DE JONG ERIC TUINWERKEN

Contactgegevens DE JONG ERIC TUINWERKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE JONG ERIC TUINWERKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE JONG ERIC TUINWERKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEVRIJDINGSLEI 62; 2920; KALMTHOUT, België

Telefoon (phone): 36665437 (+32-36665437) 36665437 (+32-36665437)

Fax (fax): +32 (84) 804-77-11 +32 (84) 804-77-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE JONG ERIC TUINWERKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE JONG ERIC TUINWERKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE JONG ERIC TUINWERKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE JONG ERIC TUINWERKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE JONG ERIC TUINWERKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE JONG ERIC TUINWERKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE JONG ERIC TUINWERKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE JONG ERIC TUINWERKEN
Products information DE JONG ERIC TUINWERKEN

BTW identificatienummer (tax): BE03759490966
Ondernemingsnummer: 9393005371
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 853,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE JONG ERIC TUINWERKEN
(Get full report from official database of BE for DE JONG ERIC TUINWERKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE JONG ERIC TUINWERKEN
Addition kinds of activities for DE JONG ERIC TUINWERKEN

366101. Telefoons en telefoonapparatuur | Telephones and telephone apparatus
32720203. Vetvallen, beton | Grease traps, concrete
33519901. Bars en staafvormen, koper en koperlegering | Bars and bar shapes, copper and copper alloy
51990901. Schuim rubber | Foam rubber
73891104. Radio transcriptie dienst | Radio transcription service

Werken bij DE JONG ERIC TUINWERKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE JONG ERIC TUINWERKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE JONG ERIC TUINWERKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE JONG ERIC TUINWERKEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Lassers koper braseren (M/V) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Medische sector, opleidingen + certificaten voorzien door bedrijf - Grote projecten (ziekenhuizen en woonzorgcentra)

 • Magazijnier dagwerk gezocht (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnmedewerker! Takenpakket Orderpicken Besturen van een reachtruck Binnenkomende goederen opmeten en controleren Goederen op juiste plaats in magazijn zetten Zorgen voor orde en netheid in het magazijn

 • Huishoudelijke hulp (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: DIENSTENCENTRUM ROOSDAAL

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor het onderhoud van de woning, wassen & strijken Tewerkstelling in eigen regio

 • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Temse (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • E-commerce I Student (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

  Type: Studentenjob

  The Lab heeft met zijn geeky webshop de handen vol om de collectie voortdurend up to date te houden. Breng jij als marketeer het product aan de man? Als E-commerce medewerker haal je voldoening uit een vlekkeloze aankoop van bestelling tot levering. Ben jij in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en structuur een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! TAKEN Verzameling en verwerking van de productinformatie voor de e-shop Verzameling van het beeldmateriaal om de producten aantrekkelijk te presenteren Continue kwaliteitscontrole Je houdt de doelgroep steeds in het achterhoofd Je bent sterk op de hoogte van SEO en weet hoe je het moet toepassen Je houdt steeds de huis- en schrijfstijl voor ogen Je kan nieuwe producten foutloos opladen en bewerken Je houdt controle op de stockbeheersing Je gaat actief op zoek naar ideeën en verbeteringen voor de webshop Je kan meehelpen op beurzen indien nodig Je helpt bij de verwerking van orders en het verzenden ervan

 • Join Activate Bruxelles pour te faire de l'argent pendant l'année scolaire! (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ACTIVATE

  Type: Studentenjob

  Travailler chez Activate vous offre plus qu'un job standard : Nous vous préparons à la vie active dans une équipe de jeunes et d'une manière ludique! Nous représentons des organisations à but non-lucratif mais nous travaillons aussi en collaboration avec des marques commerciales bien connues. Le ralliement à nos projets se fait par des discussions ouvertes dans la rue et par le porte-à-porte. Nous sommes une équipe de recruteurs sympas et dynamiques, et nous recherchons toujours de nouveaux collègues de travail! Chaque jour, nous arpentons les rues de la région de Bruxelles pour convaincre le public au sujet des nos ONG's & nos organisations commerciales et trouver de nouveaux donateurs prêts à rejoindre nos bonnes causes. Etre recruteur, c'est avoir un super job qui permet d'apprendre beaucoup car nous sommes en contact avec toutes sortes de personnes. L’ambiance dans les équipes est bonne et agréable. Souvent, à la fin de la journée, vous boirez un verre au bureau avec tous vos collègues. Et chez nous, vous pouvez travailler autant que vous le souhaitez, mais nous comptons sur vous au minimum une fois par semaine.

