BUREAU HOLLY & BOXWOOD

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • BUREAU HOLLY & BOXWOOD
Private companiesPersonal Services • BUREAU HOLLY & BOXWOOD

Contactgegevens BUREAU HOLLY & BOXWOOD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU HOLLY & BOXWOOD: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU HOLLY & BOXWOOD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRYNLAAN 23; 2950; KAPELLEN, België

Telefoon (phone): 36333021 (+32-36333021) 36333021 (+32-36333021)

Fax (fax): +32 (53) 631-67-81 +32 (53) 631-67-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU HOLLY & BOXWOOD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU HOLLY & BOXWOOD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU HOLLY & BOXWOOD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU HOLLY & BOXWOOD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU HOLLY & BOXWOOD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU HOLLY & BOXWOOD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU HOLLY & BOXWOOD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU HOLLY & BOXWOOD
Products information BUREAU HOLLY & BOXWOOD

BTW identificatienummer (tax): BE09721771240
Ondernemingsnummer: 4364562988
Hoofdstad (capital): 532,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 587,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU HOLLY & BOXWOOD
(Get full report from official database of BE for BUREAU HOLLY & BOXWOOD)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU HOLLY & BOXWOOD
Addition kinds of activities for BUREAU HOLLY & BOXWOOD

9224. Brandbescherming | Fire protection
478599. Inspectie en vaste voorzieningen, niet inbegrepen | Inspection and fixed facilities, nec
24310500. Trappen, trappen en relingen | Staircases, stairs and railings
28699905. Koolstofdisulfide | Carbon disulfide
65120201. Winkelcentrum, alleen eigendom | Shopping center, property operation only
79110204. Professionele dansschool | Professional dancing school

Werken bij BUREAU HOLLY & BOXWOOD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU HOLLY & BOXWOOD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU HOLLY & BOXWOOD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU HOLLY & BOXWOOD. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent broedmeester (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor: * inkomende broedeieren: het ingaan van de broedeieren in de broedmachines en het opstarten van het broedproces * Medeverantwoordelijk voor het broedproces, dit betekent dat je het broedproces mee helpt opvolgen door middel van nauwkeurige opvolging van alle parameters tijdens het broeden * kleine technische storingen probeer je eigenhandig te herstellen en je probeert te anticiperen om storingen zoveel mogelijk te vermijden * Je staat in het voor de dagelijkse opstart en opvolging van onze schouw-overleglijn en je stuurt het team van medewerkers aan die deze machine bedienen.

  • GL Accountant te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Op zoek naar een GL Accountant functie? Heb je interesse in de zorgsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Een bedrijf actief binnen de zorgsector, gelegen te Mechelen is op zoek naar een GL accountant om het team van 2 personen te vervolledigen. Onze klant is een KMO in volle groei. De werkplek is gevestigd in de omgeving van Mechelen en vlot bereikbaar met de wagen. Omschrijving Je boekt de facturen en onkostennota's en voert er de nodige controles op Voorbereiden van betalingen in Isabel Je doet de BTW-aangifte en ondersteunt bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen Je volgt de balansrekeningen op Je stuurt medewerkers aan en voorziet opleiding voor nieuwe werknemers

  • Assistent bouwmarktmanager doe-het-zelf zaak regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een doe-het-zelf zaak, in de regio Waasland zijn we op zoek naar een assistent bouwmarktmanager. - Je bent medeverantwoordelijk voor één van onze winkel. - Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. - Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. - Je promoot het imago van de winkel. - Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. - Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. - Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker/ reachtruckchauffeur voor een bedrijf te Dendermonde. Je bestuurt een reachtruck en bent in het bezit van een geldig attest en eventueel ervaring. Je zet bestellingen klaar voor verzending. Je stockeert goederen in het magazijn. Je staat in voor het laden & lossen van vrachtwagens.

  • Sportieve student zwemlessen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Je geeft zwemlessen aan kinderen. 

  • Jobstudent (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Mecanicien vrachtwagens (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    VRACHTWAGENMECHANIEKER of hersteller landbouwvoertuigen/kranen Functie: • Je maakt deel uit van een professioneel team dat instaat voor het onderhoud, reparatie en technische keuring van vrachtwagens en opleggers • Je lokaliseert de defecten, stelt technische diagnoses, uitvoeren van kleine en grote onderhouden, verslag uitmaken van uitgevoerde werken.

