DECO-JARDIN

Contactgegevens DECO-JARDIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECO-JARDIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECO-JARDIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU LONGFAUX 25; 7133; BINCHE, België

Telefoon (phone): 64366982 (+32-64366982) 64366982 (+32-64366982)

Fax (fax): +32 (10) 996-40-60 +32 (10) 996-40-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECO-JARDIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECO-JARDIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECO-JARDIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECO-JARDIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECO-JARDIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECO-JARDIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECO-JARDIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECO-JARDIN
Products information DECO-JARDIN

BTW identificatienummer (tax): BE06804351806
Ondernemingsnummer: 3752075195
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 165,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECO-JARDIN
(Get full report from official database of BE for DECO-JARDIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECO-JARDIN
Addition kinds of activities for DECO-JARDIN

5948. Bagage- en lederwarenhuizen | Luggage and leather goods stores
349900. Metaalproducten vervaardigd, anders | Fabricated metal products, nec
28210210. Polypropyleenharsen | Polypropylene resins
34669900. Kroon en sluitingen, nec | Crowns and closures, nec
38250236. Testapparatuur voor elektronische en elektrische circuits | Test equipment for electronic and electrical circuits
63519901. Beoordelingsverenigingen, borg- en trouwverzekering | Assessment associations, surety and fidelity insurance

Werken bij DECO-JARDIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECO-JARDIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECO-JARDIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECO-JARDIN. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker oproepbasis (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een bedrijf dat haspels produceert. Al meer dan vijftien jaar leveren ze aan zowel binnenlandse als buitenlandse bedrijven voornamelijk binnen de kabel-,draad- en staalsector. Flexibiliteit kenmerkt hun aanpak, kwaliteit hun product. Ze produceren in verscheidene uitvoeringen en afmetingen, naar wens van de klant, en dit binnen een zeer korte levertijd en aan concurrerende prijzen. Voor tewerkstelling in Bocholt zoeken wij gemotiveerde medewerkers die op oproepbasis willen werken. Je zal voornamelijk instaan voor het zagen van PVC buizen - machine is reeds ingesteld dus het is heel eenvoudig werk.

 • Productiemedewerkers voeding (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Synergie Genk Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Zonhoven zijn wij op zoek naar productiemedewerkers in de voedingssector. Je zal werken in twee ploegen of in een vaste nachtpost. Je start altijd via dagcontracten!

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Boom (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student arbeider 2 dagen per week (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

  Type: Studentenjob

  Student gezocht om 2 voltijdse dagen doorheen de week (dagen= vrije keuze) te werken. te werken in Houthalen Taken: helpen bij het verwijderen van beletteringen, opruimen van de hale Werken in dagdienst 8-16u30 (30 min pauze)

 • Studenten voor auto's kuisen (m/v) (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een familiebedrijf hier in de regio zijn we op zoek naar 2 studenten voor weekendwerk ( zaterdag) Taken bestaan uit het kuisen van auto's / camionneten met de hoge drukreiniger, binnen de auto's stofzuigen en proper onderhouden Graag iemand die fysiek wel wat aan kan en doorzettingsvermogen heeft.. alleen kandidaten MET rijbewijs komen in aanmerking!!

 • Bijlesgever wiskunde (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Ambulanciers voor internationale repatriëringen. (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: MEDICEVAC

  Type: Zelfstandige activiteit

  MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

 • Kinderneuroloog (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: BalanSS

  Type: Zelfstandige activiteit

  BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderneuroloog om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

 • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: BERT BEUSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

 • Zelfstandig Relatie en gezinstherapeut(e) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. We zijn op zoek naar een relatietherapeut(e). Een bijkomende opleiding tot relatie en gezinstherapeut is een must. Naast het begeleiden van cliëntsystemen, ook de mogelijkheid tot het begeleiden van individuele cliënten. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij koppels en individuen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

 • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - O. Vlaanderen - Aalst (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van DECO-JARDIN in sociale netwerken
Look for responds of DECO-JARDIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECO-JARDIN. Laat een reactie achter voor DECO-JARDIN. DECO-JARDIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECO-JARDIN. Leave a respond for DECO-JARDIN. DECO-JARDIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECO-JARDIN op de google maps. Adres en contacten DECO-JARDIN
Location of DECO-JARDIN on the google maps. Address and contacts of DECO-JARDIN

Andere gerelateerde bedrijven als come DECO-JARDIN DECO-JARDIN: Knaepen G | DE WIJNMAKELAARSUNIE | S. VALL?E | ECOLE LA CORD?E | FIAT-GARAGE WILLEMS

Other related companies as DECO-JARDIN: Knaepen G | DE WIJNMAKELAARSUNIE | S. VALL?E | ECOLE LA CORD?E | FIAT-GARAGE WILLEMS

DECO-JARDIN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DECO-JARDIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06804351806. Het bedrijf DECO-JARDIN bevindt zich op het adres: RUE DU LONGFAUX 25; 7133; BINCHE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 165,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van DECO-JARDIN is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECO-JARDIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECO-JARDIN, openstaande posities, locatie van DECO-JARDIN op de kaart.

DECO-JARDIN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is DECO-JARDIN, company assigned to the tax number BE06804351806. The company DECO-JARDIN is located at the address: RUE DU LONGFAUX 25; 7133; BINCHE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 165,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
The main activity of DECO-JARDIN is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DECO-JARDIN is not available. You also can look at reviews of DECO-JARDIN, open positions, location of DECO-JARDIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECO-JARDIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECO-JARDIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECO-JARDIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECO-JARDIN, employees, financial statistics.