maar een vlag die de lading perfect dekt. Via dit actiegericht coachingprogramma krijg je een complete toolbox ter beschikking om met gegarandeerd succes ondernemers te coachen (geschikt voor ondernemingen vanaf 5 FTE). Het programma bestaat uit weekprogramma’s, maandprogramma’s en ook trimestriële sessies, en biedt een waaier aan diverse verdienmogelijkheden. Er zijn wereldwijd al meer dan 1000 coaches in het netwerk actief, je krijgt dus toegang tot een expertenclub van hier tot in Tokio (letterlijk ). Bij uitstek geschikt voor gewezen ondernemers, voor middle of senior managers uit grote bedrijven of voor coaches die een bewezen methodiek (mét garantieformule) onder de arm willen nemen. Neem contact op met ons voor meer informatie.

 • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

 • Loopbaancoach (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van DIMITRI DE VRIESE in sociale netwerken
Look for responds of DIMITRI DE VRIESE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIMITRI DE VRIESE. Laat een reactie achter voor DIMITRI DE VRIESE. DIMITRI DE VRIESE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIMITRI DE VRIESE. Leave a respond for DIMITRI DE VRIESE. DIMITRI DE VRIESE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIMITRI DE VRIESE op de google maps. Adres en contacten DIMITRI DE VRIESE
Location of DIMITRI DE VRIESE on the google maps. Address and contacts of DIMITRI DE VRIESE

Andere gerelateerde bedrijven als come DIMITRI DE VRIESE DIMITRI DE VRIESE: Fera | Wendy | Mamouchka | ETIENNE GHYS | C?LINE PIRARD

Other related companies as DIMITRI DE VRIESE: Fera | Wendy | Mamouchka | ETIENNE GHYS | C?LINE PIRARD

DIMITRI DE VRIESE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIMITRI DE VRIESE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02280456542. Het bedrijf DIMITRI DE VRIESE bevindt zich op het adres: RENTMEESTERLAAN 10; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 309,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 273,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres..
De hoofdactiviteit van DIMITRI DE VRIESE is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIMITRI DE VRIESE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIMITRI DE VRIESE, openstaande posities, locatie van DIMITRI DE VRIESE op de kaart.

DIMITRI DE VRIESE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIMITRI DE VRIESE, company assigned to the tax number BE02280456542. The company DIMITRI DE VRIESE is located at the address: RENTMEESTERLAAN 10; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 309,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 273,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres..
The main activity of DIMITRI DE VRIESE is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DIMITRI DE VRIESE is not available. You also can look at reviews of DIMITRI DE VRIESE, open positions, location of DIMITRI DE VRIESE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIMITRI DE VRIESE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIMITRI DE VRIESE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIMITRI DE VRIESE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIMITRI DE VRIESE, employees, financial statistics.