Luxclean Services SA

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Luxclean Services SA

Contactgegevens Luxclean Services SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Luxclean Services SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Luxclean Services SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Pierre Timmermans 23; 1090; Bruxelles (Jette), België

Telefoon (phone): 02 426 16 26 (+32-02 426 16 26) 02 426 16 26 (+32-02 426 16 26)

Fax (fax): 02 426 76 46 (+32-02 426 76 46) 02 426 76 46 (+32-02 426 76 46)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Luxclean Services SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Luxclean Services SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Luxclean Services SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Luxclean Services SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Luxclean Services SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Luxclean Services SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Luxclean Services SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Luxclean Services SA
Products information Luxclean Services SA

BTW identificatienummer (tax): BE09371032714
Ondernemingsnummer: 9510284423
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 839,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Luxclean Services SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Janitor service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Luxclean Services SA
(Get full report from official database of BE for Luxclean Services SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Luxclean Services SA
Addition kinds of activities for Luxclean Services SA

349903. Metalen ladders | Metal ladders
495902. Ziektebestrijding | Disease control
36430202. Cutouts, schakel en zekering | Cutouts, switch and fuse
38220502. Lijnregeling voor elektrische warmte | Line control for electric heat
72170000. Tapijt en stoffering schoonmaken | Carpet and upholstery cleaning
73630102. Manpower zwembaden | Manpower pools

Werken bij Luxclean Services SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Luxclean Services SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Luxclean Services SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Luxclean Services SA. Looking for open vacancies in other companies

  • POLYVALENT OPERATOR 2 PLOEGEN (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag in een goeddraaiende textielfirma en je zal polyvalent in de productie worden ingezet. Je start in een functie als operator en verpakker van de eindproducten. Het is de bedoeling dat je ook andere functies aangeleerd krijgt, zodat je polyvalent op elke machine kan werken. Je komt terecht in een warme omgeving in een productieruimte en je zal in 2 ploegen aan de slag gaan.

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumbedrijf te Lokeren zoeken wij orderpickers/magazijniers! Je krijgt via tablet een listing van pickingorders.

  • Verkoper laminaat, plafonds,... (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een ruime kennis over verschillende bouwmaterialen en ben jij commercieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant in Genk zijn wij opzoek naar een verkoper. Jouw takenpakket bestaat uit: Adviesverlening aan de klanten; Je springt bij aan de kassa indien nodig; Je bouwt een vertrouwensband op; Je zorgt dat de winkel op orde blijft.

  • Machineoperator (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Gistel zijn we op zoek naar een machineoperator. Je werkt in dagregime van maandag tot vrijdag. Je staat in voor het bedienen van een machine die meerdere aansturingen omvat en hebt een passie voor alles wat met dit soort werk te maken heeft. Technisch geschoold zijn is een groot pluspunt. Een heftruckattest is daarnaast een must gezien de machine buizen produceert die je met de heftruck dient te verplaatsen. Je leert snel aan en kunt goed overweg met de PC.

  • Productieoperatoren glas 2 ploegen (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een glasbedrijf in Kuurne, zijn we op zoek naar productieoperatoren. Je bent in eerste instantie verantwoordelijk voor het voorbereiden van de profielen alvorens het glas wordt aangebracht. Later word je ingeschakeld als opzetter van glas of aan de snijstraat. Aanbod : - aantrekkelijk loon 13,16 euro (+ extra ploegenpremie) - kans op optie vast

  • Huishoudhulp Ruiselede - Tielt (m/v) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Ruiselede - Tielt en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Halen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Mechanisch Monteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een internationale groep die machines levert aan een brede waaier aan klanten. Zij zoeken 3 tijdelijke extra monteurs wegens een groot aantal nieuwe projecten. Datum van opstart is te bespreken en het project duurt zeker en vast tot februari, met grote kans op verlenging van enkele maanden. Zowel zelfstandigen komen in aanmerking als werknemers die bij Tormans een vast contract krijgen en na afloop op een ander project ingezet worden. VOORNAAMSTE TAKEN: Als mechanisch monteur sta je in voor het monteren van installaties voor de farma indusrie. Je monteert componenten en zorgt voor de gehele assemblage van installaties, dit steeds in teamverband. Belangrijk is dat je inzicht hebt in het technisch plan en nauwkeurig werk kunt leveren. Projecten kunnen variëren van kleine tot complexe en grote installaties. Hierdoor is afwisseling verzekerd!

  • Schrijnwerker atelier en op verplaatsing (hout) (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met passie voor hout? Wil je zowel werken in het atelier als op verplaatsing? Op zoek naar een job in de bouw regio Meulebeke? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Adecco Construct is voor de regio van Meulebeke op zoek naar een schrijnwerker atelier en op verplaatsing. Je staat in vooor de voorbereiding van alle types deuren in het atelier en daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van binnendeuren, parket en trappen. Je gaat met hout aan de slag. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met afwisselend en uitdagend werk.

  • zelfstandige kinesitherapeut(e) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANN-CAROLINE ROYMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dynamische en enthousiaste multidisciplinaire groepspraktijk voor kinderen zoekt nieuwe collega kiné. Je werkt op de praktijk samen met andere kiné’s, logo’s en psychologen in een hecht team. Veel variatie: zowel psychomotorische als neuromotorische therapie, op de praktijk en tevens huis- en schoolbezoeken. We zoeken een halftijdse versterking, met optie tot uitbreiding. Interesse? Contacteer dan Ann-Caroline Roymans 0474 97 76 83 [email protected] Your Child Our Concern Groepspraktijk Ann Caroline Roymans Sint Cordulastraat 1 2900 Schoten

Zoek naar antwoorden van Luxclean Services SA in sociale netwerken
Look for responds of Luxclean Services SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Luxclean Services SA. Laat een reactie achter voor Luxclean Services SA. Luxclean Services SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Luxclean Services SA. Leave a respond for Luxclean Services SA. Luxclean Services SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Luxclean Services SA op de google maps. Adres en contacten Luxclean Services SA
Location of Luxclean Services SA on the google maps. Address and contacts of Luxclean Services SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Luxclean Services SA Luxclean Services SA: Credit Ouvrier Couvinois | LEON ROCHART | Robyn Walter | ANNE-MARIE DEREYMAEKER | E.P.R.A.

Other related companies as Luxclean Services SA: Credit Ouvrier Couvinois | LEON ROCHART | Robyn Walter | ANNE-MARIE DEREYMAEKER | E.P.R.A.

Luxclean Services SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Luxclean Services SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09371032714. Het bedrijf Luxclean Services SA bevindt zich op het adres: Rue Pierre Timmermans 23; 1090; Bruxelles (Jette). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 839,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Janitor service. Producten gemaakt in Luxclean Services SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Luxclean Services SA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Luxclean Services SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Luxclean Services SA, openstaande posities, locatie van Luxclean Services SA op de kaart.

Luxclean Services SA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Luxclean Services SA, company assigned to the tax number BE09371032714. The company Luxclean Services SA is located at the address: Rue Pierre Timmermans 23; 1090; Bruxelles (Jette). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 839,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Janitor service. Products created in Luxclean Services SA were not found.
The main activity of Luxclean Services SA is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Luxclean Services SA is not available. You also can look at reviews of Luxclean Services SA, open positions, location of Luxclean Services SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Luxclean Services SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Luxclean Services SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Luxclean Services SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Luxclean Services SA, employees, financial statistics.