Jad Europe SPRL

Contactgegevens Jad Europe SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jad Europe SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jad Europe SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Helmet 33; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 216 66 60 (+32-02 216 66 60) 02 216 66 60 (+32-02 216 66 60)

Fax (fax): 02 245 69 59 (+32-02 245 69 59) 02 245 69 59 (+32-02 245 69 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jad Europe SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jad Europe SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jad Europe SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jad Europe SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jad Europe SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jad Europe SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jad Europe SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jad Europe SPRL
Products information Jad Europe SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02725677490
Ondernemingsnummer: 8759094238
Hoofdstad (capital): 156,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 415,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Jad Europe SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Janitor service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jad Europe SPRL
(Get full report from official database of BE for Jad Europe SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jad Europe SPRL
Addition kinds of activities for Jad Europe SPRL

17110402. Proces leidingen aannemer | Process piping contractor
17529900. Vloerbedekking en vloerwerk, nec, nec | Floor laying and floor work, nec, nec
22820303. Wolgaren: draaien, kronkelen of spoelen | Wool yarn: twisting, winding, or spooling
25120103. Houders: bekleed op houten kaders | Recliners: upholstered on wood frames
30699907. Kruikringen, rubber | Jar rings, rubber
34990105. Sloten, kluis en kluis: metaal | Locks, safe and vault: metal
38739902. Chronograaf, lente wond | Chronographs, spring wound
72990101. Kleur consultant | Color consultant

Werken bij Jad Europe SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jad Europe SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jad Europe SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jad Europe SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoolverlaters welkom bij Volvo Group Belgium (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Group Belgium werft productiemedewerkers en orderpickers aan , er is een snelle opstart voorzien. Contacteer ons voor meer info!

  • Employé Logistique (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de marktleider in de parkeersector zijn wij op zoek naar een CONTROL ROOM OPERATOR voor de parkings te centrum Brussel. Wat houdt de functie in? Als operator in de Control Room zal je via telefoon/interfonie fungeren als het aanspreekpunt voor de klanten in de parkings. Dat houdt in dat je op vraag van de klant de nodige informatie versterkt (vb. openingsuren, tarieven, productinformatie, ...)  Daarnaast geef je ook de nodige ondersteuning aan klanten bij incidenten/probleemmeldingen en, indien mogelijk, los je het probleem vanop afstand op. Als het probleem echter niet vanop afstand opgelost kan worden, dan stuur jij een team van collega's ter plaaste om de klant te helpen. Achteraf maak je een duidelijke analyse van het vastgestelde probleem en stel je de juiste prioriteiten.  Tot slot sta je eveneens in voor de registratie van iedere ontvangen oproep en de ondernomen actie(s) in het logboek. 

  • Machine operator weekend of vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert, stuurt bij, herstelt, onderhoudt en reinigt het machinepark en plein. Je bevoorraadt de machines met de heftruck/wiellader - De machines voorzien van materiaal. Je stemt de hoeveelheid materiaal en productie af op de opdracht. - Je houdt toezicht op de doorstroom en de voortgang van de producten aan het begin van de productielijn. - Je merkt storingen, afwijkingen of de nood aan preventief onderhoud ter plaatse op. - Je verwijdert producten die niet voldoen aan de voorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de registratie van het werk op de werkfiches en het doorgeven van de juiste info aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheids- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkomgeving. Je doet het basisonderhoud van de heftruck/wiellader. Je intervenieert op verzoek van de operator controlekamer in het machinepark en op het plein. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Winkelbediende TRAITEUR (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote winkelketen zoeken wij een traiteur winkelbediende Je werkt in het atelier waar je instaat voor het klaar maken van bereidingen en versnijden van vlees Daarnaast werk je ook actief mee om de winkel vor het aanvullen van de rekken Wanneer nodig spring je ook in aan de kassa voor het correct afrekenen van de aankopen van de klanten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opgrimbie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGRIMBIE)

    Regio: OPGRIMBIE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Productiearbeider - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    In de drukkerij zal je deel uitmaken van het productieteam verantwoordelijk voor de afwerking of rotatie. Concreet sta je in voor het opleggen, drukken, afwerken van kranten / magazines. Tijdens de productie voer je nauwkeurig je werk uit met oog op productiviteit. dynamisch en motiveer je collega's aan de machine wat het werken aangenaam maakt. Bij Roularta Media Group staat de mens centraal. Wil je naast je studies nog bijverdienen? Lees dan zeker verder!

