DHAESE O.

Contactgegevens DHAESE O.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DHAESE O.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DHAESE O.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOORSESTRAAT 216; 3080; TERVUREN, België

Telefoon (phone): 27673162 (+32-27673162) 27673162 (+32-27673162)

Fax (fax): +32 (86) 848-50-39 +32 (86) 848-50-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DHAESE O.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DHAESE O."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DHAESE O."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DHAESE O., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DHAESE O.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DHAESE O., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DHAESE O.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DHAESE O.
Products information DHAESE O.

BTW identificatienummer (tax): BE02515289306
Ondernemingsnummer: 2556762695
Hoofdstad (capital): 785,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 885,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DHAESE O.
(Get full report from official database of BE for DHAESE O.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DHAESE O.
Addition kinds of activities for DHAESE O.

382401. Integratie en totalisatie van meters voor gas en vloeistoffen | Integrating and totalizing meters for gas and liquids
20510205. Cruellers, behalve bevroren | Cruellers, except frozen
28420203. Stofdoeken, chemisch behandeld | Dusting cloths, chemically treated
33669906. Gietstukken (behalve sterven), NSK | Castings (except die), nsk
35310400. Bitumineuze, cement en beton gerelateerde producten en uitrusting. | Bituminous, cement and concrete related products and equip.
44939900. Jachthavens, nec | Marinas, nec
50750000. Warme luchtverwarming en airconditioning | Warm air heating and air conditioning
50840801. Transportsystemen | Conveyor systems
59991400. Schrijfmachines en bedrijfsmachines | Typewriters and business machines
73899925. Slijpen, precisie: commercieel of industrieel | Grinding, precision: commercial or industrial

Werken bij DHAESE O.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DHAESE O.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DHAESE O.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DHAESE O.. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor verschillende klanten, gelegen in regio Turnhout, zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs. We hebben mogelijkheden in dagdienst of in ploegen.

 • Productiemedewerker metaal (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Konvert Interim Aalst

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiearbeider metaal voer je uitvoerend werk uit. Je hebt geen schrik van repetitief werk en je hebt kennis van metaalbewerking of je hebt een andere technische achtergrond.

 • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Time for Quality

  Type: Dienstenchequebaan

  Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

 • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Sales Promotor | Kobo (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

  Type: Studentenjob

  Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

 • student schoonmaak regio Turnhout (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: ARONIA

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Turnhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die zich kunnen vrijmaken in de periode tussen 29 oktober en 9 november. U zal ingeschakeld worden voor de reiniging van een bedrijfspand na werken. De tewerkstelling betreft voltijdse dagen van ongeveer 7,5u/dag. U zal samenwerken in team onder begeleiding van onze ploegverantwoordelijke. Hierdoor kunnen wij u een degelijke begeleiding garanderen in de uitvoering van uw taak.

 • HR BUSINESS PARTNER (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant gelegen in de regio Evergem zijn we op zoek naar een HR Business Partner. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de arbeidsrelaties. Je draagt de verantwoordelijkheid in de productie omgeving. Je ondersteunt de leidinggevenden bij de implementatie van KPI\\\'s. Je bent actief betrokken bij het recruterings - en selectiegebeuren. Daarnaast bent je een aanspreekpunt en inspirerende partner bij veranderingsprocessen. Je coacht de leidinggevenden bij de implementatie van de bedrijfswaarden in hun teams en bij de identificatie van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun teamleden. Je werkt actief mee aan de analyse van vragen. Je rapporteert op overzichtelijke wijze, stelt verbeteringsacties voor en implementeert ze na goedkeuring.

 • Ploegbaas schrijnwerker (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Als ploegbaas van de schrijnwerkers stuur je een team van een 2 à 3 tal mensen aan. Uiteraard werk je zelf mee op de werf. Je staat in voor het plaatsen van interieurelementen zoals ramen, deuren, meubilair, plafonds, gyprocwanden,... Je kan planlezen. Je stuurt de andere schrijnwerkers bij waar nodig. Je neemt de starters mee onder jouw vleugels.

 • Automechanicus (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een automechanicus Algemeen onderhoud en nazicht van A-Z uitvoeren Defecten kunnen detecteren en herstellen

 • PROJECTINGENIEUR MACHINEBOUW (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerpen naar het idee van de klant in onderling overleg en binnen het vooropgestelde budget. Je volgt het project op van begin tot einde. Je komt in aanraking met uiteenlopende sectoren, wat de job heel gevarieerd houdt.

 • Medewerker Verkoop 35u voor Geel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: KWANTUM

  Type: Vaste Job

  Dit ben jij : je bent op zoek naar een uitdagende baan in een gezellige werkomgeving waar de klant altijd centraal staat. Je vindt het leuk om onze klanten te helpen en te adviseren over onze eigentijdse en voordelige producten op alle afdelingen . Daarnaast beleef je plezier aan het hebben van contact met klanten en verwelkomt al onze klanten met een lach. Je verrast onze klanten met je goede service en helpt hen met de juiste keuze te maken uit ons assortiment. Na een inwerkperiode kun je op alle afdelingen van onze winkel worden ingezet. Je vindt het ook een uitdaging om samen met je team de omzetbudgetten te behalen. Verder verricht je allerlei werkzaamheden om de winkel er goed uit te laten zien, wij noemen dat het perfecte winkelbeeld, zodat de klant een optimale klantbeleving ervaart tijdens het winkelen.

 • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van DHAESE O. in sociale netwerken
Look for responds of DHAESE O. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DHAESE O.. Laat een reactie achter voor DHAESE O.. DHAESE O. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DHAESE O.. Leave a respond for DHAESE O.. DHAESE O. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DHAESE O. op de google maps. Adres en contacten DHAESE O.
Location of DHAESE O. on the google maps. Address and contacts of DHAESE O.

Andere gerelateerde bedrijven als come DHAESE O. DHAESE O.: COIFFURE SONJA | DELCAMBE HENRI | L. COELST | PRODIUM | LUC DE BLOCK

Other related companies as DHAESE O.: COIFFURE SONJA | DELCAMBE HENRI | L. COELST | PRODIUM | LUC DE BLOCK

DHAESE O. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DHAESE O., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02515289306. Het bedrijf DHAESE O. bevindt zich op het adres: MOORSESTRAAT 216; 3080; TERVUREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 785,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 885,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DHAESE O. is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DHAESE O. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DHAESE O., openstaande posities, locatie van DHAESE O. op de kaart.

DHAESE O. is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is DHAESE O., company assigned to the tax number BE02515289306. The company DHAESE O. is located at the address: MOORSESTRAAT 216; 3080; TERVUREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 785,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 885,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DHAESE O. is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DHAESE O. is not available. You also can look at reviews of DHAESE O., open positions, location of DHAESE O. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DHAESE O., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DHAESE O., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DHAESE O., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DHAESE O., employees, financial statistics.