BUREAU CERULUS & DESMEDT

Contactgegevens BUREAU CERULUS & DESMEDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU CERULUS & DESMEDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU CERULUS & DESMEDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAUL VAN OSTAIJENLAAN 5; 3001; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16230225 (+32-16230225) 16230225 (+32-16230225)

Fax (fax): +32 (65) 352-76-33 +32 (65) 352-76-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU CERULUS & DESMEDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU CERULUS & DESMEDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU CERULUS & DESMEDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU CERULUS & DESMEDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU CERULUS & DESMEDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU CERULUS & DESMEDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU CERULUS & DESMEDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU CERULUS & DESMEDT
Products information BUREAU CERULUS & DESMEDT

BTW identificatienummer (tax): BE06191864013
Ondernemingsnummer: 3625183105
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 378,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU CERULUS & DESMEDT
(Get full report from official database of BE for BUREAU CERULUS & DESMEDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU CERULUS & DESMEDT
Addition kinds of activities for BUREAU CERULUS & DESMEDT

207902. Verkorting en andere vaste eetbare vetten | Shortening and other solid edible fats
251105. Houtbanken, boekenkasten en magazijnrekken | Wood desks, bookcases, and magazine racks
531199. Warenhuizen, nec | Department stores, nec
20139901. Gebroken vlees, van gekocht vlees | Boneless meat, from purchased meat
20790200. Verkorting en andere vaste eetbare vetten | Shortening and other solid edible fats
22210701. failles | Failles
34990200. Metalen huishoudelijke artikelen | Metal household articles
79480200. Race track operatie | Race track operation

Werken bij BUREAU CERULUS & DESMEDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU CERULUS & DESMEDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU CERULUS & DESMEDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU CERULUS & DESMEDT. Looking for open vacancies in other companies

  • Stoffeerder (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Munsterbilzen zijn we op zoek naar een stoffeerder. Je zal instaan voor het bekleden en stofferen van het binnenwerk van de bedden, boxsprings, zetels enz..

  • Polyvalent medewerker tankstation (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon bedient de klanten : kassa, pomp bedienen, voedingswaren verkopen, nodige documenten meegeven bij verhuur wagen en bij teruggave wagen alles goed controleren. Persoon dient ook de shop en pomp net te onderhouden.

  • Operator buizenlasstraat (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator van onze Tube Mill ben je verantwoordelijke voor een team van 4 à 5 mensen. Je stelt de machine af en doet de nodige controles alvorens over te gaan op productie modus. Vanaf dan stuur je het team om de maximale kwaliteit en kwantiteit te behalen. Je doet de nodige kwaliteitscontroles en rapporteert de productieresultaten aan de productieverantwoordelijke. Je bent creatief en vaardig genoeg om kleine storingen en problemen zelfstandig op te lossen en brengt de nodige verbeteringen toe om deze machines op een hoger niveau te krijgen. Je zorgt er voor dat je werkomgeving net en op orde blijft zodat de overgang bij ploegwissel vlot kan verlopen. Na een opleidingsperiode van enkele maanden kan je volledig zelfstandig werken.

  • Project Assistant (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in dakwerken, gevels en balustrades, zijn wij op zoek naar een project assistent Als project assistent werk je nauw samen met de regiomanager en projectleiders en sta je in voor het financiële, administratieve proces en de werfvoorraden Je coördineert de uitgaande vorderingsstaten en beheert de goedkeuringen. Hiervoor heb je dagelijks contact met klanten en projectleiders Je zorgt ervoor dat al het materiaal tijdig op de werf geleverd wordt. Je ontvangt leveringsbonnen en beheert de werfstock Door jouw tussentijdse calculaties zorg je ervoor dat het budget niet overschreden wordt en dat de voorraden op peil blijven Je overlegt met alle betrokken partijen

