DE WATERTUIN

Contactgegevens DE WATERTUIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE WATERTUIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE WATERTUIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUBINSTEINLAAN 5; 2960; BRECHT, België

Telefoon (phone): 36332344 (+32-36332344) 36332344 (+32-36332344)

Fax (fax): +32 (81) 254-66-71 +32 (81) 254-66-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE WATERTUIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE WATERTUIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE WATERTUIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE WATERTUIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE WATERTUIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE WATERTUIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE WATERTUIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE WATERTUIN
Products information DE WATERTUIN

BTW identificatienummer (tax): BE03307128906
Ondernemingsnummer: 1602874755
Hoofdstad (capital): 834,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 863,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE WATERTUIN
(Get full report from official database of BE for DE WATERTUIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE WATERTUIN
Addition kinds of activities for DE WATERTUIN

2791. zetwerk | Typesetting
203701. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
26790800. Bouw-, isolatie- en verpakkingspapier | Building, insulating, and packaging paperboard
32690102. aardewerk | Crockery
33410100. Secundaire lood en zink | Secondary lead and zinc
37280211. Spinners, vliegtuig propeller | Spinners, aircraft propeller
50310301. Deurkozijnen, alle materialen | Door frames, all materials
76990907. Zadelmakerij | Saddlery repair shop
79979908. Riding club, lidmaatschap | Riding club, membership
79990801. Bingohal | Bingo hall

Werken bij DE WATERTUIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE WATERTUIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE WATERTUIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE WATERTUIN. Looking for open vacancies in other companies

  • METSER (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: GOVAERE BOUWWERKEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je werkt als metselaar aan onze nieuwbouwprojecten. Wij bouwen appartementsblokken, kantoorgebouwen en residentiële woningen De job is dus op verplaatsing. Je hebt veel afwisseling, je hebt regelmatig een nieuwe werkplek. Buitenwerk spreekt je wel aan.

  • WERFLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat als werfleider in voor het aansturen van jou team rond de funderingswerken, dit gebeurd ter plaatse op de werf. Je beheert deze projecten van A tot Z en je bent verantwoordelijke voor de goede uitvoering. Je stuurt de machinebedieners aan, volgt de werkzaamheden op en bespreekt de projecten op de werfvergaderingen. Je werkt nauw samen met de projectleider en interne planner en je denkt actief mee aan het eindresultaat.

  • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

  • Poetshulp regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag je klanten tevreden stellen? Dan is werken voor Easy Life zeker iets voor jou! Spring gerust even binnen.

  • Telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30, op vrijdag tot 15u30. Geen avond- of weekendwerk

  • VRACHTWAGENBESTUURDER CE (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MALLANTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf levert beton en bouwmaterialen bij de bouw van woningen, appartementen en grote projecten. Voor het besturen van een vrachtwagen met autolaadkraan zoeken we een chauffeur CE.

  • Service technieker kranen (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Je zal samen met collega’s instaan voor: het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen het analyseren en oplossen van problemen

  • Toonzaalverkoper tegels (M/V) voor vernieuwd filiaal in Belsele! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: BMB | Van den Broeck

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor een hartelijk ontvangst van onze klanten in onze toonzaal en helpt hen met een correct en vlot advies. Je verwerkt offertes en bestellingen en volgt de leveringen op. Ook telefonische oproepen worden door jou op een professionele manier beantwoord.

