DIDIER HOYOS

Contactgegevens DIDIER HOYOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIDIER HOYOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIDIER HOYOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DE LA BELLE EPINE 53; 6120; HAM-SUR-HEURE-NALINNES, België

Telefoon (phone): 71221705 (+32-71221705) 71221705 (+32-71221705)

Fax (fax): +32 (10) 359-29-90 +32 (10) 359-29-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIDIER HOYOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIDIER HOYOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIDIER HOYOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIDIER HOYOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIDIER HOYOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIDIER HOYOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIDIER HOYOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIDIER HOYOS
Products information DIDIER HOYOS

BTW identificatienummer (tax): BE09773956298
Ondernemingsnummer: 8088378906
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIDIER HOYOS
(Get full report from official database of BE for DIDIER HOYOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIDIER HOYOS
Addition kinds of activities for DIDIER HOYOS

354699. Power-powered handgereedschappen, nec | Power-driven handtools, nec
472901. Transport ticket kantoren | Transportation ticket offices
20769902. Kokosnootolie | Coconut oil
22111209. Leno stoffen, katoen | Leno fabrics, cotton
22999908. Noils, wol en sybokhaar | Noils, wool and mohair
32960100. Minerale wol isolatie producten | Mineral wool insulation products
62110104. Vloerhandelaars, veiligheid | Floor traders, security
73891403. Barter uitwisseling | Barter exchange
87420106. Productie management consultant | Manufacturing management consultant

Werken bij DIDIER HOYOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIDIER HOYOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIDIER HOYOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIDIER HOYOS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider puntjeslijn (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, gelegen regio Diest, zijn we op zoek naar een medewerker puntjeslijn Taakomschrijving: - Etiketten instellen, nazicht op data - klantnaam etc; - Doosjes plooien; - Verpakte paté inleggen in doosjes. - uitkloppen van paté, die hierna met machines worden uitgesneden in puntjes

  • Metser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bouwbedrijf in Dilsen-Stokkem zoekt Trixxo een gemotiveerde metser. Naast een goede motivatie verwachten we dat je ook een eerste werkervaring hebt opgedaan. Kennis van het verlijmen van snelbouwblokken en gevelsteen is een must. De werven zijn gelegen in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben jij in staat kwalitatief metselwerk af te leveren? Heb je ervaring in de particuliere woningbouw en in renovatiewerken? Dan ben jij de metser die wij zoeken!

  • Service technieker (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een Service technieker. Tot je takenpakket behoren het aanpassen en regelen van de werking van onze verpakkingslijnen volgens de instructies van de projectleider. Dit gebeurt volgens een bepaald stappenplan: interne afregeling in nauwe samenwerking met de afstellers van de machines. Vervolgens een afnametest van de machines in de fabriek samen met de projectleider en de klant en tenslotte de afregeling van de machines ter plekke bij de klant waarop dan nog een afnametest volgt. Na deze stappen volg je de machines verder op tijdens eventuele interventies op vlak van onderhoud of herstelling. Dit kan ter plaatse of van op afstand. Verder schrijf je de afregelprocedures uit op mechanisch, elektrisch en pneumatisch vlak en bezorg je de basisinformatie van de door jou behandelde projecten aan je collega service techniekers.

  • Huishoudhulp regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor een uitgebreide job bij klanten in de regio Leuven. Je bent er verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (voltijds) (VOSSELARE)

    Regio: VOSSELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Arbeider/Helper in de bouwsector (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DAWINI

    Type: Vaste Job

    U zal instaan voor het aangeven van materialen en helpen leggen van kasseien en tegels, het helpen uitmeten en uitgraven met de schop. Je bent gemotiveerd om handenarbeid te doen.

  • Automation engineer milieu- en energietechnologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als automation & Commissioning Engineer werk je samen met de projectleider. Je staat in voor de voorbereiding en opstart van nieuwe installaties, voornamelijk biogasinstallaties, water- en luchtzuivering. Je ontwerpt en programmeert de software en bedieningsschermen (PLC, meettoestellen, frequentieomvormers, HMI). Je blijft betrokken bij het project om de installatie te testen en mee op te starten. Je verhelpt eventuele opstartproblemen. Je geeft service bij problemen en ga je bij de klant ter plaatse indien nodig.

  • BIJLESLEERKRACHTEN WISKUNDE (regio ROESELARE-IZEGEM/WEST-VLAANDEREN) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: RI2018

  • Sportvoeding Adviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportprestaties leveren betekent in eerste instantie veel trainingsarbeid en toch is de verzorging van je lichaam is even belangrijk. Vandaar dat voeding een belangrijke rol speelt voor een sporter. Wij zijn op zoek naar personen die interesse hebben om sporters voedingsadvies te geven.