  • System engineer (MARQUAIN)

    Regio: MARQUAIN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de interieursector, zijn wij op zoek een een System engineer met eventueel kennis van .NET m/v: Takenpakket: - Je staat in voor de beschikbaarheid en goede werking van alle hardware-, netwerk- en telecomcomponenten en ondersteunende software voor onze medewerkers - Je beheert de volledige IT-infrastructuur van de organisatie (hardware, software en telecom) en bent het eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen hierrond - Je biedt ICT-ondersteuning op buitenlandse beurzen - Samen met de externe partner breng je verdere ICT-behoeften in kaart en werk je aan de ontwikkeling van diverse softwaresystemen en -rapporteringen

  • BI Data Architect (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JBC

    Type: Vaste Job

    Binnen deze senior functie ben je verantwoordelijk voor alle Management Information Systemen (MIS). Deze systemen zorgen ervoor dat de verschillende interne afdelingen de noodzakelijke data en rapporten gestructureerd aangeleverd krijgen of zelf kunnen creëren. Je werkt hierbij nauw samen met diverse business units zoals Sales & Marketing, Finance, Aankoop, Logistiek, etc. Je zorgt samen met onze BI development partner voor de optimalisatie van de MIS omgeving en de uitvoering van gerelateerde projecten. Je werkt proactief verbetervoorstellen uit, en zorgt voor een grondige documentatie van alle MIS systemen. Je ontwerpt en tekent nieuwe data processen uit en bepaalt mee de koers van de data omgeving Tot slot heb je er geen problemen mee om af & toe zelf handen uit de mouwen te steken en query’s te maken en rapporten op te stellen

  • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DOMO MEUBELEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

  • PRAKTIJKTRAINERS ONDERHOUD TUINMACHINES (WEST- EN OOST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE WEST- EN OOST-VLAANDEREN Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bekende naam ben ik momenteel op zoek naar een fullstack .NET-developer. Functie Je gaat aan de slag in een bestaand software development team (dev factory) Je communiceert met stakeholders binnen en buiten het applicatie developmentteam (Project managers, Infrastructuur en service deskteam, ...) Je wordt multifunctioneel ingezet voor zowel front- als back-enddevelopment voor zowel Web- als desktopapplicaties. Je kan ingeschakeld worden voor meer analytisch taken of in functie van kennisoverdracht naar andere teamleden. Naast ontwikkelen, zijn (unit) testing en documentatie een wezenlijk onderdeel van je dagdagelijkse bezigheden. Profiel Brede kennis van .NET-development Goede ervaring binnen C#/ASP.NET MVC 5-ontwikkeling Ervaring in HTML5 / CSS / JavaScript / Sass / Less Bewezen ervaring in unit testing Ervaring met het werken binnen een Agile/Scrum-omgeving Keywords: C#.NET / VB.NET / ASP.NET MVC / unit testing / Scrum / Agile Details Startdatum : 01/12 Regio : Oost-Vlaanderen Projectduur : 1 jaar Neem bij interesse zo snel mogelijk contact op en snel uw CV door via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van BUREAU HOLLY & BOXWOOD in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU HOLLY & BOXWOOD in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU HOLLY & BOXWOOD. Laat een reactie achter voor BUREAU HOLLY & BOXWOOD. BUREAU HOLLY & BOXWOOD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU HOLLY & BOXWOOD. Leave a respond for BUREAU HOLLY & BOXWOOD. BUREAU HOLLY & BOXWOOD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU HOLLY & BOXWOOD op de google maps. Adres en contacten BUREAU HOLLY & BOXWOOD
Location of BUREAU HOLLY & BOXWOOD on the google maps. Address and contacts of BUREAU HOLLY & BOXWOOD

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU HOLLY & BOXWOOD BUREAU HOLLY & BOXWOOD: COFIP ENTREPRISES | PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING | Rossi Ijs | GARAGE VEREECKE | JEAN-LOUIS LIBOIS

Other related companies as BUREAU HOLLY & BOXWOOD: COFIP ENTREPRISES | PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING | Rossi Ijs | GARAGE VEREECKE | JEAN-LOUIS LIBOIS

BUREAU HOLLY & BOXWOOD is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU HOLLY & BOXWOOD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09721771240. Het bedrijf BUREAU HOLLY & BOXWOOD bevindt zich op het adres: KRYNLAAN 23; 2950; KAPELLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 532,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 587,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
De hoofdactiviteit van BUREAU HOLLY & BOXWOOD is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU HOLLY & BOXWOOD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU HOLLY & BOXWOOD, openstaande posities, locatie van BUREAU HOLLY & BOXWOOD op de kaart.

BUREAU HOLLY & BOXWOOD is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU HOLLY & BOXWOOD, company assigned to the tax number BE09721771240. The company BUREAU HOLLY & BOXWOOD is located at the address: KRYNLAAN 23; 2950; KAPELLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 532,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 587,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
The main activity of BUREAU HOLLY & BOXWOOD is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU HOLLY & BOXWOOD is not available. You also can look at reviews of BUREAU HOLLY & BOXWOOD, open positions, location of BUREAU HOLLY & BOXWOOD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU HOLLY & BOXWOOD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU HOLLY & BOXWOOD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU HOLLY & BOXWOOD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU HOLLY & BOXWOOD, employees, financial statistics.