DESTRAIT-DESJARDINS

Contactgegevens DESTRAIT-DESJARDINS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DESTRAIT-DESJARDINS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DESTRAIT-DESJARDINS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU JACQUIER 26; 1428; EIGENBRAKEL, België

Telefoon (phone): 23841601 (+32-23841601) 23841601 (+32-23841601)

Fax (fax): +32 (57) 714-20-97 +32 (57) 714-20-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DESTRAIT-DESJARDINS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DESTRAIT-DESJARDINS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DESTRAIT-DESJARDINS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DESTRAIT-DESJARDINS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DESTRAIT-DESJARDINS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DESTRAIT-DESJARDINS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DESTRAIT-DESJARDINS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DESTRAIT-DESJARDINS
Products information DESTRAIT-DESJARDINS

BTW identificatienummer (tax): BE08844512939
Ondernemingsnummer: 5902099609
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 824,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DESTRAIT-DESJARDINS
(Get full report from official database of BE for DESTRAIT-DESJARDINS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DESTRAIT-DESJARDINS
Addition kinds of activities for DESTRAIT-DESJARDINS

109999. Metalen ertsen, nec, nec | Metal ores, nec, nec
26550201. Flessen, papiervezel: gemaakt van gekochte materialen | Bottles, paper fiber: made from purchased material
30690800. Druggist's rubberen diversen | Druggist's rubber sundries
39310508. marimba | Marimbas
47290000. Passagiersvervoer regeling | Passenger transportation arrangement

Werken bij DESTRAIT-DESJARDINS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DESTRAIT-DESJARDINS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DESTRAIT-DESJARDINS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DESTRAIT-DESJARDINS. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE M/V (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Opwijk zijn we momenteel op zoek naar een Chauffeur CE M/V. Je voornaamste taak zal het nationaal vervoer van voeding zijn. Daarnaast zal je laden en lossen met elektronische transpallet.

 • Medewerker Facilitair management en Logistiek (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Meer dan 1.470 medewerkers zijn dagelijks in de weer om via een netwerk van meer dan 32.000 kilometer leidingen water te leveren aan 180 gemeenten gespreid over West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Zo bedienen we ruim 3 miljoen klanten en honderden bedrijven. De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt in de gehele waterketen. Onze historische missie - met name het leveren van kwaliteitsvol drinkwater aan een aanvaardbare prijs - blijft onverkort gelden. Daarnaast zorgen wij via een duurzame kringloopbenadering voor een economisch en ecologisch verantwoord beheer van alle schakels in deze waterketen: regenwater, grond- en oppervlaktewater, drinkwater, proceswater en afvalwater. Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie. De functie Als administratief medewerker Facilitair management en Logistiek ben je verantwoordelijk voor het van A-tot-Z verwerken van de bestelaanvragen voor kleinschalige aankopen van onze interne klanten. Daarnaast geef je ook administratieve ondersteuning aan de andere teamleden van de dienst Inkoop en Logistiek. Je beheert ook het administratieve luik van aankoopcontracten.

 • Magazijnier grondstoffen M/V in Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Afhankelijk van de nood van de organisatie zal je worden ingeschakeld als magazijnier grondstoffen of magazijnier productie. Als magazijnier grondstoffen ben je verantwoordelijk voor het afroepen van de vereiste hoeveelheden bulkgrondstoffen. Daarnaast sta je in voor het ontvangen, controleren, stockeren en intern distribueren van grondstoffen. Wanneer je wordt ingeschakeld als magazijnier productie ben je verantwoordelijk voor diverse interne transportwerkzaamheden. Enerzijds sta je in voor het tijdig afvoeren van (half-)afgewerkte producten vanuit de inpakafdeling naar het magazijn. Anderzijds sta je in voor diverse aanvoer werkzaamheden waar onder vb. bevoorraden van de inpakafdeling met diverse hulp- en verpakkingsmaterialen. Buiten de dag uren ben je verantwoordelijke voor het samenstellen en het verzend klaarmaken van paletten met afgewerkte producten teneinde een tijdige uitlevering aan klanten te realiseren.

 • Logistiek Medewerker Voor Black Friday bij BLECKMANN GROBBENDONK van 20/11/2018 tot 30/11/2018 (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Genk Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat onder andere in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . verantwoordelijkheid & nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

 • Monteur regio Limburg (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Monteur regio Limburg draag je mede zorg om onze machines in de regio in een optimale technische en optische staat te houden voor onze klanten. Je wordt breed ingezet voor monteurswerkzaamheden aan al onze verhuurartikelen. Je gaat met depots samenwerken om de verhuurvloot in een optimale conditie te houden tevens behoren storingen op verplaatsing bij de klant tot je werkzaamheden. Om deze taken goed uit te kunnen voeren krijg je de beschikking over een goed uitgeruste servicewagen een Ipad en een telefoon.

