M-L CLEAN

Contactgegevens M-L CLEAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M-L CLEAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

M-L CLEAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Albert Denystraat 20; 1651; Beersel (Lot), België

Telefoon (phone): 02 522 86 02; 02 332 56 31 (+32-02 522 86 02; 02 332 56 31) 02 522 86 02; 02 332 56 31 (+32-02 522 86 02; 02 332 56 31)

Fax (fax): 02 332 56 31 (+32-02 332 56 31) 02 332 56 31 (+32-02 332 56 31)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M-L CLEAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M-L CLEAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M-L CLEAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M-L CLEAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M-L CLEAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M-L CLEAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M-L CLEAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M-L CLEAN
Products information M-L CLEAN

BTW identificatienummer (tax): BE04599121093
Ondernemingsnummer: 8344085693
Hoofdstad (capital): 616,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 615,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in M-L CLEAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Janitor service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M-L CLEAN
(Get full report from official database of BE for M-L CLEAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor M-L CLEAN
Addition kinds of activities for M-L CLEAN

651203. Woningoperatie, auditoria en theaters | Property operation, auditoriums and theaters
734999. Onderhoudswerkzaamheden, nec, nec | Building maintenance services, nec, nec
874803. Communicatieadvies | Communications consulting
13899907. Hot shot service | Hot shot service
28210216. Polyvinylideenchlorideharsen | Polyvinylidene chloride resins
30690605. Latex, geschuimd | Latex, foamed
35590300. Automotive gerelateerde machines | Automotive related machinery
38269915. Specifieke ion meetinstrumenten | Specific ion measuring instruments
50820302. Aannemers materialen | Contractor's materials
57349900. Computer en software winkels, nec | Computer and software stores, nec

Werken bij M-L CLEAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M-L CLEAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M-L CLEAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M-L CLEAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker m/v (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij werken in als inpakker (m/v) in 2 ploegen te Ronse? Bel ons dan snel. Onze klant zoekt 3 inpakkers om te werken in 2 ploegen Je verpakt goederen volgens voorschriften in dozen en maakt alles klaar voor verzending.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overrepen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpen in de ruime regio van Sint- Truiden. Bij onze klanten thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen aangevuld worden met wassen, strijken, boodschappen doen en het bereiden van maaltijden. Bedrijfsprofiel: T-dienstencheques

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • Comics Station Antwerp - jobstudent attractiemedewerker (weekdagen en weekends) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Comics station Antwerp biedt meer dan 60 attracties en activiteiten. Wij zoeken enthousiaste studenten die bij ons willen werken als parkmedewerker. Dit houdt in: bedienen van de attracties het onderhoud van de attracties (schoonmaken, opruimen,...)

  • Tentenbouwer 23/8 (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - opbouw en afbraak van kadertenten, partytenten, ... - afwerking, plaatsen van houten vloeren, vloerbekleding,... - afwerking, plaatsen van tafels, stoelen,...

  • Jobstudent - marketing/communicatie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigde waarde binnen de productie van tegels en klinkers.

  • Studenten bediening Café De Markten (studentenjob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Studentenjob

    AUB-SVP zoekt studenten die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

  • Nachtchauffeur CE (VAC195) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE die bereid is om geregeld wat fysiek werk te doen. Je zal voor het bedrijf Fun rondrijden. Je start +/- tussen 20 à 23h en werkt gemiddeld 11h/dag. Je zal gemiddeld tussen de 2 – 8 stops doen. Je hebt de codes en sleutels van deze winkels en levert hier voornamelijk pallets, rolkarren,.. Het bedrijf waarvoor je werkt is een topbedrijf, heeft oog voor de chauffeur, je wordt gehoord, van de collega’s tot de directrice. Iedereen helpt je graag. Materiaal is altijd Tip-Top onderhouden, dit wordt ook van jou verwacht. Je krijgt een interne opleiding en wordt pas losgelaten als je het kent.

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herselt , actief in de voeding zijn we op zoek naar een magazijnier. Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het lossen en laden van de vrachtwagens. Het correct ontvangen van de grondstoffen en het correct uitsturen van de afgewerkte producten. Uw taken houden in : -Ontvangst en kwaliteitscontrole van de geleverde grondstoffen -Registratie, identificatie en correcte opslag van de grondstoffen -Stockage en uitlevering van de afgewerkte producten -Registratie en kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten -Uitvoeren van stocktellingen -Klaarzetten van de grondstoffen voor de medewerkers van de tussenkeuken -De collega’s van de labelhal tijdig voorzien van de nodige producten, etiketten en hulpgoederen ten einde de labelwerkzaamheden vlot en efficiënt te laten verlopen -Bedienen van een reachtruck, een stapelaar, een heftruck en een electrisch transpallet -Naast het werk in het magazijn, neemt het computerwerk voor o.a. registrataties ook een belangrijk deel van je tijd in beslag

  • MOTO MECHANIEKER (leidinggevend) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding in de werkplaats aan 4 mechaniekers moto Je herstelt moto s Bedrijfsprofiel: Voor een garage omgeving Hasselt-Zonhoven zijn we op zoek naar een MECHANICIEN VOOR MOTO S met ervaring

  • Zelfstandig uitbater(s) horeca (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: MILOHEEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een niewe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn. De VZW Miloheem is een bruisend café met feestzaal en vergaderlokalen. Voor deze uitbating zijn wij op zoek naar een zelfstandige persoon/zelfstandig koppel. Je zal instaan voor de dagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening, het beheren van de stock, plaatsen van de bestelling, het contact met klanten, enzovoort.

Zoek naar antwoorden van M-L CLEAN in sociale netwerken
Look for responds of M-L CLEAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor M-L CLEAN. Laat een reactie achter voor M-L CLEAN. M-L CLEAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M-L CLEAN. Leave a respond for M-L CLEAN. M-L CLEAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M-L CLEAN op de google maps. Adres en contacten M-L CLEAN
Location of M-L CLEAN on the google maps. Address and contacts of M-L CLEAN

Andere gerelateerde bedrijven als come M-L CLEAN M-L CLEAN: PETER VAN AERDE | PHILOGON DOOGHE | IMMOBILI?N STAS JAN | CALLENS PHILIPPE | Vervolg ('t)

Other related companies as M-L CLEAN: PETER VAN AERDE | PHILOGON DOOGHE | IMMOBILI?N STAS JAN | CALLENS PHILIPPE | Vervolg ('t)

M-L CLEAN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M-L CLEAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04599121093. Het bedrijf M-L CLEAN bevindt zich op het adres: Albert Denystraat 20; 1651; Beersel (Lot). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 616,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 615,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Janitor service. Producten gemaakt in M-L CLEAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M-L CLEAN is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M-L CLEAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M-L CLEAN, openstaande posities, locatie van M-L CLEAN op de kaart.

M-L CLEAN is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is M-L CLEAN, company assigned to the tax number BE04599121093. The company M-L CLEAN is located at the address: Albert Denystraat 20; 1651; Beersel (Lot). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 616,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 615,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Janitor service. Products created in M-L CLEAN were not found.
The main activity of M-L CLEAN is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of M-L CLEAN is not available. You also can look at reviews of M-L CLEAN, open positions, location of M-L CLEAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M-L CLEAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M-L CLEAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M-L CLEAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M-L CLEAN, employees, financial statistics.