New Lustra Net SA

Contactgegevens New Lustra Net SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data New Lustra Net SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

New Lustra Net SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Réunion 87; 6030; Charleroi (Marchienne-au-Pont), België

Telefoon (phone): 071 47 49 69 (+32-071 47 49 69) 071 47 49 69 (+32-071 47 49 69)

Fax (fax): 071 36 82 72 (+32-071 36 82 72) 071 36 82 72 (+32-071 36 82 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) New Lustra Net SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "New Lustra Net SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "New Lustra Net SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van New Lustra Net SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen New Lustra Net SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of New Lustra Net SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees New Lustra Net SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti New Lustra Net SA
Products information New Lustra Net SA

BTW identificatienummer (tax): BE07458312988
Ondernemingsnummer: 1106842041
Hoofdstad (capital): 619,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 673,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in New Lustra Net SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Janitor service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor New Lustra Net SA
(Get full report from official database of BE for New Lustra Net SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor New Lustra Net SA
Addition kinds of activities for New Lustra Net SA

7363. Help leveringsdiensten | Help supply services
395200. Loodpotloden en kunstgoederen | Lead pencils and art goods
17990505. Landreiniging en onderhoud | Shore cleaning and maintenance
28510210. Vlekken: vernis, olie of was | Stains: varnish, oil, or wax
32810203. Lampbasis, onyx | Lamp bases, onyx
34990100. Brand- of inbraakweerstandige producten | Fire- or burglary-resistive products
39440603. Treinen en uitrusting, speelgoed: elektrisch en mechanisch | Trains and equipment, toy: electric and mechanical
73890205. Commodity inspectie | Commodity inspection
79110100. Danszalen diensten | Dance hall services

Werken bij New Lustra Net SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in New Lustra Net SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor New Lustra Net SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for New Lustra Net SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Laser operator (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laser operator bestaat je takenpakket uit onderstaande: *programma inladen in de machine * correcte grondstof klaarleggen * correcte parameters, gereedschappen gebruiken * invullen van de kwaliteitsdocumenten * stukken correct verpakken en etiketteren * preventief onderhoud

  • Allround bediende Sint-Lenaarts m/v (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een handel in bouwmaterialen en gereedschappen in Sint-Lenaerts, zijn wij op zoek naar een vlotte allround bediende. Je bent verantwoordelijke voor het verwerken van magazijnbons en facturen. Ook volgende taken behoren tot je takenpakket: het prijzen van de artikels, het opmaken van leverbonnen, ingeven van artikels, klaarmaken van bestellingen,aanvullen van rekken,... Ook sta je aan de snelkassa. Hier sta je in voor een vlotte dienstverlening naar de klanten: zowel vakmensen, professionelen als particulieren. Je verkoopt uit het uitgebreid gamma aan gereedschappen, machines, bouwmaterialen,...

  • Hvac Technieker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een wereldspeler in het technisch onderhoud gebouwen zoeken we dringend HVAC techniekers. Uw verantwoordelijke staat u in voor het onderhoud en depannage voor zowel ventilatie groepen, elektrische & koeltechnische instalaties U voert de vooropgestelde taken uit binnen de vooropgestelde termijn Waken over uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw collega’s is uw eerste prioriteit U maakt deel uit van een ploeg op een vaste werf U voert uw taken uit op een vakbekwame wijze

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Operator 2-ploegen (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenbedrijf in de regio Staden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Je staat in voor het vlot en correct laten verlopen en een productielijn.

  • voltijdse vaste huishoudster (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DEELS

    Type: Vaste Job

    Als vaste huishoudster staat u in voor de dagdagelijkse huishoudelijke taken zoals schoonmaken, ramen lappen, schoenen poetsen, wassen, strijken, bedden opmaken, voorbereiden van eten, boodschappen doen, huisdieren eten geven en hun toilet reinigen,. .. Eveneens tot uw takenpakket behoren het onderhouden van de huishoudelijke installaties zoals grondig reinigen en ontkalken van diverse toestellen. Verder voert u diverse onderhoudstaken uit in en rond de woning. Schoonmaken van kantoor Je gaat zaken ophalen of wegbrengen

  • Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een Dispatcher voor het inplannen van machines. Als planner ben je verantwoordelijk voor het toewijzen van de juiste machines aan de klant die hier op vraagt. tot jouw takenpakket behoort: het toewijzen van de machines aan de verhuurcontracten. Je houdt er dan ook rekening mee dat de machines op de juiste plaats beschikbaar zijn je speelt met de planningen en kan snel wijzigingen aan brengen je overlegt met de technische dienst over te herstellen machines je onderhoudt contact met externe leveranciers indien je voor een klant een bepaalde machine niet voorradig hebt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een technische bedrijf waar klant, ambitie en innovatie centraal staat.

