Batinet SPRL

Contactgegevens Batinet SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Batinet SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Batinet SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Hotteuses 92; 4000; Liège 1 (Glain), België

Telefoon (phone): 04 224 26 20 (+32-04 224 26 20) 04 224 26 20 (+32-04 224 26 20)

Fax (fax): 04 226 33 58 (+32-04 226 33 58) 04 226 33 58 (+32-04 226 33 58)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Batinet SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Batinet SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Batinet SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Batinet SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Batinet SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Batinet SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Batinet SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Batinet SPRL
Products information Batinet SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03028900146
Ondernemingsnummer: 2259582519
Hoofdstad (capital): 206,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 373,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Window cleaners; Rugs & carpets - Cleaning; Chair-cleaning; Rental - Anti-dust mats; Floors (Marble & natural stone) - Mainten. & Repair

Product categorie (product category): Janitor service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Batinet SPRL
(Get full report from official database of BE for Batinet SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Batinet SPRL
Addition kinds of activities for Batinet SPRL

253104. Stadionmeubilair | Stadium furniture
283301. Geneeskundige chemicaliën | Medicinal chemicals
22610304. Teaseling katoenen breedgeweven goederen | Teaseling cotton broadwoven goods
28510209. Shellac (beschermende coating) | Shellac (protective coating)
50510406. Blikplaat | Tin plate

Werken bij Batinet SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Batinet SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Batinet SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Batinet SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Stikker/stikster (SCHOONAARDE)

    Regio: SCHOONAARDE

    Bedrijf: T-INTERIM DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Schoonaarde zijn we op zoek naar stikker of stikster die reeds ervaring heeft met zware materialen. Je moet namelijk de stoffen manueel door de machine halen waardoor je ook over een goede fysieke conditie moet beschikking. Uurrooster: ma - do: 8u - 16u30, op vrijdag heb je gedaan om 14u30.

  • Gemotiveerde onderhoudsmecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiel familiebedrijf dat actief is op de internationale bouwmarkt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudsmecanicien. Kan jij aan de slag in daguren of in een drie ploegensysteem? Heb jij reeds ervaring binnen een gelijkaardige functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jouw takenpakket als onderhoudsmecanicien zal onder andere bestaan uit onderstaande zaken: Dagelijks preventief onderhoud van het mechanische gedeelte van het machinepark Opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines Monteren van installaties Rapporteren van het verrichte werk Wil jij graag dit takenpakket op jou nemen en voldoe jij aan de onderstaande functie-eisen? Neem dan zeker snel contact met ons op!

  • Meet- En Regeltechnieker (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een meet-en regeltechnieker voor regio Sint-Denijs-Westrem Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het ganse project  Je lost elektrische meet- en regeltechnische storingen volledig zelfstandig op Daarnaast sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud op verschillende installaties Tevens implementeer je veranderingen aan installaties en processen Je verwerkt verslagen, materiaalreserveringen en werkvoorbereidingen in het SAP 

  • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Melle - Merelbeke (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Studentenjob

    GAMMA Kortrijk is op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET AUTOTECHNISCHE ACHTERGROND M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Vaste Job

    De administratief medewerker maakt deel uit van een kleine ploeg en behandelt, samen met zijn collega's, alle technische, commerciële en administratieve vragen van onze klanten. Hij is een “duizendpoot” met een hands-on mentaliteit, die zich o.m. met plezier ontfermt over alle verborgen taakjes in een klein team. Hij is gemotiveerd om alle opdrachten met optimale efficiëntie te vervullen en zo een maximale klantentevredenheid te bereiken. Een belangrijk deel van deze functie bestaat uit het helpen van klanten om de correcte onderdeelnummers te vinden voor hun voertuigen, gebaseerd op het chassisnummer en met behulp van elektronische onderdelencatalogi. De medewerker is een auto-expert en heeft een grondige (theoretische) kennis van auto-onderdelen. Naast zijn technische kennis, beschikt hij over de nodige commerciële en administratieve vaardigheden en is hij een perfecte teamplayer

  • INSTELLER TRAPPENMAL (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ARCHITON

    Type: Vaste Job

    Architon is gespecialiseerd in het vervaardigen van prefabbetonelementen zoals trappen, terrassen, bordessen, plinten... Kortom alle maatwerk in prefabbeton. Momenteel zijn wij op zoek naar een ervaren insteller voor onze hydraulische trappenmal. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de regio Dessel, Mol, Retie, Geel...

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: A.B.C.D

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het plaatsen van tegels in de mortel en in de lijm. Ook wandbetegeling en het leggen van opritten en terrassen behoort tot de job. Ook schoolverlaters komen in aanmerking en IBO (individuele beroepsopleiding) is mogelijk.

Zoek naar antwoorden van Batinet SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Batinet SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Batinet SPRL. Laat een reactie achter voor Batinet SPRL. Batinet SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Batinet SPRL. Leave a respond for Batinet SPRL. Batinet SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Batinet SPRL op de google maps. Adres en contacten Batinet SPRL
Location of Batinet SPRL on the google maps. Address and contacts of Batinet SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Batinet SPRL Batinet SPRL: BERNINA SERVICE CHARLEROI | R. WAVRE LIMAL | KELCHTERHOEF | DE BACKER | VPR

Other related companies as Batinet SPRL: BERNINA SERVICE CHARLEROI | R. WAVRE LIMAL | KELCHTERHOEF | DE BACKER | VPR

Batinet SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Batinet SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03028900146. Het bedrijf Batinet SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Hotteuses 92; 4000; Liège 1 (Glain). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 206,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 373,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Janitor service. Lijst met producten zijn Window cleaners; Rugs & carpets - Cleaning; Chair-cleaning; Rental - Anti-dust mats; Floors (Marble & natural stone) - Mainten. & Repair.
De hoofdactiviteit van Batinet SPRL is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Batinet SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Batinet SPRL, openstaande posities, locatie van Batinet SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Batinet SPRL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Batinet SPRL, company assigned to the tax number BE03028900146. The company Batinet SPRL is located at the address: Rue des Hotteuses 92; 4000; Liège 1 (Glain). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 206,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 373,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Janitor service. List of products are Window cleaners; Rugs & carpets - Cleaning; Chair-cleaning; Rental - Anti-dust mats; Floors (Marble & natural stone) - Mainten. & Repair.
The main activity of Batinet SPRL is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Batinet SPRL is not available. You also can look at reviews of Batinet SPRL, open positions, location of Batinet SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Batinet SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Batinet SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Batinet SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Batinet SPRL, employees, financial statistics.