?T HOEVEKE

Contactgegevens ?T HOEVEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ?T HOEVEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

?T HOEVEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ARNHOUTSTRAAT 65; 9111; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37764761 (+32-37764761) 37764761 (+32-37764761)

Fax (fax): +32 (56) 398-81-50 +32 (56) 398-81-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ?T HOEVEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "?T HOEVEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "?T HOEVEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ?T HOEVEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ?T HOEVEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ?T HOEVEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ?T HOEVEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ?T HOEVEKE
Products information ?T HOEVEKE

BTW identificatienummer (tax): BE07620361328
Ondernemingsnummer: 1301849365
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 430,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in ?T HOEVEKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zuivelproducten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ?T HOEVEKE
(Get full report from official database of BE for ?T HOEVEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ?T HOEVEKE
Addition kinds of activities for ?T HOEVEKE

5046. Commerciële uitrusting, nec | Commercial equipment, nec
399103. Borstels, behalve verf en lak | Brushes, except paint and varnish
557199. Motorhandelaars, nv | Motorcycle dealers, nec
34219901. Scheermesjes en scheermesjes | Razor blades and razors
35320103. Boren (draagbaar), rock | Drills (portable), rock
50649906. Magnetronovens, niet-commercieel | Microwave ovens, non-commercial
53999901. Leger-marine goederen winkels | Army-navy goods stores

Werken bij ?T HOEVEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ?T HOEVEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ?T HOEVEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ?T HOEVEKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE WALKING FLOOR (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma gelegen te Ieper is op zoek naar een chauffeur CE voor te rijden met walking floor. Je zal vooral veevoeder en recyclageproducten vervoeren. Het werk is van maandag tot vrijdag en je slaapt 2 keer uit per week. De landen waar je moet leveren zijn hoofdzakelijk: België, Nederland, Frankrijk. Je werkt 12u à 15u per dag.

  • ERVAREN ONDERHOUDSMEDEWERKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal transportbedrijf zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmedewerker. Je staat in voor de kwalitatieve schoonmaak en het onderhoud van bedrijfsgebouwen. Je zorgt dat deze op iedere moment van de dag proper zijn. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van vergaderruimtes, poetsen van de fitness, planten water geven, vuilzaken leegmaken op de bureaus, koffie maken en afwassen ... Je gaat boodschappen doen indien nodig.

  • Commercieel medewerker binnendienst DUITSE MARKT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als commercieel medewerker DUITSE MARKT ben je verantwoordelijk voor: ? Bestellingen beheren (via telefoon fax mail) ? Administratieve verwerking van orders ? Opvolgen van leveringstermijnen ? Contact met klanten ivm leveringen en termijnen ? Aanspreekpunt voor klanten ? Opmaken van facturen ? Klachtenbehandeling

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Oostnieuwkerke (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Bon'Ap Tongeren (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent Animator (M/V) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Als animator help je mee met : het organiseren van activiteiten begeleiden van de activiteit tijdens de uitvoering: geeft uitleg en instructies zorgen voor ontspannen vakantiesfeer beheren van de spelmaterialen organiseren van de kidsdisco.

  • Jobstudent Frituur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 't Brugsch Friethuys

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken verschillende jobstudenten, in overleg wordt er een vrijdagavond en zatermiddag gewerkt terwijl je collega die week de zaterdagavond en zondagmiddag werkt. Je werkt 2 weekends op 3. Er zijn 4 plaatsen beschikbaar zodanig er gemakkelijk aanpassingen mogelijk zijn wegens ziekte, vakantie, etc.. We zoeken een jobstudent in de strikte betekenis, dus een persoon die zijn studies belangrijk vindt maar ondertussen toch nog een cent wil bijverdienen volgens de wettelijke barema's. Studenten die zo veel mogelijk uren willen presteren: gelieve u te onthouden. Het betreft hier maximum 10 uurtjes per week zodanig dat uw studies, werk alsook sociale contacten in balans kunnen blijven.

  • Inside sales (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: BECHTLE direct NV

    Type: Vaste Job

    Je bouwt actief een relatie op met verschillende klanten (B2B), je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van je klantenbestand. Je brengt de IT-behoefte en omgeving van de klant in kaart zodat je een meerwaarde kan creëren bij de klant door het bieden van een passend IT-advies. Hierin krijg je uiteraard de nodige opleiding en ondersteuning van onze IT-afdeling. Jij draagt zorg voor een correcte afhandeling van offerte, bestelling & levertijden. Op regelmatige basis onderhoudt je contact met vendoren, distribiteurs en collega's uit andere landen

  • UX/UI Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • businesspartner jobhunter (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: HIPO.HR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt de kandidaten van intake tot vaste tewerkstelling (interview, assessment, opmaak kandidaat-rapport, deelname aan intake bij het bedrijf, …) Je contacteert actief bedrijven en bouwt een netwerk uit. Als HR-businesspartner detecteer (analyseer) je alle HR-vragen van de bedrijven in jouw regio. Deze breng je in kaart en deel je met collega’s. Je neemt deel aan netwerkevents met coaches, HR-verantwoordelijken, bedrijfsleiders (ondernemers) en freelancers.

  • Logopedist/Logopediste (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je houdt je bezig met de begeleiding van kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met neurologische aandoeningen. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

Zoek naar antwoorden van ?T HOEVEKE in sociale netwerken
Look for responds of ?T HOEVEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ?T HOEVEKE. Laat een reactie achter voor ?T HOEVEKE. ?T HOEVEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ?T HOEVEKE. Leave a respond for ?T HOEVEKE. ?T HOEVEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ?T HOEVEKE op de google maps. Adres en contacten ?T HOEVEKE
Location of ?T HOEVEKE on the google maps. Address and contacts of ?T HOEVEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come ?T HOEVEKE ?T HOEVEKE: EYLENBOSCH ANDRE | BUREAU GIMINY | BERNADETTE VAN LIDTH DE JEUDE | CERCLE ST-LOUIS ASBL | Rose Blanche (La)

Other related companies as ?T HOEVEKE: EYLENBOSCH ANDRE | BUREAU GIMINY | BERNADETTE VAN LIDTH DE JEUDE | CERCLE ST-LOUIS ASBL | Rose Blanche (La)

?T HOEVEKE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ?T HOEVEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07620361328. Het bedrijf ?T HOEVEKE bevindt zich op het adres: ARNHOUTSTRAAT 65; 9111; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 430,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Zuivelproducten. Producten gemaakt in ?T HOEVEKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ?T HOEVEKE is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ?T HOEVEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ?T HOEVEKE, openstaande posities, locatie van ?T HOEVEKE op de kaart.

?T HOEVEKE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ?T HOEVEKE, company assigned to the tax number BE07620361328. The company ?T HOEVEKE is located at the address: ARNHOUTSTRAAT 65; 9111; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 430,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Zuivelproducten. Products created in ?T HOEVEKE were not found.
The main activity of ?T HOEVEKE is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ?T HOEVEKE is not available. You also can look at reviews of ?T HOEVEKE, open positions, location of ?T HOEVEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ?T HOEVEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ?T HOEVEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ?T HOEVEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ?T HOEVEKE, employees, financial statistics.