LOUREIRO M.A.

Contactgegevens LOUREIRO M.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUREIRO M.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUREIRO M.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Van Volxem 76; 1190; Bruxelles (Forest), België

Telefoon (phone): 02 345 12 70 (+32-02 345 12 70) 02 345 12 70 (+32-02 345 12 70)

Fax (fax): +32 (2) 113-26-24 +32 (2) 113-26-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUREIRO M.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUREIRO M.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUREIRO M.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUREIRO M.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUREIRO M.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUREIRO M.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUREIRO M.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUREIRO M.A.
Products information LOUREIRO M.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08474548339
Ondernemingsnummer: 4465362548
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 684,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Window cleaners

Product categorie (product category): Janitor service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUREIRO M.A.
(Get full report from official database of BE for LOUREIRO M.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUREIRO M.A.
Addition kinds of activities for LOUREIRO M.A.

209700. Geproduceerd ijs | Manufactured ice
10999901. Antimoonertsmijnbouw | Antimony ore mining
35310814. lieren | Winches
38420419. Walkers | Walkers
50640104. ranges | Ranges
51420101. Vruchtensappen, bevroren | Fruit juices, frozen

Werken bij LOUREIRO M.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUREIRO M.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUREIRO M.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUREIRO M.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker onthaal - regio Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Onthaal (m/v). Onze klant is gelegen in Sint-Martens-Latem. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Onthaal: - Je staat in voor de telefonie en onthaal van bezoekers; - Je neemt de vergaderzalen voor jouw rekening; - Je staat in voor het agendabeheer - Je bent verantwoordelijk voor de allround administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Agendaplanner - call agent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afsprakenplanner contacteer je nieuwe potentiële bedrijven om kennis te laten maken met de diensten van onze klant, een dynamisch, groeiend postorderbedrijf. Je beheert de agenda van onze vertegenwoordigers. Ben jij commercieel ingesteld en haal je een kick uit het overtuigen van mensen? Dan is dit de ideale job voor jou!

  • Zaalmedewerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een ervaren zaalmedewerker: Je staat in voor het bedienen, afruimen en netjes houden van de zaal. Je volgt hierbij de regels van de etiquette.

  • SCHRIJNWERKER OP VERPLAATSING (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Kortrijk is Forum Jobs op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker, die goed Nederlands kan en beschikt over een rijbewijs B. Als schrijnwerker op verplaatsing sta je in voor de plaatsing van ramen, deuren, zonwering en rolluiken op maat. De firma zelf doet enkel renovaties en geen nieuwbouwprojecten. De werkuren variëren van 7u-17u.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Gent - Ledeberg - Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP ZANDHOVEN (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Zandhoven en Pulle zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Aalter - Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • GEZOCHT: STUDENT ZORGKUNDIGE/schoonmaak REGIO TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een privé residentie gelegen te Tielt, zijn wij op zoek naar een student zorgkundige/schoonmaakster die nog kan werken in augustus en september. Je biedt een kwaliteitsvolle dienstverlening zodat het welzijn en de gezondheid van de residenten maximaal gevrijwaard wordt. Je helpt de residenten te stimuleren bij activiteiten, je observeert en houdt toezicht, je staat in voor de veiligheid van de senioren, je staat ook in voor de orde op de flats, opschik van de bedden, bedeling van de kledij van de bewoners etc.

  • STUDENT DECEMBER - Hulp opdienen tentoonstelling (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar hulp voor de catering (M/V). We zijn hiervoor op zoek naar een student die vrij is op 14/12-15/12-16/12! Functie: - Je helpt mee bij het opnemen van de bestellingen - Je zal instaan om de mensen te bedienen van een natje en een droogje

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • Allround planning officer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je maakt zelf de planningen en de verhuringen van A tot Z op. Je bent het aanspreekpunt voor onze Nederlandstalige en Franstalige klanten. Je behandelt bestellingen van klanten die binnenkomen. Je volgt de klachten van klanten op.

  • kok of hulpkok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DUC DE BOURGOGNE

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden en klaarmaken maaltijden, bestellingen doorgeven en nazien, opstellen menu's en suggestie's, werkplaats en materiaal onderhouden ...

Zoek naar antwoorden van LOUREIRO M.A. in sociale netwerken
Look for responds of LOUREIRO M.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUREIRO M.A.. Laat een reactie achter voor LOUREIRO M.A.. LOUREIRO M.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUREIRO M.A.. Leave a respond for LOUREIRO M.A.. LOUREIRO M.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUREIRO M.A. op de google maps. Adres en contacten LOUREIRO M.A.
Location of LOUREIRO M.A. on the google maps. Address and contacts of LOUREIRO M.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUREIRO M.A. LOUREIRO M.A.: WASSERIJ PERFEKT | SD WORX | Sanchez V | Spruyt P | ABA of Belgium S.A.

Other related companies as LOUREIRO M.A.: WASSERIJ PERFEKT | SD WORX | Sanchez V | Spruyt P | ABA of Belgium S.A.

LOUREIRO M.A. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUREIRO M.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08474548339. Het bedrijf LOUREIRO M.A. bevindt zich op het adres: Avenue Van Volxem 76; 1190; Bruxelles (Forest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 684,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Janitor service. Lijst met producten zijn Window cleaners.
De hoofdactiviteit van LOUREIRO M.A. is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUREIRO M.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUREIRO M.A., openstaande posities, locatie van LOUREIRO M.A. op de kaart.

LOUREIRO M.A. is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOUREIRO M.A., company assigned to the tax number BE08474548339. The company LOUREIRO M.A. is located at the address: Avenue Van Volxem 76; 1190; Bruxelles (Forest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 684,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Janitor service. List of products are Window cleaners.
The main activity of LOUREIRO M.A. is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUREIRO M.A. is not available. You also can look at reviews of LOUREIRO M.A., open positions, location of LOUREIRO M.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUREIRO M.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUREIRO M.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUREIRO M.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUREIRO M.A., employees, financial statistics.