DE LIEDEKERKE

Contactgegevens DE LIEDEKERKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE LIEDEKERKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE LIEDEKERKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE F. BOVIE 42; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26490233 (+32-26490233) 26490233 (+32-26490233)

Fax (fax): +32 (67) 516-20-30 +32 (67) 516-20-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE LIEDEKERKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE LIEDEKERKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE LIEDEKERKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE LIEDEKERKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE LIEDEKERKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE LIEDEKERKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE LIEDEKERKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE LIEDEKERKE
Products information DE LIEDEKERKE

BTW identificatienummer (tax): BE09478424072
Ondernemingsnummer: 1020874023
Hoofdstad (capital): 511,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 156,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE LIEDEKERKE
(Get full report from official database of BE for DE LIEDEKERKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE LIEDEKERKE
Addition kinds of activities for DE LIEDEKERKE

315199. Leren handschoenen en mittens, nec | Leather gloves and mittens, nec
02139901. Hog feedlot | Hog feedlot
07210101. Boomgaardboom- en wijnstokdiensten | Orchard tree and vine bracing services
13890103. Uitgraving slush pits en kelders | Excavating slush pits and cellars
22990102. Batts en batting: afval van katoenmolen en gerelateerd materiaal | Batts and batting: cotton mill waste and related material

Werken bij DE LIEDEKERKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE LIEDEKERKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE LIEDEKERKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE LIEDEKERKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Grondwerker seininrichting afdeling RAIL (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als medewerker seininrichting staat u binnen onze afdeling rail in voor bouwkundige werken rond en onder het spoor. Uw takenpakket bestaat uit: •het plaatsen van seinmasten •gieten van betonsokkels voor cabines •dwarsdoorsteken maken onder de sporen •ingraven van kabels en buizen •samen met uw collega’s staat u in voor de kwaliteit en veiligheid van deze werken U bent bereid om overdag te werken en occasioneel 's nachts.

 • OPERATOR CHEMISCHE SECTOR - VASTE LATE PLOEG (M/V) (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, actief in de chemiesector, zijn we op zoek naar een operator staalname. Samen met een team van 3 à 4 collega's sta je in voor de staalname en analyse. Je staat in voor: Afnemen van stalen  Uitvoeren van basisanalyses op deze stalen Registratie en communicatie van het resultaat aan de shiftleader Je werkt in de vaste late ploeg (14 -22u) Indien nodig werk je soms in de vroege of dag ploeg. Opstart september tot begin december. Duur: 4 maand met kans op verlenging

 • Tuinarbeider M/V (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je doet het algemeen onderhoud van tuinen Je doet de aanleg en onderhoud in openbare werken Je wiedt onkruid, maait gras en doet het nodige snoeiwerk Je plant bomen en struikgewas Aanleggen van opritten en terrassen Je werkt van maandag tot vrijdag Je werkt in een flexibel uurrooster

 • Enthousiaste thuishulp te Meise (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Walem M/V (WALEM)

  Regio: WALEM

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Glabbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

  Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

  Regio: MOORSEL

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

 • STUDENT IT/ICT ondersteuning (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  van 08 tot 16 oktober zijn wij op zoek naar studenten die IT ondersteuning kunnen bieden in hun eigen regio voor de opkomende verkiezingen. een basiskennis IT is vereist, dwz je staat in voor de opbouw en afbraak van de stemcomputers alsook (mogelijks) stand-by tijdens het weekend om hulp te bieden bij mensen of mogelijke problemen op te vangen. Hoe meer dagen je kan, hoe beter natuurlijk dan moeten we de rooster niet te ingewikkeld maken (even je agenda bekijken en me laten weten welke dagen je kan) We vragen om wel volledige dagen te werken (09u-17u +-) Je wordt te werk gesteld in je eigen regio, dus geef me gerust een voorkeur door van waar je kan staan dan geef ik dit ook door aan onze partners.

 • Werkleider (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: ENTIRIS

  Type: Vaste Job

  · Je stuurt een operationeel team aan. Dit team bestaat uit werknemers met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt. · Je werkt opdrachten af op onze locatie te Kampenhout of bij onze klanten. · Je realiseert doelen in kwantiteit en kwaliteit volgens de vastgelegde normen. Dit op een veilige manier. · Je geeft leiding aan en ondersteunt werknemers. Zo ontwikkel je vaardigheden en sterktes van individuele werknemers en van het team. Jouw troeven: · Studies: hoger middelbaar onderwijs met technisch en/of sociale achtergrond of gelijkwaardig door ervaring. · Je hebt enkele jaren ervaring in het leidinggeven (liefst in een productieomgeving). · Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden. · Je bent geëngageerd om onze sociale doelstelling mee te helpen realiseren. · Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

 • Docent / Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: NHA Opleidingen

  Type: Zelfstandige activiteit

  U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan. Het nadien corrigeren van huiswerk is wenselijk, maar geen verplichting.

 • Kapper/Kapster (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Hairstyle

  Type: Zelfstandige activiteit

  Momenteel zijn wij op zoek naar een polyvalente (dames en heren) kapper / kapster.

 • zorgleerkracht (TERVUREN)

  Regio: TERVUREN

  Bedrijf: VRIJE BASISSCHOOL

  Type: Werfreserve

  zorg bieden in verschillende klassen onder verschillende vormen van co-teaching

Zoek naar antwoorden van DE LIEDEKERKE in sociale netwerken
Look for responds of DE LIEDEKERKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE LIEDEKERKE. Laat een reactie achter voor DE LIEDEKERKE. DE LIEDEKERKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE LIEDEKERKE. Leave a respond for DE LIEDEKERKE. DE LIEDEKERKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE LIEDEKERKE op de google maps. Adres en contacten DE LIEDEKERKE
Location of DE LIEDEKERKE on the google maps. Address and contacts of DE LIEDEKERKE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE LIEDEKERKE DE LIEDEKERKE: FLD.W. PLASTICS NV | Bek Elek | WASSALON DE WITTE DUVE | Buromas BVBA | PMC

Other related companies as DE LIEDEKERKE: FLD.W. PLASTICS NV | Bek Elek | WASSALON DE WITTE DUVE | Buromas BVBA | PMC

DE LIEDEKERKE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE LIEDEKERKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09478424072. Het bedrijf DE LIEDEKERKE bevindt zich op het adres: RUE F. BOVIE 42; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 511,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 156,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DE LIEDEKERKE is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE LIEDEKERKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE LIEDEKERKE, openstaande posities, locatie van DE LIEDEKERKE op de kaart.

DE LIEDEKERKE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE LIEDEKERKE, company assigned to the tax number BE09478424072. The company DE LIEDEKERKE is located at the address: RUE F. BOVIE 42; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 511,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 156,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DE LIEDEKERKE is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE LIEDEKERKE is not available. You also can look at reviews of DE LIEDEKERKE, open positions, location of DE LIEDEKERKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE LIEDEKERKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE LIEDEKERKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE LIEDEKERKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE LIEDEKERKE, employees, financial statistics.