DE VOLDER K.

Contactgegevens DE VOLDER K.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE VOLDER K.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE VOLDER K.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): J. DE TER BEERSTLAAN 44; 8740; PITTEM, België

Telefoon (phone): 51466393 (+32-51466393) 51466393 (+32-51466393)

Fax (fax): +32 (58) 906-88-90 +32 (58) 906-88-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE VOLDER K.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE VOLDER K."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE VOLDER K."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE VOLDER K., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE VOLDER K.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE VOLDER K., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE VOLDER K.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE VOLDER K.
Products information DE VOLDER K.

BTW identificatienummer (tax): BE02284301757
Ondernemingsnummer: 6016082763
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 191,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE VOLDER K.
(Get full report from official database of BE for DE VOLDER K.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE VOLDER K.
Addition kinds of activities for DE VOLDER K.

5947. Cadeau, nieuwigheid en souvenirwinkel | Gift, novelty, and souvenir shop
07210303. Gewasverwante entomologische diensten (insectenbestrijding) | Crop related entomological services (insect control)
33310203. Blokken, koper | Blocks, copper
37280201. Accumulatoren, vliegtuig propeller | Accumulators, aircraft propeller
50510102. Kabel draad | Cable, wire
79410200. Dienstverlening voor het stadion event operator | Stadium event operator services

Werken bij DE VOLDER K.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE VOLDER K.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE VOLDER K.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE VOLDER K.. Looking for open vacancies in other companies

 • Mecanicien (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Flexpoint Staffing

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met onze klant, een auto dealer met vestigingen te Aarschot en Leuven, zijn we op zoek naar een ervaren mecanicien die zijn inzicht, kennis en kunde nuttig wenst in te zetten en verder te verruimen. In deze functie zal je niet enkel instaan voor het onderhoud en de herstellingen van wagens, maar wordt ook verwacht dat je probleemstellingen analyseert en actief meedenkt over de correcte oplossing ervoor.

 • Arbeider betoncentrale (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een polyvalent betonarbeider, dan is onze klant in Dilsen op zoek naar jou! - Je voert diverse fysieke controles en metingen uit op grondstoffen en installaties, ter voorbereiding van de opstart van de centrale. - Je stelt de PLC programmatie in voor het ophalen van de grondstoffen. Uiteraard doe je dit aan de hand van een planning en receptuur die je krijgt van        de ploegbaas. - De samenstelling van het product controleren en bijsturen indien nodig tijdens het mengproces, is geen probleem voor jou. - Is de betoncentrale in werking? Dan ben je de inspecteur van dienst en reageer je alert bij storingen of afwijkingen. - Daarnaast ben je ook verantwoordelijke voor onderstaande taken:    o Het bijrijden van grondstoffen met de bulldozer;    o Het kuisen van mengers met de hogedrukreiniger;    o De betoncentrale zuiverhouden;    o Bijspringen in de productie indien nodig. Uiteraard respecteer je de voorschriften inzake veiligheid, kwaliteit en milieu. Werkuren: Week 1: 06:00 u tot 14:16 u week 2: 08:00 u tot 16:16 u week 3: 12:00 u tot 20:16 u

 • Administratief bediende (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar een administratief assistente voor op de aankoopafdeling, dit voor een tijdelijke opdracht tot minstens eind december. (dit kan ook langer zijn) TAAKOMSCHRIJVING: - Inputten van gegevens

 • Ervaren en nauwkeurige heftruckchauffeur (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als crossdock medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen met de heftruck van de verschillende vrachtwagens. Je doet de routings van de verschillende pallets, je sorteert en controleert de kwaliteit van alle ingaande en uitgaande goederen. Je gebruikt het scansysteem voor alle goederen.

 • Koeltechnicus (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vind jij het opzoeken en herstellen van defecten bij koeltechnische installaties een interessante uitdaging? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant in Lummen zijn wij opzoek naar een koeltechnicus. Naast de herstellingen voer je ook enige onderhoudswerken uit aan de bestaande installaties. Jouw takenpakket bestaat uit: Fouten in de installaties opsporen en herstellen; De verschillende onderdelen van de installaties (de)monteren; Installaties in bedrijf stellen, afregelen en verbeteren; Koeltechnische installaties vacumeren, vullen en afregelen voor opstart; Het lezen van elektrische schema's.

 • Administratief bediende scheepsbevoorrading (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Asap Maritiem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Verrichten van de nodige werkzaamheden ten einde schepen tijdig met de vereiste goederen (voeding & drank) te bevoorraden. - Opstellen van prijsoffertes. - Uitvoeren van de bestellingen. - Verifiëren van de levering.

