CLEAN DANIEL LEROY

Contactgegevens CLEAN DANIEL LEROY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLEAN DANIEL LEROY: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLEAN DANIEL LEROY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Quiétude 22 Box 8; 1140; Bruxelles (Evere), België

Telefoon (phone): 02 726 88 08; 0473 97 41 45 (+32-02 726 88 08; 0473 97 41 45) 02 726 88 08; 0473 97 41 45 (+32-02 726 88 08; 0473 97 41 45)

Fax (fax): 02 720 43 67 (+32-02 720 43 67) 02 720 43 67 (+32-02 720 43 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLEAN DANIEL LEROY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLEAN DANIEL LEROY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLEAN DANIEL LEROY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLEAN DANIEL LEROY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLEAN DANIEL LEROY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLEAN DANIEL LEROY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLEAN DANIEL LEROY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLEAN DANIEL LEROY
Products information CLEAN DANIEL LEROY

BTW identificatienummer (tax): BE05573883056
Ondernemingsnummer: 5474731445
Hoofdstad (capital): 543,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in CLEAN DANIEL LEROY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Janitor service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLEAN DANIEL LEROY
(Get full report from official database of BE for CLEAN DANIEL LEROY)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLEAN DANIEL LEROY
Addition kinds of activities for CLEAN DANIEL LEROY

945104. Administratie van veteranenzaken, niveau van overheid | Administration of veterans' affairs, level of government
22110109. Vellen en lakens, katoen | Sheets and sheetings, cotton
22580107. Kant, breien, nec | Lace, knit, nec
26719902. Papier, bekleed of gelamineerd voor verpakking | Paper, coated or laminated for packaging
31310503. Tips, schoen | Tips, shoe
34290300. Motorvoertuig hardware | Motor vehicle hardware
35770401. Punch card apparatuur: lezers, tabulators, sorters, enz. | Punch card equipment: readers, tabulators, sorters, etc.
38739909. Horloges en onderdelen, behalve kristallen en juwelen | Watches and parts, except crystals and jewels

Werken bij CLEAN DANIEL LEROY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLEAN DANIEL LEROY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLEAN DANIEL LEROY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLEAN DANIEL LEROY. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator metaal afdeling liggers - 2 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een machine voor staalbewerking. Je komt tussen bij storingen en fouten, je bent alert en kan de storingen zelfstandig oplossen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en het bedienen van de apparaten. Je doet de opstart van de machine en neemt stalen volgens de aangegeven normen. Je rapporteert aan de teamleader op het einde van je shift.

  • Werfmedewerker chemie (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio RONSE zoeken wij 2 werfarbeiders Taken: Aanbrengen van zuurbestendige coatings op beton en staalconstructies Voornamelijk werken op werven in chemiebedrijven (zoals Nyrstart, BASF, Sidmar) Inspectie en herstellen van inwendige coating in tanks Uitbreken van zuurvaste stenen of tegels met elektrische breekhamer Betegelen van inkuipingen Inwendig metsen van bakken of tanks Lamineren van beton en staal Aanbrengen van epoxy / polyeruthaan chape op beton Werken op verplaatsing op werven in Belgie, Nederland, Luxemburg, Noord Frankrijk, toch voornamelijk in België.

  • operator 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Operator productie, voor een onderneming in Poperinge, tewerkstelling in 2 ploegen. Je wordt als operator, machinebediener ingezet in 2 ploegen. Je controleert de machine, stuurt bij waar nodig. Je vult materialen aan, volgt het proces op. Je werkt afwisselend in de vroege en in de late ploeg.

  • Vrachtwagenchauffeur C / CE (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klanten zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE · kleindistributie (vaste vrachtwagen) · grootdistributie (meestal met trekker-oplegger) · tankwagen · betonmixer · pendeldienst · containertransport (zowel afzetcontainers als zeecontainers) · kraanwagen · combinatie camion-remorque · ADR transport · internationaal transport · … Mogelijk onmiddelijk vaste indiensttreding

  • particuliere huishoudhulp met dienstencheques m/v (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF OPGLABBEEK

    Type: Dienstenchequebaan

    Schoonmaak van particuliere woningen

  • productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Jobstudent: Afwasser (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij voor onze bistro op zoek naar een afwasser.

