DELEURERE STIJN

Contactgegevens DELEURERE STIJN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELEURERE STIJN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELEURERE STIJN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEEKSTRAAT 6; 9790; WORTEGEM-PETEGEM, België

Telefoon (phone): 56687947 (+32-56687947) 56687947 (+32-56687947)

Fax (fax): +32 (19) 755-10-17 +32 (19) 755-10-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELEURERE STIJN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELEURERE STIJN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELEURERE STIJN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELEURERE STIJN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELEURERE STIJN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELEURERE STIJN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELEURERE STIJN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELEURERE STIJN
Products information DELEURERE STIJN

BTW identificatienummer (tax): BE05985595703
Ondernemingsnummer: 2690521240
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 760,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELEURERE STIJN
(Get full report from official database of BE for DELEURERE STIJN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELEURERE STIJN
Addition kinds of activities for DELEURERE STIJN

357202. Computer tape drives en componenten | Computer tape drives and components
20480200. Voedingen uit vlees en vlees- en groentetijden | Feeds from meat and from meat and vegetable meals
32720714. Muur- en plafondpanden, beton | Wall and ceiling squares, concrete
34710200. Reinigen, polijsten en afwerken | Cleaning, polishing, and finishing
79991516. Luchtballon rijdt | Hot air balloon rides
80699902. Oog-, oor-, neus- en keelziekenhuis | Eye, ear, nose, and throat hospital
92239906. Gevangenis boerderij, regering | Prison farm, government

Werken bij DELEURERE STIJN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELEURERE STIJN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELEURERE STIJN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELEURERE STIJN. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in afvalophaling is Actief Tielt op zoek naar een chauffeur C. Elke dag om 5u opstarten vanuit de depot in Dentergem. De ophaling is altijd in de regio van Dentergem, Pittem, Tielt, ...

 • Productiearbeider - dagwerk (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf regio Harelbeke gaan wij op zoek naar een polyvalente productiearbeider voor tijdens het hoogseizoen. Je zal eigenlijk polyvalent ingeschakeld worden in de productie namelijk bij: het afvullen het stapelen van verpakte goederen het voorzien van de nodige producten per productielijn het invallen indien nodig aan de productielijn ... Dit ter ondersteuning van het hoogseizoen. Het hoogseizoen loopt tot eind december, als ook de opdracht.

 • Cash Management Servicing Officer - Account Officer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Cash Management Servicing Officer zal je deelnemen aan een belangrijk project om de mandaten van onze Corporate-klanten te screenen en updaten. Het Cash Management Service Center (CMSC), maakt deel uit van Cash Management België binnen Corporate & Public Banking Belgium (CPBB). Cash Management Belgium biedt een breed gamma van diensten aan om grote en middelgrote ondernemingen, evenals de publieke sector, te helpen bij het opzetten van een structuur en thesauriemiddelen voor een efficiënt beheer van hun geldstromen, zowel in België als in het buitenland. Cash Management Belgium staat in voor het dagelijks bankieren, het rekeningenbeheer, de betalingen en inningen, het elektronisch bankieren en het thesauriebeheer van de ondernemingen, kortom het hart van deze bank. Binnen het CMSC, verzorgt men tevens de opvolging van alle dagelijkse operationele klantaanvragen en verlenen, met betrekking tot deze activiteiten, ondersteuning aan de Corporate & Public Banking klanten. Klantentevredenheid is de hoogste prioriteit. Als Cash Management Servicing Officer, zijn uw kerntaken gelinkt aan het beheer van de vragen i.v.m. Daily Banking van de Corporate & Public Banking klanten, o.a. : Verwerking van de aanvragen van de attesten voor de revisoren. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van informatie en het correct ingeven van mandaten in de database. Via e-mail en telefoon heb je contact met de Corporate klanten.

 • Heftruckchauffeur - Magazijnier (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsklant te Bredene zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder. Dit zullen jouw taken zijn: Laden en lossen van vrachtwagens met een heftruck Op kalme dagen meehelpen in de productie aan de inpak Orde en netheid van het magazijn bewaren Ontvangen van etiketten, goederen, producten, leveringen controleren en stockeren in het magazijn.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Willebroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

  Regio: EERNEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Gistel (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • jobstudenten McDonald's Oostende Drive (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: HAPPY FLIGHT

  Type: Studentenjob

  je komt ons team aan de kassa of in de keuken versterken tijdens de zomermaanden en/of weekends/vakantieperiodes.

 • Product-/Procesingenieur (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Als product-/procesingenieur maak je deel uit van een team technische deskundigen waarmee je nauw samenwerkt. Je introduceert, coördineert en begeleidt een spectrum aan producten in het productieproces waarbij je ook instaat voor het opmaken van de werkinstructies en aanmaken van de nodige machineprogramma's voor het afwerken van complexe PCB's. Hierbij vorm je de cruciale link tussen de ontwikkeling en de productie in Oostkamp. Oplossingen voor technische problemen uitwerken, voorstellen en deze omzetten is hierbij essentieel. Je beslist over eventuele afwijkingen en je bent verantwoordelijk voor de documentenconfiguratie. Bij veranderingen aan een product sta je in voor het aanpassen van de werkbeschrijvingen en de vastgelegde plantijden. Kwaliteitsproblemen analytisch en methodisch aanpakken behoort eveneens tot je takenpakket.

 • technieker personenwagens (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: DE GRANDE CARS

  Type: Vaste Job

  Ben jij de TECHNIEKER die het team van VOLVO-AUTOMOBILIA BRUGGE komt versterken ?

 • Docent Engels (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Winkel en horeca medewerker (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: SMAAKMARKT

  Type: Flexijob

  Meehelpen winkel, broodjes en bereidingen maken, Kassa, afwassen,...

Zoek naar antwoorden van DELEURERE STIJN in sociale netwerken
Look for responds of DELEURERE STIJN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELEURERE STIJN. Laat een reactie achter voor DELEURERE STIJN. DELEURERE STIJN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELEURERE STIJN. Leave a respond for DELEURERE STIJN. DELEURERE STIJN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELEURERE STIJN op de google maps. Adres en contacten DELEURERE STIJN
Location of DELEURERE STIJN on the google maps. Address and contacts of DELEURERE STIJN

Andere gerelateerde bedrijven als come DELEURERE STIJN DELEURERE STIJN: Joli Dekor NV | WILLY STOUTHUYZEN | VANGIJSTRANS BVBA | Francq B | SWEENEY INTERNATIONAL

Other related companies as DELEURERE STIJN: Joli Dekor NV | WILLY STOUTHUYZEN | VANGIJSTRANS BVBA | Francq B | SWEENEY INTERNATIONAL

DELEURERE STIJN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELEURERE STIJN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05985595703. Het bedrijf DELEURERE STIJN bevindt zich op het adres: BEEKSTRAAT 6; 9790; WORTEGEM-PETEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 760,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DELEURERE STIJN is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELEURERE STIJN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELEURERE STIJN, openstaande posities, locatie van DELEURERE STIJN op de kaart.

DELEURERE STIJN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELEURERE STIJN, company assigned to the tax number BE05985595703. The company DELEURERE STIJN is located at the address: BEEKSTRAAT 6; 9790; WORTEGEM-PETEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 760,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DELEURERE STIJN is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DELEURERE STIJN is not available. You also can look at reviews of DELEURERE STIJN, open positions, location of DELEURERE STIJN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELEURERE STIJN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELEURERE STIJN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELEURERE STIJN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELEURERE STIJN, employees, financial statistics.