  • IT Business Analyst - Office 365 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675863-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij willen ons team vervolledigen met Office 365- passionates! Eiger North is een onafhankelijk IT-analyse bedrijf. We helpen bedrijven hun noden en uitdagingen voor de toekomst in kaart te brengen en de juiste vertaalslag  te maken naar IT Wij zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerde business, functionele en data analisten om ons team te versterken, maar voor deze opdracht zijn freelance expeditie-partners zeker welkom! Voor een concrete opdracht zoeken we mensen die gebeten zijn door Office 365, die helemaal wild worden van de oneindige mogelijkheden ervan en hun kennis willen inzetten bij een talloze bedrijven om Office 365 op een gestructureerde, werkbare en vatbare manier te integreren in de bedrijfsstructuur van de klant.  De implementatie gebeurt door een gespecialiseerde Microsoft Office 365 implementatie-partner.   Dit doen wij zelf niet! Ons team komt in actie bij de pre-implementatiefase: het analysevoortraject.  Wij willen ons team vervolledigen met Office 365- passionates! Eiger North is een onafhankelijk IT-analyse bedrijf. We helpen bedrijven hun noden en uitdagingen voor de toekomst in kaart te brengen en de juiste vertaalslag  te maken naar IT Wij zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerde business, functionele en data analisten om ons team te versterken, maar voor deze opdracht zijn freelance expeditie-partners zeker welkom! Voor een concrete opdracht zoeken we mensen die gebeten zijn door Office 365, die helemaal wild worden van de oneindige mogelijkheden ervan en hun kennis willen inzetten bij een talloze bedrijven om Office 365 op een gestructureerde, werkbare en vatbare manier te integreren in de bedrijfsstructuur van de klant.  De implementatie gebeurt door een gespecialiseerde Microsoft Office 365 implementatie-partner.   Dit doen wij zelf niet! Ons team komt in actie bij de pre-implementatiefase: het analysevoortraject.  De business case en de informatieanalyse voor te bereiden en de klant te challengen bij zijn toekomstplan m.b.t. integratie van Office365.... Wat wil men bereiken na implementatie? Welke meerwaarde zal er zijn voor de medewerkers? Is er hierrond reeds communicatie geweest naar het personeel toe? Een inventaris opmaken van een aantal essentiële zaken rond bestaande applicaties in de organisatie, intranetsites, mailboxen, filestorage, officeonderdelen die nu reeds in gebruik zijn, macro’s die geconfigureerd zijn geweest in Excel, Word of Access, migraties.... Vragen stellen rond “het mobiliteitsgegeven” vandaag en in de toekomst... : wat mag een medewerker allemaal kunnen vanop zijn GSM met betrekking tot werk. Een analyse en aanbeveling rond het gebruik van Office 365 voor te leggen aan de klant en hem bij het opzetten en het gebruik ervan voor te bereiden. de lead neemt in de analyse en de aanpak na analyse, dat je oog hebt voor een gebruiksvriendelijke integratie. dat je een sterke gesprekspartner bent en helder kan communiceren. door jouw ervaring de juiste oplossing kan aanreiken

  • WERFRESERVE technieker HVAC / installateur sanitair (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: VERSTRAETE

    Type: Werfreserve

    Een harde werker, zelfstandig, matuur, flexibel, correct, stipt. Correcte verloning, afwisseling in je job, dichtbij werken of op verplaatsing met overnachting. Is dit waar jij naar op zoek bent? Stel je dan even aan ons voor. Wij leggen nu een werfreserve aan voor toekomstige projecten en zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider voor installatie HVAC technieken en/of sanitaire installaties. Enige basiskennis is noodzakelijk

  • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

  • Kelner flexi , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

    Type: Flexijob

    opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

Zoek naar antwoorden van DE WATERTUIN in sociale netwerken
Look for responds of DE WATERTUIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE WATERTUIN. Laat een reactie achter voor DE WATERTUIN. DE WATERTUIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE WATERTUIN. Leave a respond for DE WATERTUIN. DE WATERTUIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE WATERTUIN op de google maps. Adres en contacten DE WATERTUIN
Location of DE WATERTUIN on the google maps. Address and contacts of DE WATERTUIN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE WATERTUIN DE WATERTUIN: MUTUALIT? EUROMUT | Serpo NV | Coiffure Dirk | Joos G | Actarus sprl

Other related companies as DE WATERTUIN: MUTUALIT? EUROMUT | Serpo NV | Coiffure Dirk | Joos G | Actarus sprl

DE WATERTUIN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE WATERTUIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03307128906. Het bedrijf DE WATERTUIN bevindt zich op het adres: RUBINSTEINLAAN 5; 2960; BRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 834,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 863,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DE WATERTUIN is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE WATERTUIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE WATERTUIN, openstaande posities, locatie van DE WATERTUIN op de kaart.

DE WATERTUIN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE WATERTUIN, company assigned to the tax number BE03307128906. The company DE WATERTUIN is located at the address: RUBINSTEINLAAN 5; 2960; BRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 834,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 863,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DE WATERTUIN is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DE WATERTUIN is not available. You also can look at reviews of DE WATERTUIN, open positions, location of DE WATERTUIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE WATERTUIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE WATERTUIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE WATERTUIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE WATERTUIN, employees, financial statistics.