DE SMEDT

Contactgegevens DE SMEDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE SMEDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE SMEDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOEKSTRAAT 54; 1860; MEISE, België

Telefoon (phone): 22701273 (+32-22701273) 22701273 (+32-22701273)

Fax (fax): +32 (53) 851-95-44 +32 (53) 851-95-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE SMEDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE SMEDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE SMEDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE SMEDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE SMEDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE SMEDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE SMEDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE SMEDT
Products information DE SMEDT

BTW identificatienummer (tax): BE05087738037
Ondernemingsnummer: 4889709472
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 635,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE SMEDT
(Get full report from official database of BE for DE SMEDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE SMEDT
Addition kinds of activities for DE SMEDT

0741. Veterinaire diensten voor vee | Veterinary services for livestock
3845. Electromedische apparatuur | Electromedical equipment
076199. Landbouwbedrijven, niet inbegrepen | Farm labor contractors, nec
35720202. Tape storage units, computer | Tape storage units, computer
39490211. Speren en spiesguns, vissen | Spears and spearguns, fishing
50210000. Meubilair | Furniture
50850102. Bakken en containers, opslag | Bins and containers, storage

Werken bij DE SMEDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE SMEDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE SMEDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE SMEDT. Looking for open vacancies in other companies

 • Smartphoto zkt medewerkers PRODUCTIE/INPAK - Late ploeg - NOV/DEC (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Smartphoto (WETTEREN) is een bruisend e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde fotoproducten. Met klanten over heel Europa staan ze in voor het vervaardigen van fotoboeken, canvassen, kaartjes en een brede waaier aan fotogeschenken. Door gebruik van innovatieve technologie staan ze in voor superieure kwaliteit, een klantgerichte service en een vlotte levering. Voor de vestiging te WETTEREN zijn we op zoek naar werkkrachten die beschikbaar zijn in de maanden november en december. Als productiemedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productie van de bestelde producten.

 • Chemisch procesoperator volcontinue m/v (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Midden-Limburg, zijn wij op zoek naar een proces-operator (m/v). Takenpakket: - Bedienen en bijsturen van de installaties adhv productieparameters - Registreren van de testresultaten, proces-parameters op logsheets en analysebladen - Toezien en instaan voor de orde en netheid van de werkruimte en ketels - Toezien op de goede werking van de installaties en signaleren van afwijkingen - Simpele onderhoudstaken zoals het eenvoudig sleutelwerk aan flensen en leidingen, het controleren van oliepeil en bijvullingen, ….

 • SERVICE TECHNIEKER (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Site Engineer, maakt deel uit van het organisatiewerk voor onderhoud op mobiele werven voor een belangrijke operator in veiligheids- en beveiligingsnetwerken. Als onderhoudstechnicus staat u in voor het oplossen van problemen met radio-installaties en antennesystemen, wat in de meeste gevallen betekent dat u moet klimmen. Dit is een job waarvoor u werkt in een rotatiesysteem met uw collega's zodat een wachtdienst gegarandeerd kan worden. Als er tijdens de dag geen interventies gepland zijn of er geen dringende interventies opduiken, wordt u als field engineer betrokken bij de cyclus preventief onderhoud of installatiewerken die deel uitmaakt van het project.

 • Onderhoudstechnieker (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ‘hands-on’ profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers.  

 • 1st Line Support Engineer M/V (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Support Engineer verleen je informaticaondersteuning voor hard- softwaretoepassingen aan klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Ligt het netwerk plat of laat de bedrijfssoftware het afweten? Raakt iemand niet ingelogd of staat er een migratie van de mailserver op de planning? De klant rekent op jou! Je maakt gebruik van een ticketingtool: je maakt zelf tickets aan bij incidenten of volgt tickets op. Dat wil zeggen dat je best wel stressbestendig moet zijn. Maar hé, je bent een redder in IT-nood. Piece of cake dus!