  • Ervaren winkelmanager regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Tevreden klanten en tevreden medewerkers? Als ervaren winkelmanager begrijp je de wisselwerking tussen beiden en zorg je er dankzij je coördinatie- en organisatietalent voor dat je Colruyt-filiaal op rolletjes loopt. Voor je uit de startblokken schiet, bieden we je een grondige opleiding aan. Als ervaren winkelmanager heb je al een eerste ervaring als leidinggevende achter de rug. Eerst brengen we je talenten en competenties in kaart. Op basis daarvan stellen we een opleidingstraject op waarmee we aan de slag gaan. Na je opleiding word je winkelmanager en krijg je de leiding over een Colruyt-filiaal met 35 tot 60 medewerkers. Van rayonverantwoordelijken en bediende verkopers tot eerste verkopers: ze verwachten allemaal dat je hen helpt en motiveert om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als winkelmanager neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je filiaal kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

  • Verpleegkundige vast te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    - Zorg op maat voor senioren vind je vanzelfsprekend, je bent een luisterend oor en hebt aandacht voor hun behoeften en noden. - Je staat in voor de verpleegkundige taken, maar ondersteunt ook de hygiënische verzorging van de bewoners. - Voor jou staat de bewoner centraal. - Opvangen en informeren van de bewoner en familie, inzamelen van informatie en correcte rapportering, voorbereiding en uitdeling van medicatie, regelen van ziekenhuisopnames,...behoren tot jouw takenpakket. - Computerkennis is een pluspunt. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! In het kader van werving en selectie zij wij op zoek naar een verpleegkundige voor een gloednieuwe woonzorgcentrum in de buurt van Dilbeek. Als jij een verpleegkundige bent met een passie voor jouw sector en een hart voor ouderen, dan ligt een nieuwe uitdagende job voor jou binnen handbereik! Dit modern woonzorgcentrum is niet gericht op kwantiteit maar kwaliteit. Het is gekend tot ver buiten de dorpsgrens en heeft dan ook een zeer lange wachtlijst. In het woonzorgcentrum heerst een open sfeer en er worden steeds leuke activiteiten georganiseerd voor de bewoners. Om hunvisie op ouderenzorg nog beter uit te dragen en te verwezenlijken, zijn zij op zoek naar jou!

  • zaalmedewerker flexijob (KLEMSKERKE)

    Regio: KLEMSKERKE

    Bedrijf: DE KRUIDENMOLEN

    Type: Flexijob

    zaal klaarzetten voor klanten, klanten ontvangen en aan tafel begeleiden, hulp in zaal, afruimen tafels, koelkast aanvullen

Zoek naar antwoorden van New Lustra Net SA in sociale netwerken
Look for responds of New Lustra Net SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor New Lustra Net SA. Laat een reactie achter voor New Lustra Net SA. New Lustra Net SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for New Lustra Net SA. Leave a respond for New Lustra Net SA. New Lustra Net SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie New Lustra Net SA op de google maps. Adres en contacten New Lustra Net SA
Location of New Lustra Net SA on the google maps. Address and contacts of New Lustra Net SA

Andere gerelateerde bedrijven als come New Lustra Net SA New Lustra Net SA: Maison des Cyclistes (La) | WEIDM?LLER | NICOLAS BORLEE | De Saedeleir L | P?TISSERIE SCHAMP & FILS

Other related companies as New Lustra Net SA: Maison des Cyclistes (La) | WEIDM?LLER | NICOLAS BORLEE | De Saedeleir L | P?TISSERIE SCHAMP & FILS

New Lustra Net SA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is New Lustra Net SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07458312988. Het bedrijf New Lustra Net SA bevindt zich op het adres: Rue de la Réunion 87; 6030; Charleroi (Marchienne-au-Pont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 619,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 673,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Janitor service. Producten gemaakt in New Lustra Net SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van New Lustra Net SA is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van New Lustra Net SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van New Lustra Net SA, openstaande posities, locatie van New Lustra Net SA op de kaart.

New Lustra Net SA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is New Lustra Net SA, company assigned to the tax number BE07458312988. The company New Lustra Net SA is located at the address: Rue de la Réunion 87; 6030; Charleroi (Marchienne-au-Pont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 619,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 673,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Janitor service. Products created in New Lustra Net SA were not found.
The main activity of New Lustra Net SA is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of New Lustra Net SA is not available. You also can look at reviews of New Lustra Net SA, open positions, location of New Lustra Net SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over New Lustra Net SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf New Lustra Net SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about New Lustra Net SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company New Lustra Net SA, employees, financial statistics.