 • Chauffeur CE (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: DEVOOGHT LOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Transport met betonmixer of kipper. Tewerkstelling te Gent - Zeehaven.

 • IT Business Officer (m/v) (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: VANDAPOWER

  Type: Vaste Job

  Vandapower in Oosterzele produceert en verdeelt hoogwaardige componenten voor industriële batterijen. Vandapower is een sterk groeiend bedrijf met klanten in heel Europa en met opstartende activiteiten in de markten van Noord- en Zuid-Amerika. In deze rol ben je het contact tussen IT en de medewerkers in ons bedrijf met locaties in Oosterzele en Austin (Texas). Je werkt samen met sales, customer service, warehouse, procurement, finance en HR omtrent de opzet en het beheer van onze ondersteunende IT-oplossingen, zijnde Office 365 en Globis ERP. Je ondersteunt de ontwikkeling en implementatie van IT-oplossingen, en bent verantwoordelijk voor het bewaken van nieuwe of veranderende processen en functionaliteiten. Je verbetert onze IT-oplossingen en onze rapporteringen (in Pentaho), en je beheert onze databases en maakt je lay-outs in Jasper Soft. Daarnaast onderhoud je de prestaties van onze SQL-database, en schrijf en optimaliseer je SQL- queries.

 • Meetings and Events Consultant (Regio Bastogne)

  Regio: Regio Bastogne

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Personal trainer regio Brasschaat (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: B FIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  B-Fit is een team van sport- en gezondheidscoaches, gespecialiseerd in personal training en performance coaching. Wij zijn op zoek naar een gedreven trainer op zelfstandige basis om ons team te versterken in de omgeving van Brasschaat, zowel voor begeleiding in het fitness-centrum als thuisbegeleiding. Mensen coaches naar meer gezondheid, een actievere levensstijl en een beter voedingspatroon is je eerste taak. Je zorgt voor gevarieerde trainingen, voert bepaalde testen uit en maakt trainingsschema’s. Je geeft steeds accurate informatie over training en voeding, en coacht mensen naar meer levenskwaliteit. Naast het coachen van mensen, schrijf en ontwikkel je ook mee content. Dit kunnen blogposts, artikels of social media-posts zijn. Je bent steeds up-to date en geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen binnen je werkgebied en je draagt die over op het hele team. Je zorgt voor een prettige werkverhouding, zowel met de klant als met je collega’s. Samen met de collega's help je meedenken naar nieuwe initiatieven en je werkt ze uit. Onze website: www.bfitpersonaltraining.be

 • Product Developer Bio-Plastics Packaging (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: DE STER

  Type: Werfreserve

  FUNCTION We are looking for a very entrepreneurial Product Developer with a passion for creating sustainable food packaging and tableware, a solid interest/understanding of bio-plastics and strong presentation skills. He/She is expected to combine this with a thorough understanding of how to translate material properties into packaging products with the required properties. You will manage and execute bio-plastic packaging developments in line with the deSter eco-strategy from initial idea to final delivery and effectively balance the commercial, technical and design aspects during these new product developments. Key area of focus will be developments in line with our circular economy approach. Your target is the development of food packaging products for both our foodservice and airline segments made of recyclable and/or recycled material, compostable materials and/or materials based on natural resources. Responsible for new bio-plastic product development process. • Manage the new developments from start to market introduction. • Focusing mostly on specifically defined development projects that target the expansion of our product packaging portfolio and defining how to put these developments into the market. • Development of complete product ranges with required properties from different bio-plastic materials • Define the right sustainable-solution that fits the specific market and customer need. • Understand the product lifecycles of the different market segments and integrate this knowledge into new developments. (Operations, product usage, waste management, logistics) • Converting the initial idea into a clear development brief as input for design, other product developers, product engineering, material engineering, procurement and suppliers. • Define the right market positioning of the product and provide clear input on key features and key selling points to create the right marketing story. (in cooperation with the marketing manager) Responsible for the product specification definition of the developments • Determine the right conditions of use for new developments and define quality levels. • Make sure the specifications are in line with customer expectations on eco-impact, usage, operations and logistics • Responsible for the product approval and introduction of the product. Check if prototype samples are in line with the agreed specifications before launching the product. • Adjust specifications and products based on market feedback and learnings from quality • Propose specs changes to enhance profitability • Support quality in finding the root causes and solutions for quality non-conformities The person will report to the Manager Sustainable Packaging & Materials. SKILLS AND EXPERIENCE Product development or engineering education – Master or similar by work experience Minimum 3-5 years of work experience in product development of (preferably) food packaging Good knowledge of bio-plastics and affinity with the related production techniques (mainly injection moulding and thermoforming) Entrepreneurial mindset Experience with different development routes and a good feeling which approach will be best suited for different situations. Product development process know-how. (how to develop a product, how to put it on the market…) Feeling and understanding of design (product design and graphical design) Knowledge of food packaging for foodservice. Experience in customer presentations and communication. Strong project management skills Computer and software knowledge (powerpoint, excel, word) Knowledge of graphical software is a plus