  • Informaticus (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een callcenter zijn we op zoek naar een ICT'er. U wordt deeltijds tewerkgesteld. Takenpakket: - problemen verhelpen (server, lijnen, computers) - automatiseren van het proces - programmatie - administratie - u bent tijdens de werkuren van het callcenter ook steeds beschikbaar (telefonisch, mail, ...) met raad en daad

  • Transportplanner (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als transportplanner ga je actief op zoek naar orders Je bent verantwoordelijk voor het aannemen en bevestigen van orders Je staat in voor het inplannen van aangenomen vrachten Je plant het onderhoud van de eigen vrachtwagens in Je bent bereid om dagelijks te overleggen met collega’s en de planningsverantwoordelijke Je bent flexibel ingesteld waardoor je meewerkt aan een beurtrol om op zaterdagvoormiddag te werken.

  • Gemotiveerde technieker - 2 ploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het oplossen & herstellen van elektrische en mechanische storingen in het machinepark.  • Je voert preventieve onderhoudstaken uit • Je werkt mee aan verbeteringsprojecten & TPM-projecten.  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager van het Technisch Onderhoud.  Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een boeiende en gevarieerde job als storingstechnieker? Dan ben jij misschien de kandidaat die ik zoek!   Je komt terecht in een internationaal bedrijf, actief in de verpakkingsindustrie.  

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Aarschot (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • Hulpkok (flexi-job) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KAPEL 16

    Type: Flexijob

    Je bent geboren met een devotie voor smaak en koken is gewoon je passie. We zoeken een hulp in de keuken met een beetje ervaring maar met vooral veel goesting om bij te leren en te spelen met smaken. Wat zijn je taken? - koude bereidingen - desserts - dresseren van borden - doorgeven tijdens service - mis-en-place - brainstormen over suggesties - bewaken van kwaliteit - proper houden van keuken - zelfstandig beheer van de keuken op minder drukke momenten

Zoek naar antwoorden van CLEAN DANIEL LEROY in sociale netwerken
Look for responds of CLEAN DANIEL LEROY in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLEAN DANIEL LEROY. Laat een reactie achter voor CLEAN DANIEL LEROY. CLEAN DANIEL LEROY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLEAN DANIEL LEROY. Leave a respond for CLEAN DANIEL LEROY. CLEAN DANIEL LEROY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLEAN DANIEL LEROY op de google maps. Adres en contacten CLEAN DANIEL LEROY
Location of CLEAN DANIEL LEROY on the google maps. Address and contacts of CLEAN DANIEL LEROY

Andere gerelateerde bedrijven als come CLEAN DANIEL LEROY CLEAN DANIEL LEROY: Van Audenaerde L | Margo | Beyens en Zonen B.V.B.A. | JAN VAN DIEVEL | DE DONDER FRANS BVBA

Other related companies as CLEAN DANIEL LEROY: Van Audenaerde L | Margo | Beyens en Zonen B.V.B.A. | JAN VAN DIEVEL | DE DONDER FRANS BVBA

CLEAN DANIEL LEROY is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLEAN DANIEL LEROY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05573883056. Het bedrijf CLEAN DANIEL LEROY bevindt zich op het adres: Avenue de la Quiétude 22 Box 8; 1140; Bruxelles (Evere). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 543,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Janitor service. Producten gemaakt in CLEAN DANIEL LEROY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLEAN DANIEL LEROY is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLEAN DANIEL LEROY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLEAN DANIEL LEROY, openstaande posities, locatie van CLEAN DANIEL LEROY op de kaart.

CLEAN DANIEL LEROY is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLEAN DANIEL LEROY, company assigned to the tax number BE05573883056. The company CLEAN DANIEL LEROY is located at the address: Avenue de la Quiétude 22 Box 8; 1140; Bruxelles (Evere). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 543,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Janitor service. Products created in CLEAN DANIEL LEROY were not found.
The main activity of CLEAN DANIEL LEROY is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CLEAN DANIEL LEROY is not available. You also can look at reviews of CLEAN DANIEL LEROY, open positions, location of CLEAN DANIEL LEROY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLEAN DANIEL LEROY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLEAN DANIEL LEROY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLEAN DANIEL LEROY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLEAN DANIEL LEROY, employees, financial statistics.