DE SCHEPPER STEVEN

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • DE SCHEPPER STEVEN
Private companiesDepository Institutions • DE SCHEPPER STEVEN

Contactgegevens DE SCHEPPER STEVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE SCHEPPER STEVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE SCHEPPER STEVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOERSTRAAT 145A; 9970; KAPRIJKE (GROOT), België

Telefoon (phone): 93797079 (+32-93797079) 93797079 (+32-93797079)

Fax (fax): +32 (64) 801-12-60 +32 (64) 801-12-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE SCHEPPER STEVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE SCHEPPER STEVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE SCHEPPER STEVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE SCHEPPER STEVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE SCHEPPER STEVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE SCHEPPER STEVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE SCHEPPER STEVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE SCHEPPER STEVEN
Products information DE SCHEPPER STEVEN

BTW identificatienummer (tax): BE03783660888
Ondernemingsnummer: 7896667480
Hoofdstad (capital): 985,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 339,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE SCHEPPER STEVEN
(Get full report from official database of BE for DE SCHEPPER STEVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE SCHEPPER STEVEN
Addition kinds of activities for DE SCHEPPER STEVEN

0971. Jagen, vangst, spelvermeerdering | Hunting, trapping, game propagation
381202. Vliegtuig controle instrumenten | Aircraft control instruments
33399916. Tin raffinage (primaire) | Tin refining (primary)
37280307. Wielen, vliegtuigen | Wheels, aircraft
50940201. munten | Coins

Werken bij DE SCHEPPER STEVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE SCHEPPER STEVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE SCHEPPER STEVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE SCHEPPER STEVEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoop Dreamland Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

 • Inpakker (m/v/x) (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor deze vacature zoekt H.Essers gemotiveerde kandidaten die als inpakker willen werken. Je zal een kwaliteitscontrole uitvoeren en goederen herverpakken. Je werkt in de dagploeg (van 8u tot 17u) van maandag tot en met vrijdag

 • Winkelmedewerker Sint-Andries (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Kassawerk, aanvullen van goederen, op termijn maken van bestellingen, ontvangst goederen. Zelfstandig taken afwerken. Enthousiast zijn, willen werken, ook in het weekend In een klein team kunnen functioneren

 • Storingstechniekers 2 ploegen (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Adecco Torhout zoekt een storingstechnieker 2 ploegen gezocht voor een metaal bedrijf regio Zwevezele! Dit gaat om een opdracht met optie vast. Het bedrijf is een gespecialiseerde fabrikant van bouwmaterialen in staal. Het is één van de grootste producent op het gebied van stalen dak- en gevelsystemen voor nieuwbouw en renovatie. Zo produceren ze o.a. dakbedekking, wandplaten, panelen, vloerelementen en andere metalen structuren. Deze producten worden in diverse sectoren gebruikt, zoals o.a. in de industrie, agrarische, residentiële en tertiaire sector. Takenpakket: U voert preventief en curatief onderhoud uit voor het machinepark, heftruckers, compressoren en rolbruggen. U bent ook in staat om verbeteringsprojecten en optimalisatievoorstellen te doen, zowel op mechanisch als electrisch vlak. U ondersteunt ook bij de opstart van nieuwe machines.

 • Sorteerder - heftruckchauffeur (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: kwaliteitscontrole uitvoeren op de geproduceerde producten producten verplaatsen/sorteren a.d.h.v. de heftruck

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Strijpen (STRIJPEN)

  Regio: STRIJPEN

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student kassa weekend M/V (SPIERE-HELKIJN)

  Regio: SPIERE-HELKIJN

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Studentenjob

  Je bent een student en wil op zaterdag en/of zondag een centje bijverdienen? Je hebt interesse in interieur / meubelen? Je kan in Spiere geraken? Dan is deze job iets voor jou! Student gezocht voor verkoop in een meubel- en interieurzaak te Spiere. Je werkt aan de kassa, maakt cadeaus indien nodig en helpt met het aanvullen in de winkel. Uurrooster : Weekendwerk op zaterdag en/of zondag van 10u tot 18u30

 • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO MALDEGEM) (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  Commercieel Adviseur Bank (regio Maldegem) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Maldegem Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Maldegem. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

 • Kinderpsychiater (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: BalanSS

  Type: Zelfstandige activiteit

  BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderpsychiater om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

 • Verkoopmedewerker te Maldegem (m/v) (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een winkelketen, onder meer gevestigd te Maldegem, zijn we op zoek naar een enthousiaste VERKOOPSTER. De winkel biedt een ruim assortiment aan: tuindecoratie, knutselgerief, keukengerei, ... - Adviseren van de klanten - Winkel op orde houden - Kassawerk - Goederen uit het magazijn halen

 • Account managers Abacus (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: Abacus Networks

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor elk bedrijf in België bestaat een Abacus-oplossing. Onze splinternieuwe afdeling biedt cloudtelefonie aan waarbij wij zowel op gebied van prijssetting als functionaliteit geen enkele concurrentie vinden. De klant bespaart dus niet alleen op telecomkosten, maar komt ook op gebied van IT op een veel functioneler niveau, door het programmeren van talloze opties. Als vertegenwoordiger van Abacus zit u samen met zaakvoerders, CEO's en directeuren. Wij screenen de klanten reeds op voorhand en ons professioneel callcenter legt de afspraken voor u vast. Wanneer u bij de afspraak aankomt bent u dus reeds zeker dat u er iets kunt betekenen. U word van A tot Z bijgestaan, voor zowel administratieve ondersteuning als opleiding. Daar onze afdeling (niet het product) in de opstartfase zit, zijn er serieuze doorgroeimogelijkheden en tijdens de opleiding, waarbij u ook meegaat naar de klant, verdient u reeds! Wij doen geen MLM en zijn dus niet op zoek naar tientallen verkopers maar kwalitatieve en presentabele vertegenwoordigers. Indien u word uitgekozen komt u vlak onder het management terecht waardoor de commissies erg hoog liggen. Wij gaan er namelijk van uit dat een gemotiveerde vertegenwoordiger een goeie vertegenwoordiger is!

Zoek naar antwoorden van DE SCHEPPER STEVEN in sociale netwerken
Look for responds of DE SCHEPPER STEVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE SCHEPPER STEVEN. Laat een reactie achter voor DE SCHEPPER STEVEN. DE SCHEPPER STEVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE SCHEPPER STEVEN. Leave a respond for DE SCHEPPER STEVEN. DE SCHEPPER STEVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE SCHEPPER STEVEN op de google maps. Adres en contacten DE SCHEPPER STEVEN
Location of DE SCHEPPER STEVEN on the google maps. Address and contacts of DE SCHEPPER STEVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE SCHEPPER STEVEN DE SCHEPPER STEVEN: Ickx M | JET | VAN MASSENHOVEN A. & P. | G.B.V. | Pluim T

Other related companies as DE SCHEPPER STEVEN: Ickx M | JET | VAN MASSENHOVEN A. & P. | G.B.V. | Pluim T

DE SCHEPPER STEVEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE SCHEPPER STEVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03783660888. Het bedrijf DE SCHEPPER STEVEN bevindt zich op het adres: MOERSTRAAT 145A; 9970; KAPRIJKE (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 985,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 339,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van DE SCHEPPER STEVEN is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE SCHEPPER STEVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE SCHEPPER STEVEN, openstaande posities, locatie van DE SCHEPPER STEVEN op de kaart.

DE SCHEPPER STEVEN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE SCHEPPER STEVEN, company assigned to the tax number BE03783660888. The company DE SCHEPPER STEVEN is located at the address: MOERSTRAAT 145A; 9970; KAPRIJKE (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 985,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 339,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
The main activity of DE SCHEPPER STEVEN is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE SCHEPPER STEVEN is not available. You also can look at reviews of DE SCHEPPER STEVEN, open positions, location of DE SCHEPPER STEVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE SCHEPPER STEVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE SCHEPPER STEVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE SCHEPPER STEVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE SCHEPPER STEVEN, employees, financial statistics.