 • Vloerder (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Konvert Construct Torhout

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwfirma regio Brugge zijn we momenteel DRINGEND op zoek naar een vloerder. De kandidaat in kwestie moet reeds over enige ervaring beschikken en moet in staat zijn zelfstandig te kunnen werken. Het betreft een tijdelijke opdracht (minimum 3 maanden), met kans op vast Je beschikt over een rijbewijs B + eigen vervoer en spreek perfect Nederlands.

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Affligem-Asse (AFFLIGEM)

  Regio: AFFLIGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Student sales assistant (m/v) (MOORSEL)

  Regio: MOORSEL

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Studentenjob

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die zich minstens 2 keer per week kunnen vrijmaken voor volgende taken: - telefonisch klantencontact - agenda / afsprakenplanning voor de commerciële buitendienst

 • Verkoopmedewerker kampeermateriaal (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

  Type: Vaste Job

  Voltijdse betrekking van dinsdag tot zaterdag Kassawerk Kleine herstellingen Ervaring in kamperen en kampeermateriaal Leergierig Klantvriendelijk Een goede kennis Frans Is deze opsomming volledig jouw ding? Stuur dan snel jouw cv Bedrijfsprofiel: De winkel is een relatief kleine keten met een groot verhaal. Het bedrijf focust op kamperen en avontuurlijke reizigers.

 • Accountant (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Titeca Accountancy NV

  Type: Vaste Job

  Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Roeselare aan te vullen. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

 • Architect (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: SIMPLY SELECT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een jong en dynamisch bedrijf in bouw- en renovatieprojecten is op zoek naar een architect/technisch tekenaar (freelance) om het team te versterken in Ronse. Dankzij de enorme groei is er nood aan een extra kracht die als rechterhand gaat fungeren om samen mooie projecten te verwezenlijken! Functie: Opmeten, uittekenen van bouwplannen maar ook 3D modellen (Sketchup). Techniekenplannen uittekenen voor woningbouw, een technische voorkennis is niet noodzakelijk maar een pluspunt. Je onderhoudt klantenrelaties met bedrijven en aannemers Je werkt op freelance basis en dit 5 dagen in de week

 • PRODUCTIEPLANNER BOUW (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Select HR Herentals

  Type: Leercontract

  Als PRODUCTIEPLANNER BOUW ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PRODUCTIEPLANNER BOUW   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde of heb je enige affiniteit met de bouw? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 28 22 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

Zoek naar antwoorden van DESTRAIT-DESJARDINS in sociale netwerken
Look for responds of DESTRAIT-DESJARDINS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DESTRAIT-DESJARDINS. Laat een reactie achter voor DESTRAIT-DESJARDINS. DESTRAIT-DESJARDINS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DESTRAIT-DESJARDINS. Leave a respond for DESTRAIT-DESJARDINS. DESTRAIT-DESJARDINS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DESTRAIT-DESJARDINS op de google maps. Adres en contacten DESTRAIT-DESJARDINS
Location of DESTRAIT-DESJARDINS on the google maps. Address and contacts of DESTRAIT-DESJARDINS

Andere gerelateerde bedrijven als come DESTRAIT-DESJARDINS DESTRAIT-DESJARDINS: Desplanque Nicolas | Vandereycken NV | ASMA PHONE | Devocom NV | BAKKERIJ DELANCKER

Other related companies as DESTRAIT-DESJARDINS: Desplanque Nicolas | Vandereycken NV | ASMA PHONE | Devocom NV | BAKKERIJ DELANCKER

DESTRAIT-DESJARDINS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DESTRAIT-DESJARDINS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08844512939. Het bedrijf DESTRAIT-DESJARDINS bevindt zich op het adres: RUE DU JACQUIER 26; 1428; EIGENBRAKEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 824,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DESTRAIT-DESJARDINS is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DESTRAIT-DESJARDINS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DESTRAIT-DESJARDINS, openstaande posities, locatie van DESTRAIT-DESJARDINS op de kaart.

DESTRAIT-DESJARDINS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is DESTRAIT-DESJARDINS, company assigned to the tax number BE08844512939. The company DESTRAIT-DESJARDINS is located at the address: RUE DU JACQUIER 26; 1428; EIGENBRAKEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 824,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DESTRAIT-DESJARDINS is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DESTRAIT-DESJARDINS is not available. You also can look at reviews of DESTRAIT-DESJARDINS, open positions, location of DESTRAIT-DESJARDINS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DESTRAIT-DESJARDINS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DESTRAIT-DESJARDINS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DESTRAIT-DESJARDINS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DESTRAIT-DESJARDINS, employees, financial statistics.