Schoonmaak Wouters BVBA

Contactgegevens Schoonmaak Wouters BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schoonmaak Wouters BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schoonmaak Wouters BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Doolstraat 42; 2275; Lille (Gierle), België

Telefoon (phone): 014 55 27 06 (+32-014 55 27 06) 014 55 27 06 (+32-014 55 27 06)

Fax (fax): 014 55 77 74 (+32-014 55 77 74) 014 55 77 74 (+32-014 55 77 74)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schoonmaak Wouters BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schoonmaak Wouters BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schoonmaak Wouters BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schoonmaak Wouters BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schoonmaak Wouters BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schoonmaak Wouters BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schoonmaak Wouters BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schoonmaak Wouters BVBA
Products information Schoonmaak Wouters BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03373596191
Ondernemingsnummer: 1987945556
Hoofdstad (capital): 452,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 250,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Window cleaners

Product categorie (product category): Janitor service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schoonmaak Wouters BVBA
(Get full report from official database of BE for Schoonmaak Wouters BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schoonmaak Wouters BVBA
Addition kinds of activities for Schoonmaak Wouters BVBA

301102. Pneumatische banden, alle soorten | Pneumatic tires, all types
33120202. Sponge ijzer | Sponge iron
35550400. Gravure machines en uitrusting, met uitzondering van platen | Engraving machinery and equipment, except plates
36340403. Dekens, elektrisch | Blankets, electric
58120102. Cajun restaurant | Cajun restaurant
76220301. Reparatie van de fonograaf | Phonograph repair

Werken bij Schoonmaak Wouters BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schoonmaak Wouters BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schoonmaak Wouters BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schoonmaak Wouters BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Gentbrugge. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Ploegbaas (nieuw) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ambitieuze klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste ploegbaas buitenschrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in ramen en deuren uit verschillende soorten materiaal. Dankzij een hecht team van ervaren werknemers, slaagt de firma erin om mooie, kwaliteitsvolle resultaten te boeken. Als ploegbaas demonteer je het bestaande schrijnwerk en controleer je de constructie. Je verzaagt schrijnwerkelementen volgens het plan of de afmetingen van de werf. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen en vastzetten van elementen met haken, geleiders, hoekijzers... Klinkt dat allemaal iets voor jou? Heb je al enige ervaring binnen het schrijnwerk achter de rug en sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Deftinge (DEFTINGE)

    Regio: DEFTINGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 2 gezinnen in Deftinge zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste huishoudhulp om mee te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen en/of strijken. Je wordt tewerkgesteld op 1 adres, op weekbasis presteer je bij deze klanten 12u Indien gewenst kan je uurrooster aangevuld worden met andere klanten. Aarzel niet en solliciteer of contacteer ons vandaag nog !

  • HUISHOUDHULP VOOR GENTBRUGGE - LEDEBERG (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gentbrugge, Ledeberg

  • KELNER STUDENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Studentenjob

    wij zoeken studenten (bij voorkeur met enige ervaring) die instaan voor de bediening van het klienteel tijdens de week, week-ends en de vakantieperiodes. de dagen en uren zijn te bespreken.

  • Etudiant(e) - week-end (HERSEAUX)

    Regio: HERSEAUX

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Studentenjob

    Pour une friterie, snack de la région de Mouscron, Adecco cherche des étudiants motivés pour assurer le service du midi et soir durant les week-ends. Votre rôle sera de servir les clients, prendre les commandes et de préparer les hamburgers, frites....

  • PC Technicus - Regio Mechelen-Willebroek-Dendermonde (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    Als PC Technicus ga je elke dag de baan op om klanten te bezoeken in de jou toegewezen regio. Je woont bij voorkeur ergens halfweg tussen Antwerpen en Brussel. Je installeert Desktops, Laptops, printers en andere ICT apparatuur. Je staat in voor herstellingen en upgrades op hardware niveau. Je lost eenvoudige software configuratie problemen op. Daarbij maak je backups en/of restores van of naar de server. Je hebt al enige kennis van laserprinters en andere periferie. Je beheert je voorraad wisselstukken en zorgt ervoor dat defecte onderdelen teruggestuurd worden. Je verzorgt ook de hierbij horende administratie. Je wordt begeleid door een ervaren Project Leider, en gestuurd door een centrale dispatch. Een firmawagen en de nodige informaticamiddelen worden ter beschikking gesteld.

