One Source

Contactgegevens One Source: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data One Source: address, phone, fax, email, website, opening hours

One Source

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Houthulstseweg 42; 8920; Langemark-Poelkapelle (Langemark), België

Telefoon (phone): 057 48 55 95 (+32-057 48 55 95) 057 48 55 95 (+32-057 48 55 95)

Fax (fax): 057 48 56 95 (+32-057 48 56 95) 057 48 56 95 (+32-057 48 56 95)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) One Source: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "One Source"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "One Source"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van One Source, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen One Source. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of One Source, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees One Source. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti One Source
Products information One Source

BTW identificatienummer (tax): BE03474121093
Ondernemingsnummer: 2719085693
Hoofdstad (capital): 953,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Window cleaners

Product categorie (product category): Janitor service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor One Source
(Get full report from official database of BE for One Source)

Aanvulling soorten activiteiten voor One Source
Addition kinds of activities for One Source

412100. Taxi's | Taxicabs
953199. Huisvestingsprogramma's, NIET | Housing programs, nec
22990212. Gestempelde velden | Punched felts
25990203. Carts, restaurant apparatuur | Carts, restaurant equipment
27899902. Papier snijden | Paper cutting
38610600. Fotografische verwerkende chemicaliën | Photographic processing chemicals
51420201. Vissen, bevroren: verpakt | Fish, frozen: packaged
51990407. Rayon garens | Rayon yarns
87439903. PR en publiciteit | Public relations and publicity

Werken bij One Source: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in One Source: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor One Source. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for One Source. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas/Monteur staalsconstructies (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een bedrijf specialiseerd in het monteren van prefabbeton- en cellenbetonelementen en staalconstructies, zijn we op zoek naar een Ploegbaas/monteur. Als ploegbaas sta je in voor de montage van staalconstructies en prefabbeton.

  • Technische Magazijnier (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een servicebedrijf dat zowel in West- als Oostvlaanderen projecten aangaat, zijn wij op zoek naar een magazijnier. We zijn op zoek naar een magazijnier met mechanisch/technische achtergrondkennis. Als magazijnier sta je uiteraard in voor het beheer en organisatie van het magazijn. Tevens kan je zelf goed inschatten welke benodigdheden noodzakelijk zijn om verscheidene projecten uit te voeren.

  • Magazijnier bouw (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Magazijnier bouw m/v je taken : besturen van heftruck laden en lossen van bouwmaterialen materialen inpakken paletten triëren magazijn proper houden

  • Magazijnier/winkelmedewerker/ Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in dier en tuin producten gelegen in Hamont-Achel zijn we dringend op zoek naar een winkelmedewerker/ Magazijnier. U helpt mee met de bediening van de klanten in de winkel maar ook in het magazijn. Kennis hebben van het fifo-systeem is een pluspunt alsook ervaring met het bedienen van een heftruck. U werkt tijdens de openingsuren van de winkel, dus ook op zaterdag met een vrije dag in de week ter compensatie. Optie vast!!

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Bonheiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren ! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Veerle-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • huishoudhulp regio Kalmthout deeltijds (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MANPOWER KAPELLEN DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt in regio Kalmthout. De functie omvat taken zoals poetsen, afwassen, wassen, strijken, jaarlijkse schoonmaak... kortom: algemene huishoudelijke taken. Indien je interesse hebt in deze vacature, maak je best een afspraak met ons via 0800 23 345 ofwel via mail [email protected]

  • HUISHOUDHULP Herentals - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken dus mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Herentals. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Medewerker Ornamentiek (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Main d'Or NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de vernieuwing en de herstelling van historisch staf- en stucwerk bij de restauratie van kerkgebouwen, kastelen, kloosters, monumentale stationsgebouwen, etc; Je werkt op werven over heel Vlaanderen; Je bent een aanspreektpunt op de werf voor collega's en klanten in het Nederlands; Je kent verschillende technieken zoals lijsten trekken op de trekbank met kalk, gips, e.a. technieken en kan deze eveneens ter plaatse bevestigen; Ervaring met het ontwerpen van metalen en/of zinken profielen en kennis van het maken van stuc- of siliconen mallen is een plus; Basiskennis van boetseren en beeldhouwen is een voordeel.

  • CNC draaier (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: METAALCONSTRUCTIE VANRO

    Type: Vaste Job

    Bedienen en instellen cnc draai machine. Zelfstandig kunnen werken. Opmeten van stukken. Produceren van stukwerk en seriewerk (afwisselend).

  • Opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van One Source in sociale netwerken
Look for responds of One Source in social networks

Lees alle opmerkingen voor One Source. Laat een reactie achter voor One Source. One Source bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for One Source. Leave a respond for One Source. One Source on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie One Source op de google maps. Adres en contacten One Source
Location of One Source on the google maps. Address and contacts of One Source

Andere gerelateerde bedrijven als come One Source One Source: FLRIK PAUWELS EN ZONEN BVBA | Gigi Boutique | De Swert J | D'HONT FILIP | Meskens BVBA

Other related companies as One Source: FLRIK PAUWELS EN ZONEN BVBA | Gigi Boutique | De Swert J | D'HONT FILIP | Meskens BVBA

One Source is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is One Source, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03474121093. Het bedrijf One Source bevindt zich op het adres: Houthulstseweg 42; 8920; Langemark-Poelkapelle (Langemark). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 953,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 515,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Janitor service. Lijst met producten zijn Window cleaners.
De hoofdactiviteit van One Source is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van One Source is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van One Source, openstaande posities, locatie van One Source op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

One Source is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is One Source, company assigned to the tax number BE03474121093. The company One Source is located at the address: Houthulstseweg 42; 8920; Langemark-Poelkapelle (Langemark). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 953,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 515,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Janitor service. List of products are Window cleaners.
The main activity of One Source is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of One Source is not available. You also can look at reviews of One Source, open positions, location of One Source on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over One Source, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf One Source, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about One Source, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company One Source, employees, financial statistics.