 • Stagiair grafische marketing (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: HENCO INDUSTRIES

  Type: Leercontract

  Tijdens deze stageperiode zal er een sterke focus zijn op print media maar hiernaast is hulp in online media ook zeer welkom. Onderstaand bieden we een blik op jouw verantwoordelijkheden. Naast deze verantwoordelijkheden kunnen er ook ad hoc opdrachten zijn waar je jouw steentje aan zal kunnen bijdragen. Product sheets voorzien van een consistente opmaak in InDesign en Photoshop; Ontwerpen van een stoefboekje dat past binnen de huisstijl van Henco Industries; Per productcategorie een vierluik opstellen dat tevens past binnen de huisstijl; Templates ontwerpen voor onze nieuwsbrieven; Berichten opmaken voor sociale media, gaande van video's tot foto's of zelfs boomerangs… The sky is the limit!

Zoek naar antwoorden van DE JONG ERIC TUINWERKEN in sociale netwerken
Look for responds of DE JONG ERIC TUINWERKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE JONG ERIC TUINWERKEN. Laat een reactie achter voor DE JONG ERIC TUINWERKEN. DE JONG ERIC TUINWERKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE JONG ERIC TUINWERKEN. Leave a respond for DE JONG ERIC TUINWERKEN. DE JONG ERIC TUINWERKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE JONG ERIC TUINWERKEN op de google maps. Adres en contacten DE JONG ERIC TUINWERKEN
Location of DE JONG ERIC TUINWERKEN on the google maps. Address and contacts of DE JONG ERIC TUINWERKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE JONG ERIC TUINWERKEN DE JONG ERIC TUINWERKEN: Balanetica | HONDENKAPSALON MILOU | GEERT HUYGHE | BAKKERIJ BUFFEL | ERIC DESVAUX DE MARIGNY

Other related companies as DE JONG ERIC TUINWERKEN: Balanetica | HONDENKAPSALON MILOU | GEERT HUYGHE | BAKKERIJ BUFFEL | ERIC DESVAUX DE MARIGNY

DE JONG ERIC TUINWERKEN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE JONG ERIC TUINWERKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03759490966. Het bedrijf DE JONG ERIC TUINWERKEN bevindt zich op het adres: BEVRIJDINGSLEI 62; 2920; KALMTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 853,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DE JONG ERIC TUINWERKEN is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE JONG ERIC TUINWERKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE JONG ERIC TUINWERKEN, openstaande posities, locatie van DE JONG ERIC TUINWERKEN op de kaart.

DE JONG ERIC TUINWERKEN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE JONG ERIC TUINWERKEN, company assigned to the tax number BE03759490966. The company DE JONG ERIC TUINWERKEN is located at the address: BEVRIJDINGSLEI 62; 2920; KALMTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 853,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DE JONG ERIC TUINWERKEN is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE JONG ERIC TUINWERKEN is not available. You also can look at reviews of DE JONG ERIC TUINWERKEN, open positions, location of DE JONG ERIC TUINWERKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE JONG ERIC TUINWERKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE JONG ERIC TUINWERKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE JONG ERIC TUINWERKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE JONG ERIC TUINWERKEN, employees, financial statistics.