 • Technieker kranen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

 • HR Consultants m/v (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

 • Machine operator - Verfindustrie Machelen (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grootschalige producent in coatings en chemicaliën zijn wij op zoek naar afvuloperatoren Je wordt ingeschakeld bij het afvullen van verf volgens de ingeplande opdrachten als ook het stickeren/etickeren van de potten Het afpakken van de verfpotten van de band en stapelen op paletten behoort ook tot jouw taken Je houdt je werkplek netjes en veilig Je bent tijdig aanwezig op je werkplek Je bent onmiddellijk beschikbaar

 • Loodgieter (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Konvert Construct Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van een sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas, stookolie, steenkool, hout, zonne-energie, ...) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels. Regelt de installaties, stelt ze in werking en voert er herstelwerkzaamheden aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: ventilatie- en airconditioningssystemen voor huishoudelijk gebruik installeren, zwembaden installeren en onderhouden.

 • LESGEVER DANS (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les dans aan het 1ste-3de secundair op 14 november 2018 ( 13:30-14:30) in Nazareth zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Beheerder Onderschrijver BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: WinBee HRC

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een groot verzekeringsbedrijf, zijn we op zoek naar verschillende kandidaten voor Beheerder Onderschrijver BOAR functie te Brussel. Hoofdactiviteiten: Onderschrijving • Analyseert en aanvaardt de risico’s binnen het kader van de gedelegeerde onderschrijvingsbevoegdheden • Bepaalt de verzekeringsvoorwaarden (dekking, premie, vrijstelling...) en brengt offertes uit • Staat in voor de opvolging, de controle en het toezicht op verzekeringscontracten (preventie, verzekeringsvoorwaarden, schadestatistiek) • Valideert de nieuwe zaken via ProLink.NG • Moedigt de makelaar proactief aan om Prolink NG/ Prolink.NET, de mandaten (productiebevoegdheden) te gebruiken Beheer • Staat in voor de administratieve en technische voorbereiding en de opmaak van het verzekeringscontract en zijn bijvoegsels • Verricht beheersdaden met betrekking tot verzekeringscontracten • Neemt actief deel aan tests ter voorbereiding van de introductie van nieuwe programma’s, processen etc… • Genereert ideeën om doelstellingen te kunnen bereiken • Beheer van de mailboxen van de betrokken diensten (NL/FR)

 • Chauffeur Lincent (LINCENT)

  Regio: LINCENT

  Bedrijf: COMFORT ENERGY LINCENT

  Type: Vaste Job

  Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

Zoek naar antwoorden van DE SMEDT in sociale netwerken
Look for responds of DE SMEDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE SMEDT. Laat een reactie achter voor DE SMEDT. DE SMEDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE SMEDT. Leave a respond for DE SMEDT. DE SMEDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE SMEDT op de google maps. Adres en contacten DE SMEDT
Location of DE SMEDT on the google maps. Address and contacts of DE SMEDT

Andere gerelateerde bedrijven als come DE SMEDT DE SMEDT: HENDRICKX | MICHEL QUESTIAUX | FA. CEARA | Kotulla B | Poncelet BVBA

Other related companies as DE SMEDT: HENDRICKX | MICHEL QUESTIAUX | FA. CEARA | Kotulla B | Poncelet BVBA

DE SMEDT is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE SMEDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05087738037. Het bedrijf DE SMEDT bevindt zich op het adres: HOEKSTRAAT 54; 1860; MEISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 635,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DE SMEDT is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE SMEDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE SMEDT, openstaande posities, locatie van DE SMEDT op de kaart.

DE SMEDT is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE SMEDT, company assigned to the tax number BE05087738037. The company DE SMEDT is located at the address: HOEKSTRAAT 54; 1860; MEISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 635,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DE SMEDT is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE SMEDT is not available. You also can look at reviews of DE SMEDT, open positions, location of DE SMEDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE SMEDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE SMEDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE SMEDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE SMEDT, employees, financial statistics.