DEFOSSE PHILIPPE

Contactgegevens DEFOSSE PHILIPPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEFOSSE PHILIPPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEFOSSE PHILIPPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'INSTITUT 66B; 1330; RIXENSART, België

Telefoon (phone): 26520887 (+32-26520887) 26520887 (+32-26520887)

Fax (fax): +32 (19) 230-88-65 +32 (19) 230-88-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEFOSSE PHILIPPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEFOSSE PHILIPPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEFOSSE PHILIPPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEFOSSE PHILIPPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEFOSSE PHILIPPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEFOSSE PHILIPPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEFOSSE PHILIPPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEFOSSE PHILIPPE
Products information DEFOSSE PHILIPPE

BTW identificatienummer (tax): BE03248077392
Ondernemingsnummer: 7099609375
Hoofdstad (capital): 530,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 517,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEFOSSE PHILIPPE
(Get full report from official database of BE for DEFOSSE PHILIPPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEFOSSE PHILIPPE
Addition kinds of activities for DEFOSSE PHILIPPE

1799. Speciale handelskrachten, nec | Special trade contractors, nec
355502. Drukplaten | Printing plates
26560101. Bekers, papier: gemaakt van gekocht materiaal | Cups, paper: made from purchased material
33130103. spiegelijzer | Spiegeleisen
38410412. Metabolisme apparaat | Metabolism apparatus
51430102. Melkcentrales | Milk cooling stations

Werken bij DEFOSSE PHILIPPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEFOSSE PHILIPPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEFOSSE PHILIPPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEFOSSE PHILIPPE. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C - ophaling afval (DENDERLEEUW)

  Regio: DENDERLEEUW

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Denderleeuw, zoeken we chauffeurs C die de ophaling doen van dierlijk afval. Dit kan in slachterijen zijn of bij boerderijen of particulieren. Het laden kan met een kraan of met bakken zijn. In principe is deze functie tot september 2018 maar goede chauffeurs maken zeker een kans om te blijven! Nationaal transport Afvaltransport Kraanbediening op de vrachtwachtwagen Laden/lossen

 • Installateur sanitair verwarming & ventilatie (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de montage en de installatie van sanitair centrale verwarming & ventilatie. Je doet vooral nieuwbouwprojecten: appartementsgebouwen en woningbouw. Je legt bv. vloerverwarming plaatst verwarmingstoestellen. Je legt buizen en leidingen en maakt de aansluitingen. Dagelijks vertrek je vanuit het magazijn de werven bevinden zich voornamelijk in West-Vlaanderen.

 • Huishoudhelden regio Jabbeke (8490) gewenst! (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

 • HUISHOUDHULP VOOR WACHTEBEKE (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wachtebeke.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Ekeren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Diepenbeek.

 • Mecanicien, tijdelijke functie (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je werkt voor een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van zelfwarmende/zelfkoelende verpakkingen. Voor de opbouw en montage van een machine zijn we op zoek naar een mecanicien die zich gedurende 1 a 2 maanden kan vrijmaken. Sta je mechanisch sterk in je schoenen? Lees je vlot technische plannen? Heb je eventueel voeling met pneumatica en/of hydraulica? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • Jobstudenten voor CKS (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor de kerstvakantie zijn we op zoek naar mature jobstudenten voor CKS Nieuwpoort.

 • Magazijnier / Orderpicker (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Functie-inhoud: Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het ontvangen, sorteren, kwaliteitscontrole en stockeren van turbo’s + onderdelen. Je registreert de verschillende turbo's op de computer. Je ondersteunt de orderpicking en verzending als er pieken zijn.

 • LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio KORTRIJK/WEST-VLAANDEREN) (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: KO2018.

 • STAGAIR Webdesign (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: CONVERSAL

  Type: Leercontract

  Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair webdesign. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel webdesigner. Als stagiair webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

 • Winkel en horeca medewerker (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: SMAAKMARKT

  Type: Flexijob

  Meehelpen winkel, broodjes en bereidingen maken, Kassa, afwassen,...

Zoek naar antwoorden van DEFOSSE PHILIPPE in sociale netwerken
Look for responds of DEFOSSE PHILIPPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEFOSSE PHILIPPE. Laat een reactie achter voor DEFOSSE PHILIPPE. DEFOSSE PHILIPPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEFOSSE PHILIPPE. Leave a respond for DEFOSSE PHILIPPE. DEFOSSE PHILIPPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEFOSSE PHILIPPE op de google maps. Adres en contacten DEFOSSE PHILIPPE
Location of DEFOSSE PHILIPPE on the google maps. Address and contacts of DEFOSSE PHILIPPE

Andere gerelateerde bedrijven als come DEFOSSE PHILIPPE DEFOSSE PHILIPPE: MONOPOLI | Baeten Fijnkost BVBA | LADBROKES | BO?TE ? COUTURE | LINDA SOENTJENS

Other related companies as DEFOSSE PHILIPPE: MONOPOLI | Baeten Fijnkost BVBA | LADBROKES | BO?TE ? COUTURE | LINDA SOENTJENS

DEFOSSE PHILIPPE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEFOSSE PHILIPPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03248077392. Het bedrijf DEFOSSE PHILIPPE bevindt zich op het adres: RUE DE L'INSTITUT 66B; 1330; RIXENSART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 530,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 517,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DEFOSSE PHILIPPE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEFOSSE PHILIPPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEFOSSE PHILIPPE, openstaande posities, locatie van DEFOSSE PHILIPPE op de kaart.

DEFOSSE PHILIPPE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEFOSSE PHILIPPE, company assigned to the tax number BE03248077392. The company DEFOSSE PHILIPPE is located at the address: RUE DE L'INSTITUT 66B; 1330; RIXENSART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 530,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 517,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DEFOSSE PHILIPPE is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DEFOSSE PHILIPPE is not available. You also can look at reviews of DEFOSSE PHILIPPE, open positions, location of DEFOSSE PHILIPPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEFOSSE PHILIPPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEFOSSE PHILIPPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEFOSSE PHILIPPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEFOSSE PHILIPPE, employees, financial statistics.