DE WITTER-PIETERS & CO

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • DE WITTER-PIETERS & CO
Private companiesGeneral Merchandise Stores • DE WITTER-PIETERS & CO

Contactgegevens DE WITTER-PIETERS & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE WITTER-PIETERS & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE WITTER-PIETERS & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOTERMELKSTRAAT 170; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53770025 (+32-53770025) 53770025 (+32-53770025)

Fax (fax): +32 (67) 559-30-58 +32 (67) 559-30-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE WITTER-PIETERS & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE WITTER-PIETERS & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE WITTER-PIETERS & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE WITTER-PIETERS & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE WITTER-PIETERS & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE WITTER-PIETERS & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE WITTER-PIETERS & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE WITTER-PIETERS & CO
Products information DE WITTER-PIETERS & CO

BTW identificatienummer (tax): BE04527709960
Ondernemingsnummer: 7037811279
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 532,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE WITTER-PIETERS & CO
(Get full report from official database of BE for DE WITTER-PIETERS & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE WITTER-PIETERS & CO
Addition kinds of activities for DE WITTER-PIETERS & CO

5621. Vrouwenkleding winkels | Women's clothing stores
232301. Mannen en jongens stropdassen en strikjes | Men's and boys' neckties and bow ties
495301. Inzameling en verwijdering van gevaarlijke afvalstoffen | Hazardous waste collection and disposal
10619905. Nikkelertswinning | Nickel ore mining
15419911. Vrachtwagen en auto assemblage fabrieksbouw | Truck and automobile assembly plant construction
28990403. flares | Flares
50399909. Joists | Joists

Werken bij DE WITTER-PIETERS & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE WITTER-PIETERS & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE WITTER-PIETERS & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE WITTER-PIETERS & CO. Looking for open vacancies in other companies

 • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

 • Backofficemedewerker (LUIK)

  Regio: LUIK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Hieronder kan je alvast een korte samenvatting vinden van wat jouw taken zoal zullen zijn: je werkt pro-actief mee in het bedrijf je komt terecht in de B2B afdeling je bent single point of contact voor je klanten je werkt volledige dossiers af van A tot Z jij bent de connectie tussen de netwerkbeheerder en de klant je beantwoordt 80% van de dossiers per mail 20% per telefoon

 • Aanvuller/verkoper (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Uw taak bestaat uit het bestellen en aanvullen van de producten. U helpt onze klanten op een snelle vriendelijke wijze en geeft hen correct advies.

 • Inpakker (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren heftruckchauffeurs die ook inpakwerk willen doen. Het werk zal voornamelijk bestaan uit goederen laden/lossen en het verplaatsen met de heftruck.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

 • Student chauffeur B Herfstvakantie (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf actief in de voeding, zijn we op zoek naar een student met een rijbewijs B die deze vakantie wil werken als chauffeur. Je staat in voor het rondbrengen van stalen en leveren van bestellingen. Je rijdt met de wagen van de firma. Je zal meestal werken in de late ploeg, starten om 13u00.

 • Student zaterdag regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste op zaterdag? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienen Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

 • Technische bachelor (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1674877-inline.html?cid=Partner_VDAB Sibelga beheert de distributienetten voor elektriciteit en aardgas in Brussel. We zorgen ervoor dat elke consument zijn energieleverancier kan kiezen door de verschillende operatoren toegang te verlenen tot de netten. We staan in voor de meteropname en de verwerking van alle meter- en verbruiksgegevens. Ook het beheer van de openbare verlichting van de gemeentewegen behoort tot onze taken. Je neemt deel aan de uitbouw of de dagelijkse exploitatie van de elektriciteits- en gasnetten in een onderneming die voor grote technologische uitdagingen staat (slimme meters, slimme netten, elektrische voertuigen, ...). Via een uitgebreid opleidingsprogramma krijg je de kans om je theoretische en praktische kennis uit te diepen en kennis te maken met onze specifieke activiteiten. Een functie met echte doorgroeimogelijkheden!

 • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

 • Assistent Winkelverantwoordelijke ACTION Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTION BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Als Assistent Winkelverantwoordelijke ben jij medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in jouw winkel. Door het verrassende en sterk wisselende assortiment met dagelijks nieuwe producten is geen dag hetzelfde. Je zorgt dagelijks voor honderden blije klanten. Samen met de Winkelverantwoordelijke ben jij verantwoordelijk voor de optimale verkoop van ons verrassend volledige assortiment en de aansturing van een team van winkelpersoneel. Action kenmerkt zich door een sterk wisselend assortiment met elke week minimaal 150 nieuwe producten. Dit betekent elke dag nieuwe artikelen die een plek verdienen in jouw winkel. Je ondersteunt de Winkelverantwoordelijke bij het opvolgen van de winkelverkoop en denkt mee over het verbeteren van de winkel- en schapindeling om de verkoop te optimaliseren. Vervolgens ga je samen met jouw team aan de slag en controleer je de voortgang om een verzorgde winkeluitstraling te realiseren. Bij afwezigheid van de Winkelverantwoordelijke ben jij eindverantwoordelijk voor de winkel. Je assisteert de Winkelverantwoordelijke bij het beoordelen van de aanwezige winkelvoorraad , zodat dagelijks het aantal benodigde artikelen kan worden besteld. Daarnaast ben je in overleg met de Winkelverantwoordelijke ook deels verantwoordelijk voor de personeelsplanning en sollicitaties van winkelmedewerkers. Verder ben je aanspreekpunt voor de winkelmedewerkers wanneer zij vragen hebben, waarbij voortdurende aandacht voor klantgerichtheid een belangrijk onderdeel is. Dit allemaal met één doel; een winstgevende winkel met blije klanten, een verzorgde uitstraling & tevreden medewerkers.

 • Docent Nederlands (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Gelegenheidswerknemers of flexijob m/v (LINTER)

  Regio: LINTER

  Bedrijf: 'T SPIJKER

  Type: Werfreserve

  Voor ons feestzalencomplex Hof ten Steen te Linter zijn wij op zoek naar mensen die graag in het weekend iets willen bijverdienen als extra of in het kader van de flexijob. Het gaat voornamelijk om bediening in de zaal en/of taken in de keuken.

Zoek naar antwoorden van DE WITTER-PIETERS & CO in sociale netwerken
Look for responds of DE WITTER-PIETERS & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE WITTER-PIETERS & CO. Laat een reactie achter voor DE WITTER-PIETERS & CO. DE WITTER-PIETERS & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE WITTER-PIETERS & CO. Leave a respond for DE WITTER-PIETERS & CO. DE WITTER-PIETERS & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE WITTER-PIETERS & CO op de google maps. Adres en contacten DE WITTER-PIETERS & CO
Location of DE WITTER-PIETERS & CO on the google maps. Address and contacts of DE WITTER-PIETERS & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come DE WITTER-PIETERS & CO DE WITTER-PIETERS & CO: FLHOUT-BOIS VAN STEENBERGE NV | Kredietbank | LE TABOUL? | A L P | De Beleyr L

Other related companies as DE WITTER-PIETERS & CO: FLHOUT-BOIS VAN STEENBERGE NV | Kredietbank | LE TABOUL? | A L P | De Beleyr L

DE WITTER-PIETERS & CO is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE WITTER-PIETERS & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04527709960. Het bedrijf DE WITTER-PIETERS & CO bevindt zich op het adres: BOTERMELKSTRAAT 170; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 532,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres..
De hoofdactiviteit van DE WITTER-PIETERS & CO is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE WITTER-PIETERS & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE WITTER-PIETERS & CO, openstaande posities, locatie van DE WITTER-PIETERS & CO op de kaart.

DE WITTER-PIETERS & CO is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE WITTER-PIETERS & CO, company assigned to the tax number BE04527709960. The company DE WITTER-PIETERS & CO is located at the address: BOTERMELKSTRAAT 170; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 532,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres..
The main activity of DE WITTER-PIETERS & CO is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE WITTER-PIETERS & CO is not available. You also can look at reviews of DE WITTER-PIETERS & CO, open positions, location of DE WITTER-PIETERS & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE WITTER-PIETERS & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE WITTER-PIETERS & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE WITTER-PIETERS & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE WITTER-PIETERS & CO, employees, financial statistics.