  • Projectleider | sterk bouwbedrijf klasse 7 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als projectleider hebt u verantwoordelijkheden binnen aankoop, project realisatie, facturatie, kwaliteit en veiligheid. U verzorgt contacten met de klant, architect, ingenieur en onderaannemers U legt onderaannemers vast na commerciële besprekingen U tekent het werfinrichtingsplan uit U start de werf op U houdt toezicht op de uitvoering door de werfleider U werkt de uitvoeringsdetails uit en legt de algemene werfplanning en opvolging vast U woont werfvergaderingen bij U controleert de werf, de werken van het eigen personeel en de onderaannemers U bewaakt het budget van de werf U bespreekt de facturatie, maakt de vorderingsstaten, meerwerken, meetstaten en nacalculatie op U werkt mee aan de kwaliteit en veiligheid op de werf

  • Accountmanager W- en O-Vl met technische affiniteit | prachtig bedrijf (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleidings- en inwerkperiode, ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en vergroten van ons klantenbestand. Je krijgt een vaste klantenportefeuille in West- en Oost-Vlaanderen, deze bestaat onder meer uit: houthandels, verandabouwers,... Je neemt de verkoop in West- en Oost-Vlaanderen in handen. Je luistert naar de behoeften van je klanten en geeft gepaste informatie en advies. Je biedt technische ondersteuning aan klanten. Je maakt hen enthousiast over de verschillende producten en toont de voordelen die deze bieden op alle vlakken. Je neemt actief deel aan commerciële vergaderingen waar de stand van zaken bekeken wordt en de doelen voor de toekomst vastgelegd worden. Je rapporteert aan de commercieel directeur.

  • Logopedist (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een toffe collega logopedist om ons team van logopedisten en psychologen te komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit de behandeling van articulatie-, taal- en leerstoornissen. Je werkt deels een aantal uren op een school en deels in de praktijk. Heb je nog een extra specialisatie, is dat een pluspunt.

  • psychiater (jeugdspsychiater) Hasselt en/of Leopoldsburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Multidisciplinaire groepspraktijk DIATHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groepspraktijk DIATHE is op zoek naar een psychiater die zal instaan voor het diagnosticeren en de behandelen van kinderen en jongeren met psychiatrische problemen.

  • RESERVE schoonmaak regio Lokeren 2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Lokeren zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Schoonmaak Wouters BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Schoonmaak Wouters BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schoonmaak Wouters BVBA. Laat een reactie achter voor Schoonmaak Wouters BVBA. Schoonmaak Wouters BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schoonmaak Wouters BVBA. Leave a respond for Schoonmaak Wouters BVBA. Schoonmaak Wouters BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schoonmaak Wouters BVBA op de google maps. Adres en contacten Schoonmaak Wouters BVBA
Location of Schoonmaak Wouters BVBA on the google maps. Address and contacts of Schoonmaak Wouters BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Schoonmaak Wouters BVBA Schoonmaak Wouters BVBA: FLROSIMEX NV | MAWA | RESIDENTIE SORGVLIET | LADY | G. LEJONG

Other related companies as Schoonmaak Wouters BVBA: FLROSIMEX NV | MAWA | RESIDENTIE SORGVLIET | LADY | G. LEJONG

Schoonmaak Wouters BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schoonmaak Wouters BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03373596191. Het bedrijf Schoonmaak Wouters BVBA bevindt zich op het adres: Doolstraat 42; 2275; Lille (Gierle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 452,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 250,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Janitor service. Lijst met producten zijn Window cleaners.
De hoofdactiviteit van Schoonmaak Wouters BVBA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schoonmaak Wouters BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schoonmaak Wouters BVBA, openstaande posities, locatie van Schoonmaak Wouters BVBA op de kaart.

Schoonmaak Wouters BVBA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schoonmaak Wouters BVBA, company assigned to the tax number BE03373596191. The company Schoonmaak Wouters BVBA is located at the address: Doolstraat 42; 2275; Lille (Gierle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 452,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 250,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Janitor service. List of products are Window cleaners.
The main activity of Schoonmaak Wouters BVBA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Schoonmaak Wouters BVBA is not available. You also can look at reviews of Schoonmaak Wouters BVBA, open positions, location of Schoonmaak Wouters BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schoonmaak Wouters BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schoonmaak Wouters BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schoonmaak Wouters BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schoonmaak Wouters BVBA, employees, financial statistics.