 • strijkmedewerker strijkshop (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als medewerker sctrijkshop bij Partena Hulp in huis ga je ons team versterken in strijkshop Merelbeke.Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. We zoeken een nieuwe collega om minstens woensdag en vrijdag versterking te bieden. wil je graag meer uren doen, geen probleem. We bekijken samen met jou de mogelijkheden. Werk je graag extra in combinatie met functie huishoudhulp? dit kunnen we ook bekijken. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. We zoeken iemand die adminstratief (op computer)ook zeer sterk is.

 • Huishoudhulp Ravels - Weelde (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: 'T PLANKSKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

 • Student carwash Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

  Type: Studentenjob

  Zin om een centje bij te verdienen en tegelijkertijd met luxe auto's te werken? Lees vooral verder! Voor een van de grootste spelers in de automobielgroep zijn wij opzoek naar een student die iedere zaterdag beschikbaar is om in de carwash te werken. Je staat in voor het reinigen van de auto's zowel de buitenkant als de binnenkant. Aangezien het hier gaat over luxe wagens moet je dit uiteraard met de nodige zorg doen. Af en toe moeten de auto's ook verzet worden dus rijbewijs B is een absolute must!

 • Financieel medewerker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Vaste Job

  Voor een gerenommeerd bedrijf vlak aan het station van Leuven zijn we op zoek naar een financieel medeweker om het back office team te versterken. Ben je vlot in beide landstalen, ben je analytisch aangelegd en op zoek naar een job met je neus in de cijfers? Dan lijkt dit een erg interessante opportuniteit voor jou. Jouw takenpakket als financieel medewerker: Je functioneert in het sociaal secretariaat als tussenpersoon tussen de klanten en de overheid aangaande sociale aangiftes en de daarbij horende facturen en betalingen Je staat in voor een goede service inzake facturatie en betalingen naar zowel klanten als de overheid toe Je spoort eventuele fouten op in dit proces, zoekt naar de oorzaak van de problemen en helpt mee oplossingen te zoeken voor de klant Je staat klanten met vragen of problemen inzake aangiftes, betalingen en facturen te woord Je analyseert dagelijks of de rekeningen van alle betrokken stakeholders in evenwicht zijn Je volgt steeds de gestandaardiseerde processen en methoden, maar je neemt ook initiatief inzake verbetering of optimalisatie en je schat potentiële risico's in Je ondersteunt je team waar nodig met financieel-administratieve taken

 • Zelfstandig Psycholoog bij Leefpunt (VELM)

  Regio: VELM

  Bedrijf: Triamant

  Type: Zelfstandige activiteit

  LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je staat in voor de psychologische begeleiding, vanuit een holistische benadering Je zorgt voor een psychologische screening en diagnostiek, rapportage- en psychologisch-therapeutische indicatiestelling Je staat in voor het opstellen van behandelplannen Je doet gespreksbegeleidingen en -therapie, zowel individueel als in groep Je verwijst gericht door bij een ernstige indicatie je doet aan preventie en gezondheidsbevordering Je volgt de vooruitgang van de cliënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

 • Logopedist/ Logopediste (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: Vandecasteele, Heidi

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van 4 logopedisten te versterken. Binnen onze praktijk kunnen zowel kinderen en jongeren terecht met spraak -, taal - en leeproblemen alsook volwassenen met neurologische stoornissen.Je behandelt dan ook deze drie groepen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het opstellen en uitvoeren van een behandelplan.

Zoek naar antwoorden van DE VOLDER K. in sociale netwerken
Look for responds of DE VOLDER K. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE VOLDER K.. Laat een reactie achter voor DE VOLDER K.. DE VOLDER K. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE VOLDER K.. Leave a respond for DE VOLDER K.. DE VOLDER K. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE VOLDER K. op de google maps. Adres en contacten DE VOLDER K.
Location of DE VOLDER K. on the google maps. Address and contacts of DE VOLDER K.

Andere gerelateerde bedrijven als come DE VOLDER K. DE VOLDER K.: GROUPE WAUTERS | PARTENA | RIK VERCRUYSSE | VAN THILLO JAN & MARIA | CARPET-LAND

Other related companies as DE VOLDER K.: GROUPE WAUTERS | PARTENA | RIK VERCRUYSSE | VAN THILLO JAN & MARIA | CARPET-LAND

DE VOLDER K. is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE VOLDER K., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02284301757. Het bedrijf DE VOLDER K. bevindt zich op het adres: J. DE TER BEERSTLAAN 44; 8740; PITTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 191,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DE VOLDER K. is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE VOLDER K. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE VOLDER K., openstaande posities, locatie van DE VOLDER K. op de kaart.

DE VOLDER K. is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE VOLDER K., company assigned to the tax number BE02284301757. The company DE VOLDER K. is located at the address: J. DE TER BEERSTLAAN 44; 8740; PITTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 191,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DE VOLDER K. is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE VOLDER K. is not available. You also can look at reviews of DE VOLDER K., open positions, location of DE VOLDER K. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE VOLDER K., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE VOLDER K., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE VOLDER K., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE VOLDER K., employees, financial statistics.