  • Student with excellent knowledge of Hindi (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Hindi language. The job requires to do data quality checks in Hindi. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Studierelevante bijbaan Autocad Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring opdoen als student in een familiale firma? Wil je meedraaien op de technisch afdeling betreffende autocad? Ben je beschikbaar om 1 dag per week te werken en dit gedurende 1 of 2 maanden? Randstad Young Talents heeft de ideale job voor jou. Voor dit bedrijf dienden de handmatige tekeneningen in autocad gestoken te worden

  • Consultant Administratief Gent m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Vaste Job

    - De functie van administratief consultant is een sleutelpositie in het bedrijf omdat de administratieve consultants verantwoordelijk zijn voor de loonlijst- en factureringsdiensten van alle agentschappen in België. - De administratief consultant is verantwoordelijk voor de administratieve taken met betrekking tot de bedrijfsactiviteit (HR-diensten). - De consultant is tevens verantwoordelijk voor het administratieve en sociale beheer van elke uitzendkracht. - Een basiskennis van het Frans en Engels is een belangrijke meerwaarde.

  • Teamleader Productie Chocolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Je zorgt dat de organisatie, de planning en de controle van het productieproces in lijn is met de gevraagde leveringstermijnen en de geldende kwaliteit- en veiligheidsnormen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een team van een 10-tal operatoren. Uzelf rapporteert aan de Productie Manager. Je verbetert de kennis van het team door het geven van opleidingen (veiligheid, kwaliteit, productiviteit) of door het voorstellen en opvolgen van interne/externe opleidingen. Je stelt wekelijks de productieplanning en de personeelsplanning op Je volgt in overleg met de technische dienst de technische beschikbaarheid op van de lijn. Je waakt over de beschikbaarheid van de nodige grondstoffen, verpakkingen en hulpmaterialen in overleg met de betrokken afdelingen. Je neemt deel aan continue verbeteringsprojecten en je werkt samen aan de opvolging ervan met de procesingenieur, dienst engineering en technische dienst. Je waakt over de correcte toepassing van de GMP, HACCP en BRC procedures.

  • Kok bedrijfskeukens Regio Brussel/Diegem (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onfhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Zowel mee mise en place draaien als uitvoer events. Wij zoeken hiervoor mensen met een n o-nonsens profiel, tempo en de juiste werkmentaliteit. Flexibiliteit, verzorgd voorkomen en stiptheid zijn onze enige verwachtingen. Op het moment zijn we opzoek naar vliegende Koks voor bedrijfskeuken: * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag / van 7u tot 15u *Correcte verloning met alle wettelijke premies.

  • HVAC Technieker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Leercontract

    Onze klant is specialist in industriële installaties en onderhoud. Als HVAC-Technieker heb je volgende taken: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC-installaties (elektriciteit, koeling, verwarming, ...). Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op. Je voert ook werken uit op sanitaire installaties. Je voert kleine installatiewerken uit. Je werkt zowel in team als zelfstandig.

Zoek naar antwoorden van Jad Europe SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Jad Europe SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jad Europe SPRL. Laat een reactie achter voor Jad Europe SPRL. Jad Europe SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jad Europe SPRL. Leave a respond for Jad Europe SPRL. Jad Europe SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jad Europe SPRL op de google maps. Adres en contacten Jad Europe SPRL
Location of Jad Europe SPRL on the google maps. Address and contacts of Jad Europe SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Jad Europe SPRL Jad Europe SPRL: Bo BVBA | BACOB | FLOCKAGE-ZEEFDR. BARBIEUR | PAUL GOELEN | RING-FOTO

Other related companies as Jad Europe SPRL: Bo BVBA | BACOB | FLOCKAGE-ZEEFDR. BARBIEUR | PAUL GOELEN | RING-FOTO

Jad Europe SPRL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jad Europe SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02725677490. Het bedrijf Jad Europe SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Helmet 33; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 156,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 415,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Janitor service. Producten gemaakt in Jad Europe SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jad Europe SPRL is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jad Europe SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jad Europe SPRL, openstaande posities, locatie van Jad Europe SPRL op de kaart.

Jad Europe SPRL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jad Europe SPRL, company assigned to the tax number BE02725677490. The company Jad Europe SPRL is located at the address: Chaussée de Helmet 33; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 156,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 415,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Janitor service. Products created in Jad Europe SPRL were not found.
The main activity of Jad Europe SPRL is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Jad Europe SPRL is not available. You also can look at reviews of Jad Europe SPRL, open positions, location of Jad Europe SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jad Europe SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jad Europe SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jad Europe SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jad Europe SPRL, employees, financial statistics.