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP ZANDHOVEN (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Zandhoven en Pulle zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Douane Declaranten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CEVA LOGISTICS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Douane Declarant lever je assistentie aan onze logistieke organisatie op het gebied van douane aangelegenheden. Met andere woorden je verzorg alle voorkomende douaneaangiften (import/export/transit) en verricht de daarbij behorende administratieve handelingen. Dit zowel voor zowel air, ocean als road zendingen. Bonded Warehouse verrichtingen (inslag/uitslag) zullen eveneens tot het takenpakket kunnen behoren. Je werkt nauw samen met onze expediteurs en warehouses. Je laat documenten aan de juiste instanties bezorgen en je informeert onze klanten. Uiteraard dien je goede contacten met de locale douanediensten te onderhouden Daarnaast verzorg je rapportages op week- en maandbasis en voor douanezaken ben je het aanspreekpunt voor (directe) collega’s en klanten. Je werkt volgens de werkinstructies en helpt bij het continue verbeteren van onze douaneverrichtingen en procedures Waar kom je te werken? Je komt werken in de Customs afdeling van CEVA Freight. Samen werken jullie aan een optimale uitvoering van operationele douaneprocessen voor onze verschillende klanten. Dat is alles behalve saai! Je hebt als standplaats Antwerpen. We leveren logistieke dienstverlening aan diverse industriële klanten en we groeien! Je rapporteert aan de Customs Compliance Coordinator. Wie zijn wij? CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Contract Logistiek, Freight en Transport Management. De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen; samen willen we ons elke dag verbeteren. Je krijgt bij CEVA dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. How far do you want to go?

  • Steller-operator m/v (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUNCH METALS

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een steller-operator in 2-ploegen. Je staat in voor de instellingen van diverse plaatbewerkingsmachines. 1000 ton, 500 ton, transfer persen. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwalitatief product dat aan alle eisen moet voldoen. Instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines (persen). Houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. De steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van zijn taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). Is de eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorgen voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maken van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorgen voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeren van de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Meewerken aan de optimalisatie van o.a.diverse gereedschappen, machines en werkmethodes.

  • Medische Pedicure (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: PEDICOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Koekelare : Zelfstandige medische pedicure om ons team te versterken gedurende 2 dagen per week. Met kans op uitbreiding.

  • Zorgkundige op zelfstandige basis thuiszorg (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zorgkundige gezocht op zelfstandige basis voor thuisverpleging.

  • Zelfstandige psycholo(o)g(e) (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: LYSSENS-DANNEBOOM & VAN TILBORGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een huisartsenpraktijk met 8 huisartsen en een multidisciplinair team met verschillende gezondheidsmedewerkers. Om dit team te versterken zijn wij op zoek naar een psycholo(o)g(e) op zelfstandige basis. Enige ervaring is een pluspunt .

Zoek naar antwoorden van BUREAU CERULUS & DESMEDT in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU CERULUS & DESMEDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU CERULUS & DESMEDT. Laat een reactie achter voor BUREAU CERULUS & DESMEDT. BUREAU CERULUS & DESMEDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU CERULUS & DESMEDT. Leave a respond for BUREAU CERULUS & DESMEDT. BUREAU CERULUS & DESMEDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU CERULUS & DESMEDT op de google maps. Adres en contacten BUREAU CERULUS & DESMEDT
Location of BUREAU CERULUS & DESMEDT on the google maps. Address and contacts of BUREAU CERULUS & DESMEDT

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU CERULUS & DESMEDT BUREAU CERULUS & DESMEDT: HUNTLEIGH HEALTHCARE NV | ELS MOYENS | B.C. H 2000 ERQUELINNES | SABBE | Daniel Eysenbrandts

Other related companies as BUREAU CERULUS & DESMEDT: HUNTLEIGH HEALTHCARE NV | ELS MOYENS | B.C. H 2000 ERQUELINNES | SABBE | Daniel Eysenbrandts

BUREAU CERULUS & DESMEDT is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU CERULUS & DESMEDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06191864013. Het bedrijf BUREAU CERULUS & DESMEDT bevindt zich op het adres: PAUL VAN OSTAIJENLAAN 5; 3001; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 378,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
De hoofdactiviteit van BUREAU CERULUS & DESMEDT is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU CERULUS & DESMEDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU CERULUS & DESMEDT, openstaande posities, locatie van BUREAU CERULUS & DESMEDT op de kaart.

BUREAU CERULUS & DESMEDT is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU CERULUS & DESMEDT, company assigned to the tax number BE06191864013. The company BUREAU CERULUS & DESMEDT is located at the address: PAUL VAN OSTAIJENLAAN 5; 3001; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 378,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
The main activity of BUREAU CERULUS & DESMEDT is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU CERULUS & DESMEDT is not available. You also can look at reviews of BUREAU CERULUS & DESMEDT, open positions, location of BUREAU CERULUS & DESMEDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU CERULUS & DESMEDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU CERULUS & DESMEDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU CERULUS & DESMEDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU CERULUS & DESMEDT, employees, financial statistics.