  • Psycholoog - Therapeut voor kinderen & jongeren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Arnica

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig psycholoog kom je terecht in een multidisciplinair team. Je zal samen of alleen in staan voor de therapeutische begeleiding van onze cliënten. Je werkt nauw samen met collega’s en verantwoordelijke om steeds de meest geschikte begeleiding te geven. Ook onderhoud je contact met verwijzers en het netwerk. Maar bovenal ben je uitstekend in je vakgebied en hou je ervan om in een hecht team te werken. Wat vragen we? Vereiste studies Master klinische psychologie Bachelor toegepaste psychologie Bijkomende psychotherapieopleiding of reeds bezig Gevraagde competenties: begeleiding van kinderen en jongeren (ook mogelijkheid om enkele volwassenen in begeleiding te nemen) therapeutische interventies/gesprekken kennis van cliëntgerichte therapie kennis van cognitieve gedragstherapie kennis van systeemtherapie samenwerken in multidisciplinair en integratief teamverband plannen en organiseren zelfstandig werken sociaal vaardig zijn nauwkeurig werken computervaardig Enige ervaring is vereist.

  • Business & ICT Consulting - Analyst with Technical Background (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an Analyst with technical background.      Mission As analyst you will be working on the further evolution of supply chain related applications as well as propagating the solution within the group Knowledge of supply chain and the production steps within the steelmaking process are added values You are able to capture new needs / functionality through documentation, legacy applications and/or interaction with the client / business To capture all this in a detailed document, analyze it and be able to translate this into user-stories You are the contact for business and able to supply new IT solutions supporting and/or optimizing the business processes You have a general knowledge of a wide range of technologies and methodologies. In a first phase this will be concentrated around : C#, VB.NET, Angular, HTML, WPF, WCF, Entitiy Framework, SQLServer, XML,TFS, OO, Visual Studio, ... You can inspire developers and make the team work optimally Over time you will be able to lead projects and decide on the correct priorities You know the principles of the Agile / Scrum methodology It is possible you will be a member of a "guard-duty" team   Profile You are an analyst with a pragmatic approach You see yourself functioning in an industrial environment You are up-to-date concerning the new trends in software development and are eager to continuously widen your competences You are receptive for new knowledge and ideas, even outside your knowledge-domain You are able to think creatively and out-of-the box while providing solutions You are stress resistent You have good social skills and able to fluently integrate into new and existing teams Experience: Intermediate Languages: Dutch and your English is at a professional level (proficiency in reading, writing and speaking) Requested technical skills: C#, VB.NET, Angular, HTML, WPF, WCF, Entitiy Framework, SQLServer, XML,TFS, OO, Visual Studio... Desired: You know the principles of the Agile / Scrum methodology   Start mission, duration November 2018, long mission  Location Gent, Zelzate

  • WERVINGRESERVE: CUSTOMER SERVICE ADVISOR FT NL/FR - NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL ! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Als Customer Service Advisor voor een Premium Duits automerk behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen en mails.

Zoek naar antwoorden van DIDIER HOYOS in sociale netwerken
Look for responds of DIDIER HOYOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIDIER HOYOS. Laat een reactie achter voor DIDIER HOYOS. DIDIER HOYOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIDIER HOYOS. Leave a respond for DIDIER HOYOS. DIDIER HOYOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIDIER HOYOS op de google maps. Adres en contacten DIDIER HOYOS
Location of DIDIER HOYOS on the google maps. Address and contacts of DIDIER HOYOS

Andere gerelateerde bedrijven als come DIDIER HOYOS DIDIER HOYOS: Silhouets | INGRID WILMOTTE | STYLE | DIRK FOCQUET | Rick's Place

Other related companies as DIDIER HOYOS: Silhouets | INGRID WILMOTTE | STYLE | DIRK FOCQUET | Rick's Place

DIDIER HOYOS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIDIER HOYOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09773956298. Het bedrijf DIDIER HOYOS bevindt zich op het adres: CHEMIN DE LA BELLE EPINE 53; 6120; HAM-SUR-HEURE-NALINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
De hoofdactiviteit van DIDIER HOYOS is Food and Kindred Products, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIDIER HOYOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIDIER HOYOS, openstaande posities, locatie van DIDIER HOYOS op de kaart.

DIDIER HOYOS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIDIER HOYOS, company assigned to the tax number BE09773956298. The company DIDIER HOYOS is located at the address: CHEMIN DE LA BELLE EPINE 53; 6120; HAM-SUR-HEURE-NALINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
The main activity of DIDIER HOYOS is Food and Kindred Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DIDIER HOYOS is not available. You also can look at reviews of DIDIER HOYOS, open positions, location of DIDIER HOYOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIDIER HOYOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIDIER HOYOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIDIER HOYOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIDIER HOYOS, employees, financial statistics.