DE VOS GEERT

Contactgegevens DE VOS GEERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE VOS GEERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE VOS GEERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROOT SPEURESTUK 17; 9830; SINT-MARTENS-LATEM, België

Telefoon (phone): 92829288 (+32-92829288) 92829288 (+32-92829288)

Fax (fax): +32 (84) 288-50-60 +32 (84) 288-50-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE VOS GEERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE VOS GEERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE VOS GEERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE VOS GEERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE VOS GEERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE VOS GEERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE VOS GEERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE VOS GEERT
Products information DE VOS GEERT

BTW identificatienummer (tax): BE02412017822
Ondernemingsnummer: 7313842773
Hoofdstad (capital): 605,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 679,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins,Aménagements Paysagers.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE VOS GEERT
(Get full report from official database of BE for DE VOS GEERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE VOS GEERT
Addition kinds of activities for DE VOS GEERT

2051. Brood, taart en aanverwante producten | Bread, cake, and related products
226100. Afwerking planten, katoen | Finishing plants, cotton
274100. Diversen uitgeven | Miscellaneous publishing
278200. Blankboeken en Looseleafbinders | Blankbooks and looseleaf binders
703399. Trailerparken en campings, nec | Trailer parks and campsites, nec
01719905. Dewberry boerderij | Dewberry farm
30530204. Verpakking, rubber | Packing, rubber
32550204. Tankblokken, glashuis: klei | Tank blocks, glasshouse: clay
87349906. Industriële sterilisatie service | Industrial sterilization service

Werken bij DE VOS GEERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE VOS GEERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE VOS GEERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE VOS GEERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Export medewerker (m/v) gezocht! VOLTIJDS! (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons zijn wij opzoek naar een export bediende. Je taken zullen o.a. zijn: - Je stelt de gehele exportdossiers samen - Je hebt dagelijkse contacten met luchtvaartmaatschappijen - Je hebt telefonisch contacten met klanten - Je hebt daarnaast ook wereldswijde contacten met je collega's

 • Toonzaaladviseur rolluiken (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het ontvangen van de bezoekers in de toonzaal. Door middel van je productenkennis adviseer je klanten en staat hen bij bij de keuze van hun rolluik en/of zonwering. Uiteindelijk werk je een offerte uit en volgt deze correct op.

 • Mechanieker (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Peer zijn we op zoek naar een elektromechanicus. Takenpakket: - Je voorziet aansluitingen van aanhangwagens o.a. verlichting, pneumatica, hydraulica, ... - Je plaatst en herstelt laadkleppen - Je regelt de remmen

 • chauffeur CE (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Accent Food Mouscron

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je belevert onze Belgische klanten Bij het laden en lossen van de goederen maak je gebruik van een elektrische transpallet of een heftruck.

 • MAGAZIJNMEDEWERKER VASTE NACHT VOEDING (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een snelgroeiend vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker in nacht. Je staat in voor een vlotte productflow van de binnenkomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van het voicepicking-systeem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens. Hierbij respecteer je de FiFo-normen. Je controleert de kwaliteit, de kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

 • Receptionist garage (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een A-merk garage, zijn wij op zoek naar een receptionist regio Herentals. Wij zijn op zoek naar een Administratief bediende verkoopsadministratie Trucks. Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisors. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen o.a.: plaatsen & opvolgen van bestellingen, opvolgen van klantendossiers, contacten met opbouwers, opvolgen van leveringen, bijkomend soms afleveringen verzorgen. Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen (business advisors, werkplaats, ..)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Nijlen (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Itegem, Bevel, Grobbendonk, Nijlen Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Poetshulp/huishoudhulp in regio Zele-Berlare (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • New Channel Manager | O-Vl (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SterkeRaven

  Type: Vaste Job

  Een nieuwe functie binnen een snel groeiende internationale organisatie. Dit wil zeggen dat je je stempel kan zetten en dat je met de nodige vrijheid om kan. Creativiteit, drive, commercieel inzicht en onderhandelingstechnieken zijn zaken die je goed van pas komen, naast je talenkennis natuurlijk. Je opereert op high level, je nieuwe klanten worden distributeurs en resellers allerlei.

 • VERKOPER / VERKOOPSTER KREFEL SCHOTEN (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: KREFEL SCHOTEN

  Type: Vaste Job

  Als gedreven voltijdse verkoper (m/v) (35u/week) informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Schoten. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Jouw profiel: Je bent klant- en servicegerichten hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk.

 • Klinisch Psycholoog volwassenen Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging Brussel van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van DE VOS GEERT in sociale netwerken
Look for responds of DE VOS GEERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE VOS GEERT. Laat een reactie achter voor DE VOS GEERT. DE VOS GEERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE VOS GEERT. Leave a respond for DE VOS GEERT. DE VOS GEERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE VOS GEERT op de google maps. Adres en contacten DE VOS GEERT
Location of DE VOS GEERT on the google maps. Address and contacts of DE VOS GEERT

Andere gerelateerde bedrijven als come DE VOS GEERT DE VOS GEERT: GةRARD COIFFURE | DE LEENHEER H | GODELIEVE A.J.M MAHIEU | HUBERT LEMAIRE | VINCENT GERIN

Other related companies as DE VOS GEERT: GةRARD COIFFURE | DE LEENHEER H | GODELIEVE A.J.M MAHIEU | HUBERT LEMAIRE | VINCENT GERIN

DE VOS GEERT is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE VOS GEERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02412017822. Het bedrijf DE VOS GEERT bevindt zich op het adres: GROOT SPEURESTUK 17; 9830; SINT-MARTENS-LATEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 605,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 679,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins,Aménagements Paysagers..
De hoofdactiviteit van DE VOS GEERT is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE VOS GEERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE VOS GEERT, openstaande posities, locatie van DE VOS GEERT op de kaart.

DE VOS GEERT is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE VOS GEERT, company assigned to the tax number BE02412017822. The company DE VOS GEERT is located at the address: GROOT SPEURESTUK 17; 9830; SINT-MARTENS-LATEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 605,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 679,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins,Aménagements Paysagers..
The main activity of DE VOS GEERT is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE VOS GEERT is not available. You also can look at reviews of DE VOS GEERT, open positions, location of DE VOS GEERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE VOS GEERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE VOS GEERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE VOS GEERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE VOS GEERT, employees, financial statistics.